Co będzie z Sergiem? Na końcu tego dzisiejszego odcinka pobili go jacyś bandyci nasłani na niego przez Anibala. Wcześniej on mówił, że chce się go pozbyć.
Zajrzyj w wątek "Kim dla babci jest Federica?", zamieściłam tam opis jak to było z tymi ślubami. Aitana będzie ponadto kochanką Osvalda, zjednoczy z nim siły przeciwko Pedrowi.
Zobaczę na ten wątek. Jak skończy ta Aitana? Jak będzie kochanką Osvalda to pewnie nie wyjdzie na tym dobrze.
Sonia nagra film, na którym Osvaldo zdradza ją z Aitaną, a potem użyje go, aby szantażem pozbyć się jej i jej ojca z firmy. Aitana będzie czyhać na życie Pedra i Fiorelli. A jak skończy, nie pamiętam niestety :/
Nie przypuszczałem, że Aitana będzie zdolna do tego, żeby kogoś zabić. Widziałaś już cały serial do końca?
Tak, oglądałam w wersji hiszpańskiej. Chociaż byłam sceptycznie nastawiona gdy telenowela miała premierę. Zaczęłam oglądać gdy miała w Polsce się pojawić i się zachwyciłam. Jest w trójce moich ulubionych telenoweli ostatnich lat.
No to fajnie, że się przekonałaś do tego serialu i się nim zachwyciłaś. Mnie też się spodobał i bardzo go polubiłem. ;)
Sonia będzie nadal ze swoim mężem, to chyba stosunki znacznie się poprawią na ostatnie 40-50 odcinków, Sonia będzie w ciąży, jednak Osvaldo nie doczeka narodzin syna. Babcia będzie się miała bardzo dobrze, znacznie złagodnieje i spokornieje, Federica skończy w więzieniu.
Wyjaśniam :D
To ja i pare innych osób z forum zrobiliśmy ślub :D
Koleżanka przerobiła zdjęcia , ja wrzuciłam na tt z podpisem ze jesteśmy z Polski itd i zyskało chwilową sławe :D
Ogólnie zrobiliśmy całą ceremonie na forum. :D
Jest ona w temacie Krzemoo. :D
Nie było ślubu w telce :D
Oto link do tt ze zdjęciami ze "ślubu" :D
https://twitter.com/shantellucha/status/583008683765956610
Tak, potwierdzam, wyprawiliśmy ślub Babki i Dantego na forum tak dla jaj :D Przerobiłam ich fotki i mieli ślub jak z obrazka :) Co się uśmialiśmy, to nasze :D
Powiedzcie mi, bo Fiorella mówi z włoskim akcentem, ale z siostrą rozmawia po włosku czy hiszpańsku, bo mi się wydaję, że ona przeplata te języki (hiszpańskiego się uczę, więc słyszę, że używa go,. ale słyszę i włoskie wyrazy więc sama nie wiem).
Z lekarzem np. rozmawiała po włosku.
Mówią po hiszpańsku, robią tylko włoskie "wstawki" ale akcent udają i nawet im to wychodzi, w końcu i hiszpański i włoski to języki romańskie więc dla nich pewnie to nie problem.
Też tak myślę, bo raz słychać hiszpański, a raz włoski przynajmniej w jej rozmowach z siostrą.
Też właśnie tak słyszę, ale jak rozmawiała z lekarzem to po włosku :).
Ale nawet po hiszpańsku mówi z włoskim akcentem :D
Ona tylko z siostrą tak rozmawia w dwóch językach, a z innymi osobami, którzy są tam Włochami rozmawia w ich języku tak jak np. z tym lekarzem czy wcześniej z tym chłopakiem, który przyniósł jej przesyłkę z pierścionkiem.
To dobrze :)...Lubię ją :)...wiem, ze będzie miała męża (sorry za maluteńki spojler) :)
Dopiero w ostatnim odcinku będzie miała ten przeszczep? Będzie wiadomo czyje serce dostanie?
To fajnie, a jest jakiś link do ostatniego odcinka?
A Gael i Gianna, też będą mieli dzieci?