PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56622
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

W tej bajce granica pomiędzy fikcją, a rzeeczywistością jest bardzo cienka. Nie wiadomo dokłdnie kiedy ogląda się swiat realny, a kiedy zaczynamy zwiedzać swiat wyobrażni dzieci. W tej sytuacji do którego z tych swiatów należy Czesio? I kim on tak naprawdę jest? Czy miał jakiegoś odpowiednika w realu? Gdzie leżała inspiracja twórców serialu dla postaci Czesia????

djtechnobyte

Kurcze ja nie mam zielonego pojęcia, ale bardzo mnie to wszystko zaciekawiło, ponieważ rzeczywiście Czesio w tym wszystkim wybija się ponad przęciętność(jeżeli tak to można nazwać) postaci.
Może on jest muzą twórców WM ???

Klarens

Głos Czesia podkłada reżyser i scenarzysta serialu -> to jest tajemnica wyróżniania się tej postaci...

ocenił(a) serial na 6
djtechnobyte

W ostatnim odc. Czesio coś przejawiał nawet inteligencję... Wie co to jest klonowanie i DNA :D Restekpa.

ocenił(a) serial na 10
djtechnobyte

Czesio jest przede wszystkim POLONISTA:) Zagoscil u nas raz na trybunie glownej na wieeeeelkiej fladze:) Pozdrawiam!

Karikus

Mnie tam Czesio kojarzy się zawsze z biednym dzieciątkiem z jakiegoś sierocińca, porzuconym przez rodziców. Smutno mi się robi gdy siedzi sam na cmentarzu(dobrze, że kumpluje się z Marcelem, albo gdy płacze rzewnymi łzami na grobie.