PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=800158}

Więzień miłości

Adını Sen Koy
2016 - 2018
5,7 801  ocen
5,7 10 1 801
Więzień miłości
powrót do forum serialu Więzień miłości

Emisja prawdopodobnie po serialu "Łzy Cennet" w TVP 2, a polski tytuł to "Więzień miłości".

Adpadi123

Właśnie oglądam Łzy Cennet i byłam ciekawa co po tym serialu będzie emitowane i gdzieś wyczytałam, że prawdopodobnie ten serial, czy to nie będzie jakiś okropny tasiemiec? ilość odcinków mnie przeraziła tym bardziej, że u nas są one dzielone, więc wszystko się wydłuża. Wgl z którego roku jest ten serial? Meandry uczuć, Czarna Perła i teraz Łzy Cennet chętnie oglądałam, ale Adini Sen Koy zniechęca mnie ilością epizodów.

Horny

A dobra, widzę! 2016 rok ;)

Horny

Jeśli TVP 2 zakupiła wszystkie sezony "Adini Sen Koy" to całościowo będzie 503. odcinki.
To jeszcze nie jest pewna informacja, że ten serial poleci ale prawdopodobnie to niestety on.
Szkoda, że Dwójka postawiła na ciągnącego się tasiemca. Raczej nie będę oglądał.
Telenowela była emitowana w Turcji w latach 2016-2018.

Adpadi123

Nie wyobrażam sobie oglądać serial 2 lata.. wiadomo jak się człowiek przyzwyczai, polubi bohaterów to trochę mu szkoda, ale zaraz wejdzie coś nowego itd.
A nie oglądałeś tego serialu gdzieś w internecie z napisami? nie wiesz czy to wgl warte zachodu? gdzieś na jakimś forum ktoś pisał, że już ten serial widział i podobno ciągnie się jak flaki z olejem i bardzo zły zakup ze strony TVP. Co tu w takim razie oglądać po Łzach Cennet?

Horny

Czytałem wypowiedzi i podobno pierwsze 50. odcinków spoko. Potem podobno nuda i ciągnie się jak flaki z olejem. A główna para całuje się 1. raz dopiero gdzieś w 200. odcinku podobno...
Ja chyba sobie ten serial odpuszczę... Nie pociąga mnie ;)
Ja oglądam na TVP 2 inny serial turecki "Miłosne potyczki" leci o 13.15, mi się osobiście podoba ;)

Adpadi123

Już chyba wiadomo na 100%, że to Adini Sen Koy będzie emitowany po Łzach. Szczerze to się zawiodłam. Mimo, że serialu nigdy nie widziałam, tasiemce do mnie nie przemawiają. Czołówka mi się nie podoba, w ogóle nie mam ochoty zaczynać oglądania. Jeżeli będzie to leciało przez 2 lata to szkoda, bo zajmuje miejsce innym, ciekawszym i krótszym serialom. Łzy Cennet leciały około 5 miesięcy i myślę, że to jest idealna długość. O Miłosnych Potyczkach słyszałam i nie wykluczone, że zabiorę się za ten serial po zakończeniu Cennet. Ciekawe co będzie po Wielkiej Miłości (na tvp1), ale to jeszcze trochę czasu. Obecnie jest chyba coś koło 120 odcinka, a ma być ich bodajże 244..

ocenił(a) serial na 7
Horny

Ja zaczęłam go oglądać z 2 tygodnie temu. Bardzo lubię wątek wymuszonego ślubu (w filmach czy w książkach; taka ma romantyczna natura). Podoba mi się bardzo gra głównego bohatera. Do siostry uśmiech a za chwilę groźna mina do żony. Tak samo główna bohaterka, żal mi jej ciągle. Jedynie co mi przeszkadza, że to kolejny mój turecki serial gdzie nie ma pocałunków. A w niektórych scenach to się aż prosi by facet ją pocałował. No i podobno przez to, że tak długo serial trwa to odeszli główni aktorzy.

Selena_Evrillo

O proszę, tak wymęczyli temat, że główni aktorzy opadli z sił. :D Zamysł tego serialu jest całkiem ciekawy, ale no ilość odcinków mnie zniechęciła totalnie. Jakby był krótszy to na pewno bym oglądała! Oglądasz gdzieś z napisami, tak? planujesz dalej oglądać czy jeszcze masz mieszane uczucia? :)

ocenił(a) serial na 7
Horny

Oglądam z napisami więc nie muszę jakby było w telewizji ograniczać się do jednego odcinka dziennie. Więc szybciej go skończę (też nie lubię za długich seriali ale Zbuntowany Anioł miał z 270 i się kiedyś oglądało). Ale będę oglądać dalej, podoba mi się.

Selena_Evrillo

A gdzie pani ogląda z napisami?

ula25a

Są na YouTube z polskimi napisami... Wystarczy w Google wpisać Więzień Miłości.
Np tu: https://www.google.pl/search?source=hp&ei=mQXCXZmqNof76QSikaDABg&q=więzień+miłoś ci+170&oq=wiezien+milosci+170&gs_l=mobile-gws-wiz-hp.1.0.0l4j0i22i30l4.2197.9307 ..10792...0.0..0.209.3239.0j16j3......0....1.......0..0i131j46j46i275j46i131i275 .7Rjpp_hLQgQ

Selena_Evrillo

gdzie oglądasz podaj linka

ocenił(a) serial na 7
kaasienka12

Musisz zapisać się do grupy "Turecka Serialomania" na facebooku.
Jak bym dała tu linka i tak nie byłoby możliwości zobaczenia go.

ocenił(a) serial na 6
Selena_Evrillo

Szkoda, bo zaczyna się fajnie. Ale jak ma być nudny i długi to nie będę marnować czasu.

AnkaJ_3

Pierwszy sezon fajny zakończenie... Drugi sezon zaczyna się w "dziwnym" miejscu tak, że człowiek się zastanawia o co chodzi, dlaczego, co bylo między sezonami... Gdzieś po "dziestu" odcinkach skwitowane jednym zdaniem kto wtedy co zrobił i tyle... Nie ma jak, jakimi siłami, jakim cudem... Irytacja taka, że lepiej bylo ostatni odcinek skończyć tragicznie niż ciągnąć to dalej. Ale trzeci sezon to "mistrzostwo swiata" - zakonczenie znow zostawia skrzynie pytan i niedomowien - z du** trąby fabula (praktycznie inny serial), brak znanych głównych aktorów, kilku starych ratuje połączenie sezonów rolami drugoplanowymi ale trzeba to traktować jak inny film bo inaczej można zwariować od szukania odpowiedzi. Jeśli mogę przekazać swoje zdanie to nie polecam się wciągać bo czekają tylko rozczarowania względem reżysera.

Selena_Evrillo

dzięki ;)

kaasienka12

Adpadi123

503 tureckich czy polskich odcinków?

darjaa

Ma 399. tureckich odcinków. Po 45-60 min. Polska wersja będzie liczyła 503. odcinki.
Oczywiście jeśli TVP2 wyemituje wszystkie sezony. Choć ostatniego (3) nie muszą emitować...
Serial w Turcji przeżywał ciągle "rozterki". Pierwszy sezon emitowała stacja THR 1, drugi sezon Star TV, trzeci zaczęła Star TV (przerwali) i ostatnie 10. odcinków dała stacja 8TV i z powodu słabej oglądalności zakończyli definitywnie, a widzów poinformowali po wyemitowaniu ostatniego odcinka.
Spoiler!!!
.
.
.
Ostatni sezon przedstawia losy innych bohaterów, niż poprzednie 2. sezony.
Przez to serial stracił oglądalność i zakończyli na 3. sezonie (chyba liczy tylko 30. ileś odcinków).

Adpadi123

Mi ten serial strasznie się spodobał,mimo ilości odcinkow obejrzalam dwa sezony. Trzeci sezon to katastrofa i po pierwszych 10 minutach odcinka zrezygnowalam, niewiadomo o co chodzi, nowe postacie. Powinno się zakonczyc na drugim sezonie z happy endem i wszyscy byliby zadowoleni, a tak klapa.

natalcia11253

Możesz założyć temat spojlery i odpowiedzieć na kilka pytań ☺

darjaa

W tym serialu w każdym odcinku coś się dzieje, różne perypetie bohaterów mniej lub bardziej pozytywne. Nie będę spoilerowac ;)

natalcia11253

Najbardziej interesuje mnie czy Ajsze umrze

darjaa

Ajsze będzie się mieć bardzo dobrze. Wiadomo dzięki komu :)

natalcia11253

A gdzie znalazłaś 2 sezon w całości po polsku ?

wiktoria24

Znalazłam na youtube, ale z napisami angielskimi, a od odcinka chyba dwieście coś z rosyjskimi. Jak ogarniasz te języki to Ci wyślę linka ;)

natalcia11253

Dzięki, ale też widziałam te po rosyjsku myślałam, że może jakimś cudem znalazłaś dalsze odcinki z polskimi napisami :(

natalcia11253

wiktoria24

Horny

Chciałabym się dowiedzieć dlaczego Omer zrywa naszyjnik Zehry, po ich ślubie? I czemu jest taki wściekły?

Monika_Dziob

Podsłuchał kawałek rozmowy Zehry i Sabah, w której Zehra spowiada się koleżance z początków znajomości z Omerem. O jej nienawiści, udawaniu miłości za pieniądze, życiu w kłamstwie i ciągłej grze. Wnioski jakie wyciągnął z tej rozmowy wystarczą na kontynuowanie serialu w mieszaninie nienawiści z miłością przez kilkanaście kolejnych odcinków. Gdy nastąpi opamiętanie i dowie się prawdy od Sabah będzie już za późno. Zehra wystąpi z wnioskiem o rozwód.