PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 178895
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

A Wszyscy się na niego patrzą i nie wiedzą co mają robić...Ciekawe co pomyslał sobie Ubbe.Niby jest porównywany do Ragnara ale widać że scenarzysta miał inne plany co do tego kto ma wymiatać...

ocenił(a) serial na 9
Polski_Charlie

Ogladałem na youtube serie " real vikings" i faktycznie ,Ivar będzie miał pole do popisu w tym sezonie , a Bjorn nr 2, co do reszty to żródła milczą.

Polski_Charlie

Ujmę to w ten sposób: jedyna rzecz, jaką wymiata Ivar to kurz z podłóg... I jeszcze ta strzała, która trafiła akurat tuż obok jego głowy... Przecież to było absolutnie niedorzeczne.

ocenił(a) serial na 9
ernest_zlotousty

No właśnie o to mi chodziło, że scenarzysta robi z angolów takich durni czasami ze aż dziw. Podobała mi się ta scena, no ale widzisz, to pan Hirst decyduje kto jaki będzie, heh.I jak to było w pewnym skeczu-"co zrobisz jak nic nie zrobisz".

Polski_Charlie

Dodatkowo na siłę robi się z Ubbe idiotę, którym nie jest.

ocenił(a) serial na 10
ernest_zlotousty

Idiotę? Nie, po prostu Ubbe przekonał się na własnej skórze, że obie strony nie potrzebują gołąbków pokoju. Wikingowie chcą tylko rzezi i łupów, a Sasi wyrżnięcia tych wszystkich pogańskich intruzów.

ocenił(a) serial na 2
Polski_Charlie

Ja Ci powiem co pomyślał, że ten serial jest gównem i powinni go skasować aby się dłużej nie ośmieszać.

ocenił(a) serial na 8
Polski_Charlie

Ivar bez kości był słynniejszym wikingiem od ojca. Nie dziwne więc, że faworyzują twórcy serialu Ivara, a nie Ubbe.