prędzej czy później się pojawi, napisy angielskie już są. po polsku ma tłumaczyć sindar, który na napisy 24 poinformował, że na coś tam czeka ;)
Napisy PL powstają ale nie mam video. Ktoś wie gdzie można pobrać? [oprócz torrentów]
robienie napisów sprawnie idzie. natomiast skoro chcesz pobrać to czemu nie z torrentów? o inne źródło raczej będzie ciężko. no chyba, że ktoś będzie uplodować gdzieś online (nie znalazłem). na torrentach są jakieś paczki (jedna nawet w 720p), no ale poczekam na koniec serialu jak już będą napisy i może ktoś w fullhd wrzuci.
Kurde, nigdy znalezienie czegoś nie sprawiało mi problemu, a Trapped ani widu ani słychu 2 sezonu... Mówię o torraxch... Podeślij stronkę na której to znalazłeś.
proszę :) http s://www.skytorrents.to/torrent/c44de2b8f5a8c09effd160ea3f20025672130002 niżej na tej str są inne odcinki
Dzięki bardzo!! Serio jak jestem internetowym górnikiem i zawsze się do wszystkiego dokopie, wszystko znajdę to z tym miałem problem ;*
tu podobno w hd, ale nie sprawdzałem, więc pewności nie mam:
digbt. org/search/trapped%20s02-length-1/
coś nie za mocno kopałeś bo wstawki są nawet na bardzo popularnej stronie torrentz2
torrentz2. eu/search?f=trapped+s02
orientujesz się może co ze stroną btdb? to była najlepsza stronka torrentowa ale padła, choć może jest pod jakimś innym adresem.
hej nie znam tej str ale w internetach jest, że padła nieodwołalnie, do takich mniej trudnych torrentów niż Trapped to korzystam na co dzień z 1337x.to , polecam
używałem 900clouds i btdb ale padły, teraz digbt, torrentz2 z linkami głównie na monovę, 1337x, rarbg.
hmmm pobrałem te wstawki w 720p z ColdFilm, SunshineStudio i KosharaSerials i wszystkie są po rusku bez zmiany na oryginalny język.. ma ktoś to po islandzku czy nawet po angielsku?
a co do do Sky Torrents to ta stronka dokonuje chamskich włamów, pełno irytujących reklam i wyskakujących wtyczek, nawet przy włączonym adblocku. nie polecam tego korzystać.
ja nie mam żadnych problemów na sky torrents, klikam w ten magnesik i otwiera mi się od razu w programie do ściągania, wyskakuje 1 reklama którą zamykam a torrent się ściąga ;) torrenty są w oryginalnym języku islandzkim
mnie niemiłosiernie bombarduje ta strona.
z tego linku powyżej jest po islandzku i w 1080p, a do tego napisy są dopasowane do tej wersji i pobierają się z napi projekt przy użyciu programu. dzięki.
Jestem już po 6-ciu odcinkach 2 serii. Pierwszy sezon był bardzo dobry ale ten mi nie podchodzi. Wątek córki Andriego to banał to tego dziewucha tak irytuje, że chciałoby się nią potrząsnąć. A to co odwaliła w 6-tym odcinku to jakaś masakra. Stereotypowy wątek z ekstremistami też mnie nie porwał. Nie wszyscy prawiacy to faszyści i miłośnicy Adolfa, a tak pokazuje ich ten serial (oraz wiele innych tworzonych w Europie). No i z Polaków zrobili chamów oraz brutali znęcających się nad biednym czarnym gejem... Ale dokończę bo zagadka kryminalna dość ciekawa.
- dlaczego ekstremiści są zawsze "prawicowi" , czy nie ma lewicowych ekstremistów
- dlaczego biznes to zawsze krwiożercze bestie
- siedem kręgów piekła versus niewinne owieczki
- czy jest jakiś geolog na tym forum, który mi objaśni jakim cudem wiercenia (po ch... te wiercenia, nawiasem mówiąc) wywołują trzęsienia ziemi
- ciekawe jak by kręcił filmy kormakur gdyby nie aluminium
przy w/w wątek córki Andriego to małe piwo. da się oglądać tylko dla zagadki i niezłej gry aktorskiej.
więcej filmów tego pacana nie będę oglądał...