PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=800158}

Więzień miłości

Adını Sen Koy
2016 - 2018
5,7 801  ocen
5,7 10 1 801
Więzień miłości
powrót do forum serialu Więzień miłości

Oglądam odc. Na YT i nie rozumiem jednej rzeczy o co chodzi z Zehrą? Dlaczego gdy Omer chce ja pocałować lub coś więcej ona się opiera,albo zawsze im coś przerywa? Tez zwróciliście na to uwagę ? Wie ktoś dlaczego tak jest ? Drugie pytanie do osób, które oglądamy już serial co się dzieje w późniejszych odcinkach jak bohaterowie umierają ? Nie wiem czy jest sens oglądać dalej..

kingatoja

Wydaje mi się, że i Omar i Zehra nie chcą przyznać przed samym sobą, że coś czują. Myślę, że to brak zaufania z jej strony. Za każdym razem jak Omar będzie chciał wyznać uczucia to zawsze coś się stanie. Poza tym taka specyfika serialu, niestety nie ujrzymy pocałunku w usta z żadnym z odcinków. Pierwszy sezon kończy się w momencie jak ich auto zawiśnie nad skarpą i wtedy płaczącej Zehrze, mówiącej, że nie chce umierać, Omar wyzna miłość. Drugi sezon skończy sie w momencie jak Omar wejdziesz do płonącej chaty, żeby uratować Zehre (ktora jest w ciąży). Trzeci sezon to 7 lat później po tych wydarzeniach. Rodzina opłakuje śmierć głównych bohaterów. Są zupełnie inni aktorzy ( zostało tylko kilku z poprzednich sezonów), którzy szukają zaginionego syna Omara i Zehry.

nat_alia1

A zdradzisz jak potoczyły się losy Nihata i Ayse?

kingatoja

Jejku Miało być Yasemin

kingatoja

Yasemin w drugim sezonie nie będzie grała ( wyjechała na studia)

kingatoja

Nihat i Ayse też zginą.. tak jak Omer i Zehra (Asia przeżyje)

martyna_any

To ona jest chora czy nie?

darjaa

Ayse jest chora, ma raka(nie wiem czego).. lekarze orzekli, że zostało jej około pół roku życia..

darjaa

Jej choroba się zatrzymała , lekarz stwierdził całkowite wyleczenie

nat_alia1

Totalnie bez sensu. Ten 3 sezon wszystko psuje. Ktos wie czy Omer i Zehra w tym 3 sezonie się odnajdą? Jesli będą wykluczeni z serialu, to nie ma sensu oglądać

marta_amor

Oglądałam wywiad z nimi na YT gdzie potwierdzili ostatecznie swoją rezygnacje z 3 sezonu :/

kingatoja

Zrezygnowali bo autentycznie byli małżeństwem- poznali się na planie

ocenił(a) serial na 10
malgorzatakusiak1

Nie byli prawdziwym małżeństwem, a jedynie parą, poza tym wiosną tego roku się rozstali

marta_amor

Nie będą grać.
Akcja zacznie sie 7lat później i będzie wzmianka o Omerze i Zehrze

nat_alia1

W którym odcinku zawisną nad przepaścią?
I tak w ogóle to na którym odcinku kończy się pierwszy sezon?

Kookradka

Zawisą nad przepaścią w ostatnim odcinku pierwszego sezonu czyli 180 odcinek.

kingatoja

Czy siostra Omera rzeczywiście jest chora i czy umrze za pół roku? Na którym odcinku kończy się pierwszy sezon?

darjaa

1 sezon kończy się na 180 odc

darjaa

Nie - wyleczy się z raka

kingatoja

Czy po tym pół roku oni się rozwioda

darjaa

Nie rozwiodą się i siostra wyzdrowieje. Tylko wie ktoś, co stanie się z Ayse i Nihatem w 3 sezonie? Bo chyba gdzieś po drodze zgubiłam ten wątek..

withasmilexd

Nihat zginie, a raczej popełni samobójstwo, w wypadku samochodowym razem z kochanką. Jego kochanki i miłość do żony to też ciekawy wątek. Aisza zostanie do końca II sezonu i pokłóci się nawet z bratem o matką. Jej choroba zniknie wcześniej niż owe pół roku na które opiewał kontrakt małżeński Omera i Zehry.

Do rozwodu dojdzie w drugiej serii po zaakceptowaniu ślubu przez rodzinę Zehry. O ich ślubie powie ojcu Zehry Omer. Wszystko odbędzie się zgodnie z tradycją i rodzinnymi pozwoleniami na ślub. Niestety Omer usłyszał przypadkowy fragment rozmowy Zehry i Sabah. Wyciągnięte wnioski o "grze" i udawaniu miłości doprowadziły go do moralnego znęcania się nad żoną już od nocy poślubnej. Nie tknął nawet swojej ukochanej zarzucając jej kłamstwa, udawanie miłości i rządzę pieniędzy. Zamienił jej życie w piekło. W pewnym momencie opamiętał się i porozmawiał z Sabah o rozmowie z Zehrą w dniu wesela. Wszystko się wyjaśniło, ale dla Zehry czara goryczy przelała się. Chce rozwodu i jedynym zmartwieniem jest reakcja tego nieudacznego, ale prawego ojca. Jak powiedzieć ojcu o rozwodzie? Omer ponownie wyręczył ją i przygotował teścia do tej rozmowy z córką.
Rozterki, wątpliwości i żal, że jej miłość i rozstanie z Omerem nastąpi na sali sądowej będzie trwało przez 10 odcinków. Na sali sądowej na pytanie czy chce się rozwieść,odpowie jednak NIE - Nie chcę się rozwodzić. A powodów będzie kilka. Ten oficjalny jest mało wiarygodny, ale zobaczycie to sami.

dorjan_ph

W którym odcinku Zehra chce rozwodu, i od którego odcinka jest rozprawa?

Kookradka

Rozwód jest w 185-186 odcinku

Oliwia_Lisiecka

Można wiedzieć dokładniej? W polskiej wersji czy tureckiej i w którym sezonie?

Oliwia_Lisiecka

rozwód Omera i Zehry
odcinek 285
wpisać na Youtube: więzień miłości odc 286 :i oglądamy film z napisami
lubklikamy na link:
https://www.youtube.com/watch?v=e226P3MGZ28