PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

piosenka

ocenił(a) serial na 8

Jaki tytuł ma piosenka która śpiewali na koniec przedstawienia?

użytkownik usunięty
Ingrid_Fox

Esto no puede terminar

ocenił(a) serial na 8

Dziękuje.

ocenił(a) serial na 7
Ingrid_Fox

Mi się bardziej podobała piosenka na koniec przedstawienia z 1 sezonu niż ta. :P

Aselka

No Ser Mejor jest o wiele wiele lepsza :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Ogólnie dla mnie chyba finał 1 sez. wygrywa :)
Tam płakałam a tu nie.

ocenił(a) serial na 7
majka5454

Mi też czegoś zabrakło w tym finale.

ocenił(a) serial na 10
Aselka

Najgorsze, że nigdy nie wiesz co to takiego xd

majka5454

Żodyn nie wie co to takiego xD

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Trudno powiedzieć, że się nie wie... Po prostu Violettę opanowała komercja :) Teraz zamiast się skupić na tworzeniu CZEGOŚ, jak w pierwszym sezonie, liczą pieniążki, które napływają do ich kont bankowych. To się niestety dzieje z prawie wszystkim, co zostaje dobrze odebrane. :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Pewnie masz rację. To już nie to samo. Pierwszy sezon, mimo mniejszego budżetu miał w sobie coś, ten klimat.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ale sentymencik (tak samo jak 10 na filmwebie) zostaje, wiec mam tez zamiar obejrzec V3, niekoniecznie po polsku. Moze tak zapytam - co ciebie jeszcze najmocniej trzyma przy serialu?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wiesz co... lubię kilka postaci szczególnie Leonka i Fran i chciałabym zobaczyć jak potoczą się ich losy. Lubię też Leonette, może nie tak jak kiedyś, ale dalej jestem ciekawa co z nimi dalej będzie. Zastanawia mnie tez watek Angie. Reszta par Np. Naxi, Femila, Bromila są mi obojętne. Kiedyś im kibicowałam, a teraz wszystko mi jedno. :)

A jak to jest u Ciebie\Was? xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ja tam Violetty po polsku nie oglądałam w ogóle. Leon i Fran to akurat moje ukochane postacie, które nie wiem, czemu chciałabym zobaczyć jako parka, chociaż jestem za Leonettą. Tak sie zastanawiałam, czy ktoś tu jeszcze jej shippuje :P Ahh Dominika (MajkaXD), Leonetta z pierwszego sezonu, a ta z drugiego to zupełnie co innego. Ktoś może powiedzieć, że w 2 jest bardziej dojrzała, ale to nieprawda. Po prostu scenarzyści nie potrafili pociągnąć dobrze tego wątku (niestety taką sytuacje spotykam z swoich dawnych ulubionych serialach) i robi się z czegoś pięknego jedno wielkie nic. Ja mam nadzieję, że w V3 Angie będzie jednak z Pablo, nie Germanem :P Ja jeszcze zostałam przy Bromili, mieli takie słodkie scenki w Violetta 2, że nie mogę im nie kibicować xD Aczkolwiek tak najbardziej do serialu ciągnie mnie sentyment, który podtrzymuje się chyba tylko dlatego, że jestem w vp. A ostatnio jak koleżanka u mnie nocowała to nagrałyśmy nasz cover do "Hoy somos mas" i "Podemos" z Violetty (ja się prezentowałam, ona śpiewała). :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Leonesca to byłoby ciekawe połączenie, ale to raczej niemożliwe, więc kibicuje za Leonetta <3
Większość tutaj nie lubi Leonetty, ja mam do nich sentyment. Z Leona wszyscy przerzucili się na Diego. Ja ostatnio jakoś za nim nie przepadam. Dziwię się, że wszyscy dziwią się Violce, że nie wybaczyła mu i go bronią. Ja już nigdy bym na takiego chłopaka nie spojrzała (tak wiem z wybaczaniem to u mnie kiepsko xd). Zrobili z Diego takiego niewinnego baranka, no bez przesady.
Też jestem za Pablangie, jak zawsze, ale myślę że będzie jednak Germangie :(
No Bromila może być. Szkoda mi było Brodueya pod koniec sezonu. On tak kochał Camile, a ona z tym Seba. Po za tym lubię postać Camili, mogłabym ją dodać do Leona i Fran :)

majka5454

Ja jestem za Leonettą! :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ty? XD

majka5454

Tak ;d

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

To fajnie :D

majka5454

Ja też ale to już wiesz xD

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Oczywiście że tak :)
Ale oprucz nas to niewiele :(

majka5454

No właśnie, niestety :/

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Ja tam lubię Leonette głownie dla Leona. Do Lary mi jakoś nie pasował, bardziej lubię go z Villu.

majka5454

Według mnie wszystkie te połączenia są świetne:
Lara- León, León- Violetta, Violetta- Diego, Diego- León, trudno się zdecydować :D
Jednak, dzięki drugiemu sezonowi, pokochałem Leónettę *_*
Niezwykle twórcze, romantyczne, a jednocześnie i w czasami przydatne w życiu teksty, sny stworzone z tęsknoty i miłości, wszystko wspaniałe <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ja z tych polaczeń lubię tylko Leonette, no może jeszcze Lego xd
Leonetta w pierwszym sezonie i tak rządzi xd

majka5454

W pierwszym sezonie jej nie cierpiałem :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

To co ty byłeś za Tomasetta?

majka5454

Tak :D

majka5454

No właśnie mi też jakoś nie pasowali do siebie oni dla mnie powinni być tylko przyjaciółmi :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Szczególnie Leon z Lara. Już Caxi lepsze.

majka5454

Najlepsze *_*

majka5454

oprócz* :D

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ja nie rozumiem usorawiedliwiania Diego, ale też nie rozumiem mówienia, jaki to jest zły i niedobry (mówię ogólnikowo, między innymi doświsdczeniem z aska vp). Ja bym nie wybaczyła też, więc się tobie ni dziwię, są rzeczy, które po prostu za mocno potrafią zranić człowoeka, by ten mógł potem normalnie patrzeć na osobę, przez którą tak bolało. Hm, czy jest różnica między wybaczeniem Diego i Ludmile? Widzę, że dużo osób tutaj twierdzi, że nie, aczkolwiek dla mnie tak. Jeśli ktoś jest dla ciebie od zawsze nieprzyjazny to cię to nie obchodzi, jeśli byłaś do kogoś przywiązania, czułaś się przy tej osobie bezpieczna i wiedziałaś, że zawsze będzie z tobą (a raczej ci się tak wydawało) to będzie prawdziwy cios. Jeszcze fdyby sam jej się przyznał... Ale dowiedziała się tego w najgorszy sposób. Chociaź sądzę, że Vilu miała tu rację to nie sadzę, jak duża część shipperów Leonetty, że Diego jest zły, niedobry i nie może się zmienić. To jaki był było kwestią tego, co działo się w jego dzieciństwie, nie było w żadnym stopniu jego winą, że nie miał ojca i trochę też to (czuł się przez niego porzucony, pozostawiony) sprawiło, że gdy dorósł zachował się tak, a nie insczej (nie chodzi mi o zwalenie wszystkiego na Gregorio, a o znalezienie jakiegoś punktu, który mógł sprawić, że tak rozwinęła się jego osobowość). Dodatkowo, wierzę, że miłość zmienia ludzi, a jego uczucie do panny V. na koniec sezonu wydawało się piękne. Mam różne przykłady na zmienienie osoby przez miłość i w to wierzę (między innymi para, której shippuje, ale nie z Violetty, czy np Fedemile z V2). Tak, czy inaczej, z Violettą go nie widzę. Niech mu wprowadzą jakąś nową dziewczynę albo rozwiną jakąś z tych studiowych ciemniasów.

MagdaJulka

Zgadzam się :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Mój urok zadziałał i na ciebie, Sebciu? Tak w ogóle to cześć. :D
A jak tam twoja miłość do Cande? Oglądałeś twitcam?

MagdaJulka

No pewnie xD Cześć :D
Moja miłość do Cande już dawno znikła, ale bardzo chciałem obejrzeć twitcam. Jednak nie mogłem ;< A ty oglądałaś?

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie, ale dziś pisałyśmy relację na VP, więc obejrzałam. Potwoerdzili tam, że nie są razem. Tak? To kogo ty teraz wielbisz? ;3 I, skoro jesteśmy blisko końca roku, jak w szkole?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja też :)
O jakiej parze mówisz, może znam?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Nie wiem, czy znasz, ale moje ukochane Fawi xD Widzę u ciebie ma profilu, że oglądasz Na dobre i na złe, bo nie pamiętałam (a tak wgl to oststnio się coraz gorsze jak dla mnie robi), więc może kojsrzysz. :D
Ze mną nie da się nie zgodzić <3

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja lubię AdWi <3
Wybacz xd

Ty jesteś Julka, co nie?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Lepiej, jak nie będę tu kontynuować tego tematu, bo ja do fanów AdWi nic nie mam, aczkolwiek do Adwi mam dużo. :P I nie chcę się pokłócić z tobą :) Ostatnio cała postać Wiki mnie wkurza, mam już gdzieś z kim będzie, ale niech przestanie się tak zachowywać względem wszystkich, o wielka pani ordynator, Consalida z dpy wzięta, gdy jest tak naprawdę na tej chirurgi najsłabsza (gorsi od niej - Nina i Borys i może Klaudia, ale ona dopiero na rezydenturę będzie szła, to mniejszość, tak to Falko, Adam, Gawryło, Sambor, Konica są od niej lepsi i bardziej doświadczeni).

A w ogóle jak w szkole? Będzie czerwony pasek? ;3 A na świadectwie? xD
Tak łatwo/trudno poznać? :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja najbardziej lubię Adama, wprost go uwielbiam. Do Falko też nic nie mam. To prawda, że Wiki ostatnio denerwuje. Sama nie wie czego chce, wkurza się na wszystkich bez powodu, Adama traktuje jak popychadło. Jeszcze została tym ordynatorem, mam nadzieję że nie zacznie sie teraz rządzić.

Nie nie będzie paska :( Drugi raz w życiu. Całą podstawówkę i gimnazjum miałam. Ogólnie ciężki rok jeśli chodzi o naukę, a mi sie nie chciało uczyć.

Pamiętałam, że Julka lubi FaWi xd Nie wiem co lubi Magda.

A u ciebie jak tam w szkole i ogólnie?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Magda lubi FaKi xD Nie no, ona jak ja :) My akurat w kwestii par się zazwyczaj zgadzamy.
Ja nawet nie próbuję wgłębiać się w temat Wiki, bo nie wiem, czy bym się nie wkurzyła :p Teraz to mam tylko nadzieję, że mała Consalida się pojawi, skoro już szkołe postanowiła rzucić :D
O Jezu, to ty za rok matura? Mi też się nie chcialo, ale u mnie to raczej proste rzeczy byly, więc myślę, że pasek będzie. Nie dasz rady się wyciągnąć? Ja teraz z każdego możliwego przedmiotu próbuję się poprawić na tyle, ile można. U mnie akurat bardzo dobrze, czekam na piątek i muszę uczyć się do konkursu z historii. A tak w ogóle na jakim ty jesteś profilu?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wiesz w liceum to już nie tak samo jak w gimnazjum. Tutaj oceny prawie się nie liczą, najważniejsza jest matura :)
Na profilu geografia, wos, angielski i informatyka xd Poszłam na ten profil tylko dlatego bo angielski jest rozszerzony xd

majka5454

No ja miałam tak samo :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Co tam u cb Ado, szwagierko? ;)
Dawno nie gadałyśmy :p

majka5454

No właśnie :/
u mnie wszystko ok, cały tydzień siedziałam w domu, bo miałam zapalenie krtani, a u ciebie co słychać ? :D
Czy to ty masz w opowiadaniu romans z jakimś reżyserem czy kimś ? :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

No mam :) A nawet nie wiem kim jest ten mężczyzna, być może reżyserem xd
Ciekawa jestem jak rozegrają tą historię, bo ja z tym typem, Marus wielce zakochany w Zuzi, a trzeba się jakoś połączyć ;)Ogólnie świetny blog :)
A ty będziesz coś miała z tym mężem Ewci czy kimś, bo tam ostatnio sobie gadaliście czy coś?

majka5454

Sorki, że się wcinam XDD
Tak, on jest reżyserem.
Dziękujemy za uznanie :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Kiedy następny rozdział?

majka5454

Pisze się, ale kiedy, to nie wiem :D