To pierścień który Sulejman jej podarował w pierwszych odcinkach, więc to najprawdopodobniej pierwszy podarunek Sulejmana dla Hürrem.
Dodatkowo ten pierścień należał kiedyś do Mahidevran. Prawdopodobnie symbolizuje on wielką miłość. Wraz ze "zmianą miłości" zmieniła się właścicielka pierścienia.
ten pierscien chyba nie nalezal wczesniej do nikogo , pamietam jak w pierszym lub 2 odcinku hurrem pytala sie o niego i Sułtan odpowieezial jej ze to on zrobil, a pozniej jej go wreczyl. Jedyna wlascicielka byla Hurrem, tak sadze chociaz moge sie mylic.
W sumie chyba ja coś pomyliłam...Sulejman zaczął go robić już w Manisie i miał on być dla Mahidevran ale w ostateczności dał go Hurrem. Sorki za zamieszanie :P
Dokładnie :) i jeszcze jej wtedy powiedział że nie skończony bo usi byc doskonały tak jak ona, no cóż zmienilo mu się :P
Pierścień jeszcze wróci do Hurrem :) Nię będę wam spoilerować ale następny tydzień będzie baardzo ciekawy :)
ten pierścień sulejman robił jeszcze zanim został sułtanem jak był z mahidewran i jej go obiecał ale jak pojawiła się huurem o obietnicy zapomniał. pierścień jest faktycznie pierwszym podarunkiem sułtana dla huurem.
http://allegro.pl/pierscien-ottomanski-hurrem-srebro-szmaragd-turcja-i5104918387 .html a swoją drogą pierścień jest na sprzedaż:-)))oczywiście kopia
A powiedzcie mi proszę bo nie wytrzymam ... Hurrem wyjedzie z tego pałacu czy w ostatniej chwili ją Sulejman zatrzyma?