PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 195 tys. ocen
7,0 10 1 195174
5,4 50 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Cirilla

ocenił(a) serial na 7

Jezeli ta aktorka ma byc Cirii - to caly ten serial jest h*ja wart. Po 1 - wyglada jakby miala 15 lat - po 2 - Ciri (jesli chodzi o gre, nie ksiazke) byla juz w miare dorosla - zdolna do walki i taka powinna zostac - wiadome ze moze w ksiazce byla dzieckiem ale jesli mowimy o efektach i zaciekawieniu widza - do walki nawet pod wzgledem fizycznym ta aktorka nie jest proporcjonalna - juz widze ja walczaca z dzikim gonem lub trollem

ocenił(a) serial na 3
Punisherr_filmweb

Widać że książki nie czytałeś :) Aktora moim zdaniem jest bardzo dobrze dobrana.

Punisherr_filmweb

nie wiem czy to jest troll czy na serio.. Jeśli chodzi o aktorę grającą Ciri to bardzo dobry wybór.

Korybut13

pewnie tylko w grę grałeś, a serial to adaptacja książek, Ciri dobrali perfekcyjnie

ocenił(a) serial na 7
S0renShaDoW

dobra, tylko 70% scen bedzie adekwatna do gry, a 30% do ksiazki - CHCECIE sie zalozyc ? Ciekawe jak mieliby stworzyc gre jezeli Ciri bylaby przedszkolakiem i vice versa film ? ...

ocenił(a) serial na 8
Punisherr_filmweb

Gra nie ma nic włoskiego z tym serialem, ba Sapkowski wielokrotnie mówił że nie jest ona kanoniczna i jak będzie dalej pisać to pominie fabułę z gry
Serial ma opierać się o dwa opowiadania oraz sagę o Wiedzmine włączenie z "sezonem burz"
A tu Cirilla była dzieckiem

Punisherr_filmweb

A w czym tu problem? Bo chyba nie rozumiem jak postać dziecka miałaby uniemożliwić stworzenie gry bądź filmu?

ocenił(a) serial na 7
Punisherr_filmweb

Ciri w sadze była dzieckiem i ma być dzieckiem w serialu