PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 137 tys. ocen
8,1 10 1 137299
7,6 16 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

No, trzeba powiedzieć że po pobycie w ciemnym labiryncie, serial znów wyszedł na światło, i jest zachwycający.
Koniec połowy 5 sezonu, mnie rozwaliła, myślałem że wszystko skończy się na odejściu Mike'a i Harvey'a, to i tak już byłoby zaskakujące. Ciekawe czy to Hardman pociągnął za sznurki, no ale skąd wiedział??

10 odcinek w swoim zagmatwaniu wyszedł twórcom świetnie. Dostaliśmy odpowiedzi na losy głównych bohaterów i wydarzeń które wywarły wpływ na wygląd ich życia. Akcja znów jest wielo-wielowątkowa i serial od pierwszej sekundy do ostatniej jest wypełniony po brzegi ciekawą treścią. Nawet nie wiecie jak się ucieszyłem gdy wreszcie przestali twórcy pokazywać te pseudo-śmieszne sceny z Louisem, a zaczęli go przedstawiać poważniej, tak jak na to ta postać w pełni zasługuje.
Właściwie mam temu serialowi po pierwszej połowie 5 sezonu do zarzucenia jedną rzecz - nie emitują odcinków co tydzień bez przerw ;) Wszystko inne + klimat jaki panuje w tym serialu (noc i sytuacje w których widzimy bohaterów) - bezcenne.

ocenił(a) serial na 8
jarr25_filmweb

A tutaj jeszcze wywiad, ale oczywiście są spoilery, także czytaj po obejrzeniu całej połowy sezonu.
Np. wyjaśniono dlaczego zatytułowano odcinek pamięci Elaine A. Zane
Polecam ;)
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/suits-midseason-finale-spoilers-aaron -817505

ocenił(a) serial na 10
jarr25_filmweb

artykuł tylko zaostrzył apetyt na sezon 6 ;D