nie mogę znaleźć
chcę same napisy bo odcinek mam już w dobrej jakości i w takiej chcę obejrzeć :)
W rozpisce na n24 tłumaczka podaje, że prawdopodobnie będą w poniedziałek. A ich jakość na pewno będzie dobra, więc warto poczekać;)
A znacie jakąś dobrą stronę, gdzie można oglądać seriale z angielskimi napisami?
W nowej wersji NapiProjekt jest opcja pobierania angielskich napisów. Ewentualnie można je znaleźć na stronie podnapisi (kropka) net
RushComes, chyba nie trzeba mieszkać w Stanach żeby rozumieć pisane dialogi? ;-)
http://www.subtitleseeker.com/Download-tv-1380489/Suits+S02E02+720p+WEB-DL+DD5+1 +H+264 ja wzielam swoje z tej strony
Ja wczoraj stwierdziłem, że nie wytrzymam dłużej i oglądałem w ogole bez, bo nie wpadłem na to żeby włączyć angielskie :D Mimo paru zwrotów typowo prawniczopodobnych całość nawet dla osoby średnio zaawansowanej jest jak najbardziej do zrozumienia :) No i warto było!
Mp walsnie to jest kolejna zaleta tego serialu, ze mozna spokojnie obejrzec bez napisow i byc pewnym ze oprocz kilku specjalistycznych zwrotow zalapie sie wszystko!!
andypink musiałeś aż bieliznę zmienić tak się podnieciłeś moimi kompleksami?
pytałem skąd polskie napisy a nie angielskie i tyle, prędzej kompleksy ma ten kto przychodzi nieproszony powiadamiać nas o tym że oglądał bez
ciągle sikam więc nie zmieniam na razie. czekam aż znowu coś fajnego napiszesz
"ty.. hamerykański imigrant.. przetłumacz je nam!" - to jest to pytanie?
"prędzej kompleksy ma ten kto przychodzi nieproszony powiadamiać nas o tym że oglądał bez" - czyli kto?
no nie ale jak możesz to przetłumacz bo czekam od piątku, angsub w celach naukowych tak ale po raz drugi bo jednak coś umknie (no cóż taki level i tyle)
Masz % tłumaczenia. Grupa zajmująca się tym to Project Haven tłumaczka to Annica.
znam strony z napisami, wszystkie :)
ale pewien portal z filmami online dał fałszywe info i myślałem że może gdzieś są, np tak jak w VD, najszybciej tam napisy są na portalu fanów
Najszybciej to są raczej na fejsbuku albo na oficjalnej stronie project haven.
Jak może być w niedobrej jakości odcinek? Rozumiem film w .TS .CAM ale film? Serial? Wtf?