PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56620
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

mój ulubiony:
co to jest napletek
-to jak ci skóra z palca schodzi :)

Wypasiona_Foczka

-Czesio jestes geniuszem!
-Nie, Czesio jest Czesio!

-Czesio co robisz?
-Czesio śpiewa pslam.
-Ale nic nie słychać!
-Bo Czesio śpiewa w środku, w Czesiu!

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Anusiak do Andzeliki : Andzelika Mamy dla ciebie kwiatka
- Taak
Anusiak : Czesiu wal (maczuga poszła)

Kojak

Pani Frał- Wojna to tragedia, wiem bo sama przeżyłam
Czesio- A pani była w naszych czy w SSManach

Kojak

PANI FRAL- CZESIO CZEMU NIEESLUCHASZ KOLEZANKI
CZESIO-BO JEJ NIELUBIE
P.F.- CZEMU?
C-BO ONA NIEEMA WACKA
P.F.-CZEGO?
C-NO SISIORA, A PANI MA?
P.F.- WYJDZ Z KLASY
wyszedl z klasy
P.F.-ZWARIUJE PRZEZ TEGO ZIELONEGO BUSZMANA

Kojak

-Ale ja nie kłamałem
-Chłopacy co to za cyfra

ocenił(a) serial na 10
Kojak

-Czesiu dlaczego zjadłeś muchę?!
-Bo była za sucha

*

-Za upierdlistwo wypadasz z gry. Nie lubimy Cię Czesiu..yy Wypierdalaj
-A co to znaczy wypierdalać?
-Tata powiedział sobie tak do mamy i sobie poszła

*

-Czesiu! Co zabierzesz na paradę równości?
-Najchętniej to bym zabrał Matkę Boską

*

-Książka może być ciekawa,interesująca,zabawna i jaka jeszcze Czesiu!?
-Zajebista

*

-Misiu gdzie my idziemy?
-Nie bój dupy Czesiu! Mam dla ciebie niespodziankę
-Niespodziewankę?

*

-Na której gałęzi powiesimy bąbki
-Najchętniej to na wacku Zajkowskiego
-Cisza!!! O czym wy mówicie?!
-O penisie prosze pani

xD

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Anusiak: Pyszne mleko! Chłopaki musicie spróbować!
Maślana (albo Konieczko: Ale ta koza wabi się Leon!
Myślałem że się poszczam ze śmiechu xD

ocenił(a) serial na 10

Lepszy był ten rolnik jak pieprznął ciągnikiem w kosz do gry :P Cytuję:
-NOŻ K**** JE**** W D*** MAC!!!! NO WYRÓSŁ JAK SPOD ZIEMI!!! XD

mlody900

Czesio o języku:już go odbekłem - mało nie spadłam z fotela:-)

użytkownik usunięty
mlody900

Konieczko: Jak jesteś taki święty to idź do proboszcza i umyj mu kibel xD

Albo jak Czesio śpiewał Alleluja xD

mlody900

A po tym jak ten rolnik już walnął w ten kosz
(Maślana) - No i na w-f'ie wracamy do piłki lekarskiej ...
(Anusiak) - ... oraz woreczków z grochem.
(Czesio) - CZESIO LUBI GROCH ...

mlody900

Konieczko: Czesio a ty co nic nie mówisz?
Czesio: Bo czesio śpiewa psalm.
Konieczko: No ale dlaczego nic nie słychać?
Czesio: Bo Czesio śpiewa w środku

Wypasiona_Foczka

Konieczko do Maślany:"Jak jesteś taki święty, to umyj proboszczowi kibel!!"

ocenił(a) serial na 10
Hitek

Czesio: Ale czacha!

Czesio: Haraszo (nie wiem jak to sie pisze ;)

Czesio: Jeden dla kosza, jeden dla Czesia (mowa o ziemniakach w lekcji 14)

Pani Frau: Czesio a co ty tam masz?
Czesio: Karbid

Czesio: Ja mam cos jeszcze ...
Pani Frau: Co takiego?
Czesio pizofszit

ocenił(a) serial na 1
VeRoN_2

Przeczytałem wszystkie teksty i rozśmieszył mnie (ledwo ale zawsze) tylko jeden: że Czesio śpiewa w środku, w Czesiu. Ja mam takie pytanie natomiast, Czy Wy ludzie macie 9 lat że Was śmieszy taka żenada i rzucanie przekleństwami na lewo i prawo? Porównanie tego do South Parku to jest tak, jakby porównać Świat wg. Bundych do Świata wg. Kiepskich :/ Humor bardzo niskich lotów (w sumie jak dla mnie brak), a do tego oparty w zasadzie na kilku schematach (min. Czesio i jego bezdenna głupota w każdym odcinku). I nie piszcie mi że jestem dzieckiem który nie zrozumiał tego serialu (bo ciężko go nie zrozumieć jeżeli ma się ponad 13 lat), bo tak się składa że uwielbiam animację, oglądam South Park, każdy odcinek Family Guy, Simpsonów i Futuramę. Przy tych serialach Włatcy wydają się tylko beznadziejną i bezdennie głupią bajką (dla nastolatków, z pewnością nie dla dorosłych bo uznają ją za dno), pozbawioną tego co najważniejsze - humoru. Dla mnie niedoścignionym wzorem w tym polu pozostaje 'Głowa Rodziny' (ah, żeby Polacy potrafili coś takiego zrobić). Póki co - "żenua" jak to mówię, dno i metr mułu, nijak to się ma do amerykańskich produkcji.

ocenił(a) serial na 1
tribart

"South Park, każdy odcinek Family Guy, Simpsonów i Futuramę" - też oglądam, bądź oglądałem. Napewno Włatców nie da się porównać z South Parkiem... Park jest znacznie lepszy!

ocenił(a) serial na 10
tribart

Czlowieku, jak bawia Cie amerykanskie produkcje i uwazasz je za priorytetowe, to prosze bardzo, nic nie stoi na przeszkodzie, albys zmienil kraj, o obywatelstwo amerykanskie tez sie mozesz postarac. Ale dlaczego obrazasz nas mowiac: "Czy Wy ludzie macie 9 lat że Was śmieszy taka żenada i rzucanie przekleństwami na lewo i prawo?" Czy south park jest pod tym wzgledem inteligentniejszy?? Nie sadze - glupota jest na tym samym poziomie. Poza tym w tego typu serialach nie chodzi o to, zeby zrobic cos szalenie elokwentnego,na poziomie, z tekstami zamiast "Spieprzaj dziadu"----> "Czy moglby szanowny pan odejsc" nie na tym to polega. Chodzi o to, ze jak np. moj ojciec wraca z pracy, w ktorej ma na co dzien doczynienia z kryminalistami i chce odpoczac, to nie wlacza sobie "Mody na sukces",albo "Prawa bronxu", zeby jeszcze bardziej sie zirytowac, ew. wkurzyc, tylko puszcza sobie cos, co odciaga go od tego calego syfu, z ktorym ma na codzien doczynienia i wiekszosc ludzi dla odstresowania sie i nie myslenia o niczym wlacza sobie filmy/seriale typu "Wlatcy much" "Testosteron" i inne pierdoly. Nie znaczto wcale, ze ambitniejszego kina nie ogladaja, ale w zyciu powinno byc wszystko w odpowiednich proporcjach, zarowno glupawy humor jak i ambitne kino pokazujace przerazajaca rzeczywistosc. A to, ze ktos oglada tego typu kino, nie upowaznia do obrazannia i pokazywania swojej wyzszosci nad innymi. Bo tym sposobem pokazuje sie jedynie brak klasy, taktu i moze dobrego wychowania. Bo nie wiem, czy milo bys sie poczul, gdyby ktostak samo pojechal Ciebie za to, ze ogladasz south park, czy co tam jeszcze (nie mam nawet ochoty sprawdzac, jakie sa Twoje ulubione filmy) a Twoja wypowiedz tutaj jest po prostu zalosna i szkoda nawet czasu moderatora, zeby ja usunac. Zyj i mysl tak dalej, na pewno daleko zajdziesz.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 1
kasienka_zn

Pewnie że bawią mnie amerykańskie produkcje, obywatelstwa nie bede zmieniał chociaż mieszkać z takimi ludźmi jak Wy w Naszej pięknej katolickiej Polsce to wstyd mi trochę ;) Nie wiem skąd w Was tyle agresji, no ale to już nieważne. Zgadzam się że nie chodzi o to żeby wysilać resztki intelektu przed telewizorem i jeśli ktoś chce się dobrze bawić to niech sobie siądzie i obejrzy WM czy Świat według Kiepskich, i bawcie się dobrze przy tekstach "To panu się chce zawsze wtedy, kiedy mnie sie chce", albo tych wypisanych w tym dziale.
Jeśli Twoj tata wraca z pracy i włącza sobie dla odstresowania Włatców Móch to ja już nie pytam o więcej. Takiej żenady nie są w stanie strawić nawet 17-letni znajomi mojej siostry. No dobrze, teraz kiedy pokazałem swoj brak taktu i klasy oraz dobrego wychowania to z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku mogę iść spać a Wam moi drodzy życzę szampańskiej zabawy przy tym fenomanalnie zabawnym serialu. Amen.

ocenił(a) serial na 10
tribart

Głowa rodziny Family Guy Futurama nawet SP kinowy to rozumiem. Sam oglądam i bardzo lubię. Ale wytłumacz mi gdzie jest ten wspaniały humor w serialu SP. Owszem zdarzy sie jeden czy dwa dobre żarty na cały odcinek ale to za mało. A głębia ?? No sorry jesli dla kogos : "Stary chciałes uprawiac seks z dziecmi. Sp*****" to jest głebia to gratuluje. Oczywiscie widzialem jeszcze kilkanascie odcinkow SP kazdy wyglada mniej wiecej tak że po kilku tonach niesmiesznych żartów autorzy serwują "przesłanie" w stylu - ostroznie z edukacja seksualną, ostroznie z tolerancja, ostroznie z nietolerancja, ostroznie z religią tworca jakiegos tam amerykanskiego programu jest palantem itd... po prostu zenada :/ Natomiast włatcy móch : tu nie ma czego czego rozumieć, nie oczekuj zadnego przeslania ani niczego takiego, po prostu jesli nie umiesz podejsc z dystansem do wlasnego dziecinstwa to nie jest to serial dla Ciebie. a co do humoru niskich lotów to humor z SP jest bardzo wysokich lotów jaaaasne :/

ocenił(a) serial na 10
grafzero

No dobrze, ale pijesz do mnie czy do kolegi wyzej? Bo z tego co sie orientuje, to napisalam, ze "Wlatcy moch" jak dla mnie to genialna polska produkcja, ktora nagrywam i odtwarzam kiedy tylko moge, wiec niekoniecznie roumiem tego posta :D.
Tak czy owak - pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
kasienka_zn

Napisalem odpowiedz do posta tribart... nie wiem dlaczego wyglada to tak a nie inaczej.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
grafzero

Nie uważam SP za szczyt humoru, napisałem że dla mnie niedoścignionym wzorem jest w tej kwestii Family Guy. Jeśli chodzi o sam SP, faktyczie jest obrazoburczy ale przy tym jest kilka śmiesznych momentów (bo chyba po to ogląda się kreskówki). Ja nie oczekuję od Włatców Móch przesłania jakiegoś morału, sposobu na życie. Oglądam i oczekuję że dobrze się będe bawił. No ale się nie bawię. I naprawde uważam że jeżeli kogoś śmieszą teksty z serialu to jest po prostu 'płytki' (no albo ma 12 lat) (a ja sobie napiszę "spierd***j dziadygo" i co? Też Was to śmieszy?). Nie mówię o warstwie merytorycznej serialu, nie wywyższam SP ponad wszystko na świecie, ale jeśli chodzi o humor to Włatcy Móch po prostu kuleją. A może po prostu wina mojego poczucia humoru. Mamy po prostu różne.
Co do podejścia z dystansem, mam przez całe życie baardzo duży dystans do wszystkiego wokół, po prostu serial mnie nie śmieszy i to jest jedyny zarzut jaki stawiam tej produkcji. Ale jeśli Was to śmieszy naprawdę, to dobrze, znaczy że serial spełnia swoją rolę. Dla mnie to dno.
P.S. Głowa rodziny to to samo co Family Guy więc nie wiem czemu napisałeś to osobno...

ocenił(a) serial na 10
tribart

No tak natomiast humor w SP jest rzeczywiscie najwyzszych lotów dla ludzi zrozumialy tylko dla ludzi inteligentnych. Piszesz że jeżeli kogoś śmieszą teksty z serialu to jest po prostu 'płytki' a potem pare postów nizej nazywasz kogos ANALfabeta tylko dlatego ze wrzucił kilka tekstow z WM :/ i w dodatku rozumiem ze kloaczny humor z SP Ci nie przeszkadza ? Bo przeciez nie nazywasz jego widzow plytkimi ? Wytlumacz mi tylko jedno gdzie tu logika ?? Bo ja odnosze wrazenie ze po prostu uwziąłeś sie na WM i gnoisz go ile tylko mozesz... Co innego zreszta to wypowiedziec swoja opinie w stylu WM mi sie nie podoba, a co innego wszyscy ktorych smieszy WM sa płytcy - to jest dowód na umysłową mielizne....

ocenił(a) serial na 1
grafzero

Humor w SP nie jest najwyższy lotów i NIE jest dla ludzi inteligentnych. Dawno nie oglądałem SP ale z tego co pamiętam tam bywały śmieszne żarty. W WM takich nie uświadczysz. I to jest mój jedyny zarzut dotyczący tej produkcji. Nie obchodzi mnie czy przedstawia świat ośmiolatków, czy postacie i ogólny zarys 'stylizowany' był na SP - chodzi o to że nie mogę strawić tej kreskówki nie wykrzykując co chwila "Co za żenada?!".
Nazwałem kolegę analfabetą, gdyż nie potrafił nawet zacytować tesktu z ulubionej kreskówki, bez nawalenia w nim błędów ortograficznych. Nie mówiąc o tym że w nowym Firefoxie jest słownik który podkreśla błędy.
Eh, czemu uparłeś się tak na te SP. Może zaczniemy porównywać WM do Głowy Rodziny? Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mógł stwierdzić że WM jest lepszy i podać do tego sensowne argumenty, ale co tam.
Pewnie że staram się gnoić WM ile się da (dobra, spasuję trochę bo mnie to nudzi), ale to mój osobisty zawód. Uwielbiam kreskówki i na wieść o tym że Polacy mają stworzyć swój SP ucieszyłem się niezmiernie, niestety uśmiech znikł z mej twarzy po obejrzeniu pierwszy kilku minut tego popisu bezceremonialnej żenady (cytując p. Jachimka). Gdzie tu humor? Gdzie tu ostre i pikantne żarty? Gdzie jest sens i logika powstawania takich rzeczy?

I ja naprawdę chciałbym kiedyś siąść w jakimś gronie, obejrzeć jeden odcinek i zobaczyć z czego Wy się tak naprawdę śmiejecie?!

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

nie wiem czy dokładnie ale to tak leci:

Pani Frał: Książka może być: Ciekawa, interesująca, cudowna, fascynująca.
Czesio jaka może być jeszcze książka?.
Czesio: Zajebista!
Pani Frał: Za drzwi ty oszołomie <- - - 5odcinek 2serii

Anusiak: Andżelika.
Andelika: Nie gadam z wami, bo daliście mi zepsuty sok...
Anusiak: No przepraszam mamy dla ciebie kwietka.
Andżelika: NAPRAWDE?
Anusiak: Czesio wal!
Konieczko: Kierowca miał racje, jeden cios i dead <- - -1odcinek 2serii

Wypasiona_Foczka

mój ulubiony text:
" A co to znaczy podpierdolić"

Wypasiona_Foczka

-Mój starszy mówi że u niego w instytucie derektor to największy chuj!
-Jak to najgorszy chuj, chuj to wacek co nie, to jak wacek może być derektorem?
-Anusiak moronie chodzi o to że derektor jest skurwysynem.
-Albo jest sie chujem, albo skurwysynem.
-Ale to jedno i to samo!
-O nie wypraszam sobie mój wacek na pewno nie jest skurwysynem.
-Ani mój, on jest miły!

Hitek

Odcinek o wykopkach:

Czesio: Smakowe ziemniaki :D

ocenił(a) serial na 10
La_Reine_Margot

Odcinek 10::..
Pani Frał:Co to ma znaczyć jest już minuta po dzwonku, to już jest apokalipsa ! Tego jeszcze nie było, elementarny brak szacunku...
[wchodzi do stołówki]
Mleczarka: Pij gówniarzu !!!
Czesio: Czesio nie chce mleka...
Mleczarka: Pij !
Czesio: Nie !
Pani Frał: Co tu się wyczynia ?
Mleczarka: Nie wtrącaj się stara torbo...
Pani Frał: Co? Nikt tak nie będzie do mnie mówił oprócz moich uczniów..
[...]
Mleczarka: Ty belwerska szmato !
Pani Frał: Ty kazylinowa zdziro ty!

ocenił(a) serial na 1
stachoo

P.S. Tam miało być kazeinowa chyba, bo kazeina to białko mleka, a słownik polski nie zna słowa kazylina. Śmiejesz się z żartu którego nawet nie zrozumiałeś...

Wypasiona_Foczka

-Anusiak ty głąbie, przecież każdy głupi wie że słomkę pakuje się w dupsztala!
-Dzieńdobry.
-O Czesio, w samą porę.
-Zobacz co mamy.
-Ale rzaba.
-Mamy dla ciebie zadanie, trzeba ją dmuchnąć.
-A po co?
-No żeby strzeliła.
-Pakuj słomkę.
-Ale zanim dmuchniesz musisz wziąść głęboki wdech.
-Ja pierdyle, wciągłeś jej flaki!
-O nie, Czesio poniszczył rzabkę!
-Czesio nie rycz przecież to tylko rzaba.
-Jutro Konieczko złapie ci nową.
-No właha.
-Czesio nie chce nową chce tą!
-Dobra Czesio rzeby ją nareperować musisz ją czymś wypchać!
-Wypchać a czym?
-Czym chcesz mogą być paprochy.
-Ludzie złoci jak z dzieckiem!

ocenił(a) serial na 1
Hitek

Faktycznie boki zrywać. Uśmiałem się przy tym nieziemsko, zaraz chyba sobie puszczę Vive albo serial Niania żeby dobry humor mnie tak szybko nie opuścił. Po drugie WIEDZIAŁEM, byłem przekonany że ten serial bawi ludzi w wieku +/- 12 lat. Tyle Ci daję, patrząc na Twoją pisownię. No ale eh, "Rzeby rzabka nie skakała" ;)

użytkownik usunięty
tribart

"Tyle Ci daję, patrząc na Twoją pisownię."

... Ta pisownia była celowa :)

ocenił(a) serial na 1

czyli celowo zrobiłeś z siebie ANALfabetę ? :> hmmm

ocenił(a) serial na 8
tribart

Tribart - wróc do tej swojej debilnej gry z nicku i nie offtopuj tutaj. Wbrew pozorom ta kreskówka jest dla inteligentnej publiczności, bo kązdy z nas ma w sobie od czasu do czasu tych wszystkich bohaterów.

użytkownik usunięty
tribart

Znaczy :P Ja tego nie pisałam :P Tylko informuję. Gościu napisał 'rzaba', bo odcinek ma tytuł 'Korzóh, Mleczarka i korek do RZABY' :D no więc sie domyśliłam że to celowo ;p ;p

ocenił(a) serial na 1

Co do Ballacka i Ripleya: Przepraszam, mój błąd?
Nie oglądałem tego odcinka (wogóle mało oglądałem), więc mogłem nie zrozumieć dowcipu.

Łoszo: Gdzie ta debilna gra z nicku? Z ANALfabety czy jak? Aaa i patrząc po wypisanych tu cytatach, ta kreskówka jest ZDECYDOWANIE dla inteligentnych widzów. Oby więcej takich inteligentów w Naszym kraju. A i jedno prawdziwe zdanie napisałeś, że każdy ma od czasu do czasu tych bohaterów. Ja też ich mam... ale nie powiem gdzie...

ocenił(a) serial na 8
tribart

Sorry Tribart, zaszło małe nieporozumienie- tego posta nie pisałem ja, tylko pewna osoba, która przez przypadek posłużyła się moim profilem zamiast swoim. Nawet nie wiem co to jest ten tribart czy coś :P. Co nie zmienia faktu, że WM bardzo lubie i ocenianie całej produkcji po kilku tekstach wyrwanych z kontekstu jest trochę nieobektywne. Co do tego, dla kogo przeznaczony jest serial, to jest on dla każdego kto trawi ten typ humoru i potrafi z dystansem spojrzeć na swoje dzieciństwo. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
tribart

tribart pisałeś ze masz dystans a chyba nie masz jednak.. rozumie, że może ci sie owy serial nie podobać.. jasne.. o gustach sie nie dyskutuje.. ale po co siedzisz i piszesz jacy my głupi jesteśmy i mamy 12 lat.. jak ci się kreskówka nie podoba to Ok wyraz swoja opinie i nie siedź i nie komentuj każdego cytatu z bajki, jakie to dno, głupie, beznadziejne itd..innym się widocznie podoba, skoro temat cieszy się tak dużym zainteresowaniem.. wyraziłeś swoją opinię.. oceniłeś jednoznacznie wszystkich widzow tej bajki to teraz idz sobie/ daj sobie spokoj/ wyluzuj/ wypij meliske/ ogladnij amerykanski serial/ idz na parade rownosci.. rob co chcesz tylko przestan komentowac..

ocenił(a) serial na 1
passenger89

No właśnie. Post dał mi do myślenia, dlatego ostatnio dałem sobie trochę spokój, ale naprawdę "kołtun mi się robi na głowie" ;) kiedy czytam te bzdury i to, że kogoś to jeszcze może śmieszyć. Ja wiem że niektórych śmieszą francuskie komedie, niektórych Świat wg. Kiepskich i ile ludzi tyle poglądów. Ja po prostu żałuję że z pomysłu stworzenia pierwszej kreskówki dla dorosłych wyszło coś, tak zupełnie dla mnie niestrawnego. A oceniam tylko niektórych ;) tak żeby nie było że wszystkich obrażam. Spoko, spuściłem z tonu (niewiele, ale zawszę coś), miłej zabawy dla Was i dla Mnie, chociaż przy zupełnie różnych rzeczach. Pozdrawiam, bo jakby nie było wszyscy jesteśmy miłośnikami animacji...

tribart

WM to nic innego jak groteska...
chyba kolega nie powie że twórczość Gombrowicza nie jest dla ludzi inteligentnych??

róznica w formie: literatura kontra animacja. Cel ten sam: przedstawienie w absurdalny, komiczny i karykaturalny sposób rzeczywistości.

AMEN

tribart

jak ci sie nie podoba ten serial, to co tu robisz??? masz jakis problem z osobowoscią???

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

chlopaki: sie babki spytali czy mozemy dostac cos do picia
babka:CHERBATKE CZY SOCZKU?
chlopaki:OBOJETNIE
Babka: GLOWNO DOSTANIECIE

użytkownik usunięty
diablo_8

Trochę dokładniej to to było tak :) :

Babka: Wolicie herbatki czy soczku?
Chłopacy: obojętnie!
Babka: Ale wolicie - herbatki czy soczku?
Chłopacy: OBOJĘTNIE!!
Babka: A to gówno dostaniecie

:D To było dobre ;p ;p ;p

Wypasiona_Foczka

kierowca autobusu (satanista) do Pani Frał:
"Jadłaś kiedyś kota?.."
normalnie spadłam z krzesła...

użytkownik usunięty
shinga

Odcinek "Andżelika":

A ty sobie gile przydeptujesz !!!

Wysmaraj sobie lepiej mózg!

Dlaczego żujesz muchę???
Bo była za sucha :) :) :)

Marcel: JA PIERDOLE!
Pułkownik: Co się stało Marcelku?
M: Moja stara bździ się z jakimś kitajcem !

Wypasiona_Foczka

Babcia: Czego się napijecie: soczku cz herbatki?
Chłopcy: Obojętnie
Babcia: No to soczku czy herbatki?
Chłopcy: Obojętnie...
Babcia: To gówno dostaniecie

xD

ocenił(a) serial na 1
Wypasiona_Foczka

Proszę pani! Na drabinie jest jakiś pan! - i to powalające spojrzenie ;]

-Czesiu, poszukaj w śmieciach!
-Czesio lubi w śmieciach...!

-Soczek czy herbatkę?
-Obojętnie!
-A, to gówno dostaniecie.

-Można spaść i pogruchotać sobie wszystkie kości, a nawet zemrzeć!

ocenił(a) serial na 10
Kona

Odcinek Wykopki
Czesio znalazł picko w morde jeża Czesiu z nieba nam spadłeś JA!!!