PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691688}

Wawa non stop

2013 - 2014
4,0 1,6 tys. ocen
4,0 10 1 1645
1,0 2 krytyków
Wawa non stop
powrót do forum serialu Wawa non stop

Witam,
ostatnio zacząłem się zastanawiać właśnie oglądając Wawa non stop czy producenci takich
badziewi mają nas widzów za skończonych idiotów i bez mózgów. Tego się nie da poprostu
oglądać poziom tego jest po prostu zerowy. O jakiejkolwiek grze aktorskiej nie ma nawet
mowy. Tematy po prostu porażające.
Oczywiście wiadomo każdy ma swoje zdanie i może oglądać co che ale dając przyzwolenie na
takie programy podejrzewam że będziemy oglądać w telewizji same seriale takiego typu i takie
jak to na mtv i vivie zaczynają. Poziom pewnej telewizyjnej inteligencji się zniżył. Najgorsze jest
to że telewizja ma widza za idiotę i produkuje to coś ileś tam osób ogląda ponieważ leci to w
takich godzinach. Kiedyś o tych godzinach w telewizji leciały programy mądrzejsze.

Jestem zawiedziony i zbulwersowany szerzącym się debilizmem programowym. Oby nasze
dzieci nie brały przykładu z takich programów. Brak autorytetów . Apeluję o POZIOM
Pamiętajcie Lepiej gorzej ale na jakimś poziomie a nie na dnie.

Takie jest moje zdanie
Pozdrawiam

piotrek_korkosz

Osobiscie uważam, że widzów tegoż serialu telewizja nie ogłupia, ponieważ głupszym być już nie można. To co telewizja puszcza, jest warunkowane tym co się sprzedaje. A to niestety świadczy że IQ przeciętnego odbiorcy jest porażająco niskie. Mnie osobiście ta produkcja obraża.