PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=267688}

W poszukiwaniu pełni księżyca

Full Moon o Sagashite
2002 - 2003
8,1 203  oceny
8,1 10 1 203
W poszukiwaniu pełni księżyca
powrót do forum serialu W poszukiwaniu pełni księżyca

Chodzi mi o drugi odcinek , co prawda obejrzałam całą serie.. tylko nie mogłam zrozumieć czegos w drugim odcinku, to było na początku kiedy Meroku wyjeła swoją różową książke, i o co tam chodzilo.. to ja zrozumialam tak : Że jestli ktoś zmieni losy człowieka to może sie w nim zakochać... dobrze zrozumiałam ???

ocenił(a) serial na 9
Avion

nie, raczej, że "jeśli ktoś zmienia losy człowieka, to znaczy, że może być w nim zakochany" :D

ocenił(a) serial na 10
Avion

Zazwyczaj w takich tematach jak ten, czyli nazwa anime bądź tego podobnemu wystawiam swoja opinie o serialu. Nie ma tematu założonego o takim kierunku, nie będę zaśmiecał portalu. Pozwólcie że się wypowiem tutaj.
W-g mnie Full Moon to anime bardzo wzruszające (bynajmniej dla mnie) i o bardzo dobrym humorze. Ilość odcinków nie wpłynęła na moje nastawienie do oglądania, w ręcz powiem że 52 epki to idealna liczba, która zadowoliła mnie. Poza pewnym faktem, który mi nie pasował (ale nie wpłyną na moją ocenę), ten serial zasługuje jak najbardziej na ocenę 10/10. Taką tez dałem. Muzyka jest genialna. Szczególnie w zruciłem uwagę na piosenkę Eternal Snow wykonania Changin'My Life. Nie zawiodłem się. Zachęcam do oglądania. Pozdrawiam.