Wikingowie
powrót do forum 6 sezonu

katastrofa

ocenił(a) serial na 5

Ten co pisał scenariusz 6 sezonu nabył w jakiś nieokreślony sposób dodatkowy chromosom, choć już od 5 sezonu nawdychał się oparów ze sracza w którym pisał scenariusz.

ocenił(a) serial na 10
Shutruk

Już wielkimi krokami zbliżam się do 6 sezonu zobaczymy jak to będzie.. nikt go chyba jeszcze nie pochwalił

[spojlery]
wiem jedynie, że sporo osób zginie w tym lagertha, bjorn..

ocenił(a) serial na 5
Mortemignis

Pierwsze dwa sezony to było to, od trzeciego równia pochyła. Szkoda że spierd*lili tak dobry serial.

ocenił(a) serial na 7
Shutruk

niestety mam podobnie nie pamiętam dokładnie ale 3, 4 zaczęli zjazd w dół

Shutruk

to prawie reguła, że późniejsze sezony serialu są dość kiepskie w porównaniu z początkowymi....
ja nie oglądałam 5 i 6. bo synowie Ragnara nie są tak ciekawymi postaciami, a zwłaszcza Ivar działał mi na nerwy.

ocenił(a) serial na 10
Paula_TV

Nie zgodę się.. choć miałem tak samo, czyli; "tylko Ragnar synowie mnie nie obchodzą" ale od 2013 roku serial obejrzałem z 3-4 razy i bardzo polubilem synów Ragnara choć tak samo nie zaciekawili mnie jakoś szczególnie chyba przez to, że za bardzo byłem wpatrzony w Ragnara a każdy syn ma jego DNA czyli....... Ubbe jest baaaaaaaardzo ale to bardzo to podobny do Ragnara, zaprzyjaźnił się z królem Angli żeby zasiać żyzną glebę tak jak marzył Ragnar+ wiadomo tak samo waleczny i skromny jak Ragnar. Na Ivara trzeba brać poprawki.. czyli wyśmiewany dzieciak, kaleka.... nawet z takim nazwiskiem... nie dziwota, ze jest bardzo bojowo nastawiony do życia...... Bjorn wykapany Ragnar zwiedzać, podróżować ale trochę taki bardziej skłonny do zabijania niż Ragnar