PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56622
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Ciekawi mnie ta postać. Teraz na Comedy Central lecą, pierwsze odcinki i widać w nich że klasa II b nie jest kompletna. Nie ma w niej Zajkowskiego. W którym odcinku się on pojawi ? Powiedzcie, jeżeli pamiętacie w jakich okolicznościach pozna się z Maślaną, Anusiakiem, Konieczką i Czesiem. I przedewszystki, dlaczego oni go tak niecierpią ? Wiem, że za całokształt, ale Zajkoś musiał zrobić coś od czego to wszystko się zaczęło. Co to było ? Będę wdzięczna za info .

użytkownik usunięty
christinearron

Jakby tu powiedzieć... poszukaj na necie, ściągnij albo obejrzyj online i sama sprawdź. Zajkowski pojawia się już w pierwszej serii. Cały czas należał do klasy, ale nie rzucał się w oczy w pierwszych odcinkach. Nie cierpią go za to, że jest mdłym, irytującym typem, kujonem i lizusem. Często skarży na chłopaków. Ma wredne usposobienie, jest tchórzliwy i podstępny. W późniejszych odcinkach okazuje się, że jest też flejtuchem. Raczej nie naraził się chłopakom niczym szczególnym, tak jak mówiłaś chodzi o całokształt. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6

Nie czaję jeszcze jednej rzeczy. W odcinku "Kosmata demokracja", kiedy Andżelika i Anusiak startują na gospodarza klasy, ona wygrywa bo Frał sfałszowała wyniki. Higienistka powiedziała na to że komuna wróciła, tylko dlaczego ? Czy taki miał być morał odcinka ? Przecież Anusiak przekupywał wyborców a Andżelika nie. Nie wiem, program pedałki chyba nie był tak populistyczny jak Anusiaka ?

ocenił(a) serial na 6
christinearron

Ps: Oglądam teraz odcinek Gigant. To chyba właśnie wtedy się zaczęło. Do tego odcinka chłopaki jakoś specjalnie mu nie dokuczali. Teraz kapuję :)

użytkownik usunięty
christinearron

Higienistka w ogóle faworyzuje hultajską czwórkę, zwłaszcza Czesia. Jest wyraźnie stronnicza, przeszkadza jej fałszowanie wyników przez panią Frau, a nie widzi metod Anusiaka - przekupywanie i zastraszanie. Co do przesłania odcinków, one nie mają morału, tylko suspens. Jeżeli chodzi o Zajkosia - masz rację, że do tego odcinka był słabo widoczny i mało ważny, dopiero potem rozwinięto jego postać. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6

Co do Higienistki, to to samo można powiedzieć o pani Frał i jej stosunku do Zajkosia, Karoliny i Andżeliki.