PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463644}

Wszystkie wcielenia Tary

United States of Tara
2009 - 2011
7,4 5,5 tys. ocen
7,4 10 1 5486
5,7 3 krytyków
Wszystkie wcielenia Tary
powrót do forum serialu Wszystkie wcielenia Tary

Od czwartku 11 lutego serial będzie emitowany w TVN po godzine 23:00.

Glebacz

Nowy serial Spielberga w TVN
TVN pokaże w lutym serial "United States of Tara". Jednym z pomysłodawców oraz scenarzystą produkcji jest Steven Spielberg.

Główną bohaterką serialu "Wszystkich wcieleń Tary" jest pracująca żona i matka - Tara. Kobieta posiada jednak jeszcze inne osobowości: perfekcyjną panią domu Alice, uwielbiającego piwo i bójki Bucka oraz zwariowaną nastolatkę T. Pierwszy sezon liczy 12 odcinków i został wyprodukowany dla stacji Showtime.

Telewizja TVN ma nadawać serial w czwartki około godziny 23.15, począwszy od 11 lutego. Produkcja zastąpi w tym paśmie "Fringe".

zrodlo: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nowy-serial-spielberga-w-tvn

Peter_Kurten

obejrzalam i jestem zadowolona napewno bede wiernie sledzic losy bohaterki :)

ocenił(a) serial na 8
Glebacz

Może dzięki temu serial zdobędzie u nas większą popularność. Fajnie, by było, bo to dobra produkcja ze świetną kreacją Toni Collette. Już odliczam dni do 2 sezonu.

użytkownik usunięty
Glebacz

TVN dokonał doskonałego wyboru zakupując ten serial. Szkoda tylko, że będzie puszczać go po 23, ten serial śmiało można emitować o 21. No i teraz reklamując go będzie mógł dodać mu trochę prestiżu wymieniając w zwiastunie Toni Collette jako zdobywczynię nagrody Emmy i Złotego Globu za rolę Tary :)

ocenił(a) serial na 8

Ojej, rzeczywiście późno. To na pewno ograniczy liczbę potencjalnych widzów. Ale to chyba nie dziwne, biorąc pod uwagę takie wątki, jak syn-gej, grupa chrześcijańska ukazana w krzywym zwierciadle, wreszcie niewybredny język.

ocenił(a) serial na 7
Glebacz

TVN specjalizuje się w puszczaniu fajnych seriali o koszmarnych godzinach.
Nie wiem, to tak specjalnie, żeby nikt nie oglądał?

moya

Kto ich tam wie? TVN ewidentnie ma problem z rozpoznaniem i docenieniem wszystkiego, co dobre/interesujące.

ocenił(a) serial na 10
leniwa_cisza

faktycznie trochę za późno Oo
ale pierwszy odc boski

olgu_

zgadzam się. pierwszy odcinek baardzo zachęca do obejrzenia kolejnych. mam nadzieję,że sie nie rozczaruje,ponieważ bardzo mnie ciekawią wewnętrzne relacje rodzinne, zwłaszcza z relacje 3 'normalnych' z poszczególnymi wcieleniami tary ;)

leniwa_cisza

Gdyby TVN pokazywałby ten serial przed 23:00, mógłby mieć kłopoty z KRRiT. Co prawda, nie jest to tak wulgarny serial jak Californication, ale język jest dosyć ostry oraz zdarzają się od czasu do czasu mocne sceny.

Glebacz

godzina za późna dla mnie więc wybrałam internet i widziałam już wszystkie. dobry serial.

ner

Czy ja wiem, czy to taka późna godzina? Jak na TVN to nawet dość wczesna, tym bardziej, że odcinek trwa zaledwie 30 minut.
Późno to leci "Smallville". Zaczyna się o 0:20, a kończy dopiero 1:20 :).

ocenił(a) serial na 7
direct39

Ner a możesz mi podać stronę, bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć ; (