PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=753852}

W pułapce

Ófærð
2015 - 2021
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 12679
W pułapce
powrót do forum serialu W pułapce

premiera 26 grudnia..
imdb.com/title/tt3561180/episodes?ref_=tt_ov_epl

ocenił(a) serial na 8
_Bunuel_

tylko szkoda, że nawet na torrentach nie ma ;/

chiiii

prędzej czy później się pojawi, napisy angielskie już są. po polsku ma tłumaczyć sindar, który na napisy 24 poinformował, że na coś tam czeka ;)

ocenił(a) serial na 7
_Bunuel_

Napisy PL powstają ale nie mam video. Ktoś wie gdzie można pobrać? [oprócz torrentów]

urbi15

robienie napisów sprawnie idzie. natomiast skoro chcesz pobrać to czemu nie z torrentów? o inne źródło raczej będzie ciężko. no chyba, że ktoś będzie uplodować gdzieś online (nie znalazłem). na torrentach są jakieś paczki (jedna nawet w 720p), no ale poczekam na koniec serialu jak już będą napisy i może ktoś w fullhd wrzuci.

ocenił(a) serial na 6
_Bunuel_

Kurde, nigdy znalezienie czegoś nie sprawiało mi problemu, a Trapped ani widu ani słychu 2 sezonu... Mówię o torraxch... Podeślij stronkę na której to znalazłeś.

ocenił(a) serial na 8
WujekChu1ek

proszę :) http s://www.skytorrents.to/torrent/c44de2b8f5a8c09effd160ea3f20025672130002 niżej na tej str są inne odcinki

ocenił(a) serial na 6
chiiii

Dzięki bardzo!! Serio jak jestem internetowym górnikiem i zawsze się do wszystkiego dokopie, wszystko znajdę to z tym miałem problem ;*

WujekChu1ek

tu podobno w hd, ale nie sprawdzałem, więc pewności nie mam:
digbt. org/search/trapped%20s02-length-1/

WujekChu1ek

coś nie za mocno kopałeś bo wstawki są nawet na bardzo popularnej stronie torrentz2

torrentz2. eu/search?f=trapped+s02

chiiii

orientujesz się może co ze stroną btdb? to była najlepsza stronka torrentowa ale padła, choć może jest pod jakimś innym adresem.

ocenił(a) serial na 8
_Bunuel_

hej nie znam tej str ale w internetach jest, że padła nieodwołalnie, do takich mniej trudnych torrentów niż Trapped to korzystam na co dzień z 1337x.to , polecam

chiiii

używałem 900clouds i btdb ale padły, teraz digbt, torrentz2 z linkami głównie na monovę, 1337x, rarbg.

chiiii

hmmm pobrałem te wstawki w 720p z ColdFilm, SunshineStudio i KosharaSerials i wszystkie są po rusku bez zmiany na oryginalny język.. ma ktoś to po islandzku czy nawet po angielsku?

a co do do Sky Torrents to ta stronka dokonuje chamskich włamów, pełno irytujących reklam i wyskakujących wtyczek, nawet przy włączonym adblocku. nie polecam tego korzystać.

ocenił(a) serial na 8
_Bunuel_

ja nie mam żadnych problemów na sky torrents, klikam w ten magnesik i otwiera mi się od razu w programie do ściągania, wyskakuje 1 reklama którą zamykam a torrent się ściąga ;) torrenty są w oryginalnym języku islandzkim

chiiii

mnie niemiłosiernie bombarduje ta strona.
z tego linku powyżej jest po islandzku i w 1080p, a do tego napisy są dopasowane do tej wersji i pobierają się z napi projekt przy użyciu programu. dzięki.

chiiii

sky torrents zamieniło się ostatnio w...btdb, z nową domeną eu.

ocenił(a) serial na 6
_Bunuel_

Jestem już po 6-ciu odcinkach 2 serii. Pierwszy sezon był bardzo dobry ale ten mi nie podchodzi. Wątek córki Andriego to banał to tego dziewucha tak irytuje, że chciałoby się nią potrząsnąć. A to co odwaliła w 6-tym odcinku to jakaś masakra. Stereotypowy wątek z ekstremistami też mnie nie porwał. Nie wszyscy prawiacy to faszyści i miłośnicy Adolfa, a tak pokazuje ich ten serial (oraz wiele innych tworzonych w Europie). No i z Polaków zrobili chamów oraz brutali znęcających się nad biednym czarnym gejem... Ale dokończę bo zagadka kryminalna dość ciekawa.

Jarek Bachanek

ok ale nie spojleruj bo jeszcze nawet nie zacząłem.

Jarek Bachanek

- dlaczego ekstremiści są zawsze "prawicowi" , czy nie ma lewicowych ekstremistów
- dlaczego biznes to zawsze krwiożercze bestie
- siedem kręgów piekła versus niewinne owieczki
- czy jest jakiś geolog na tym forum, który mi objaśni jakim cudem wiercenia (po ch... te wiercenia, nawiasem mówiąc) wywołują trzęsienia ziemi
- ciekawe jak by kręcił filmy kormakur gdyby nie aluminium
przy w/w wątek córki Andriego to małe piwo. da się oglądać tylko dla zagadki i niezłej gry aktorskiej.
więcej filmów tego pacana nie będę oglądał...