PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

leon i federico

ocenił(a) serial na 10

Widzialyscie leona bez koszulki na zdjeciu oraz federico leon jest ladny i federico tez jest
ladny i klate ma umiesniona a leon nie i a waszym zdaniem kto ladniejszy?

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

Leon :), ponieważ Federico czasami wygląda jak taki chomik, ale tego i tego uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 10
jessi140

Leon

ocenił(a) serial na 10
jessi140

No nie wiem bo Fede też jest boski, ale raczej moje serce należy do tego Leona ♥♥♥

jessi140

klikam >Lubię to!<

Emis20013

mój największy dylemat :c Kocham leona i federico i szczerze powiem, że nie umiem ocenić który bardziej mi się podoba. Chociaż nwm dlaczego ale ostatnio bardziej zaczął mi sie podobać fede. :D

ocenił(a) serial na 10
lofffu

Mi sie podobaja oby dwaj co tu zrobic

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

A tomás ma wielkiego pryszcza na czole
Fuu

Emis20013

to nie pryszcz ;)

ocenił(a) serial na 9
Emis20013

Leoon ! <3

ocenił(a) serial na 3
Emis20013

Ruggero to mój misiaczek, pozwalam wam więc woleć Leóna <3 Przynajmniej nikt mi mojego kotka nie odbierze ( Tak Magda! To do Ciebie!)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oszukuj siebie, a tymczasem Ruggero będzie MÓJ

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Chyba sobie marzysz! Ja, wzorem moich idolów, którymi są dziesięciolatki uwielbiające Jorge'a, dla niego nauczę się włoskiego i powiem mu, że go kocham! I będziem y razem już na zawsze <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ti amo, pff.. Ale trudne. Widzisz! To ja jestem dla niego stworzona! Pogódź się z tym faktem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ti amo to też umiem powiedzieć, ale trzeba to umotywować ładnie! Weź idź do Xabiego i spadaj od mojego kochasia <3 On jest tylko i wyłącznie MÓJ!!!

KeThA

Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta... xD

ocenił(a) serial na 10
Bella21274

Że niby ty?

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Haha, zabawna jesteś :D Myślisz, że mi Rugga odbierzesz? Z całym szacunkiem - odalić mi się obie od mojego kochanie!

Bella21274

A kto inny ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Haha zabawneee! ON JEST MÓJ! Czy muszę to powtarzać, czy wreszcie zrozumiecie?

KeThA

No xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dlaczego mam iść do Xabiego jak mogę mieć Xabiego i Rugga?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Haha, chyba nie! Nie oddam Ci obydwóch. Rugg jest mój! <3 Musisz próbować mi go odbierać? I tak nie masz szans!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Rozwiążmy ten dylemat w sposób pokojowy. Ja mam Ruggero w poniedziałki, środy i piątki, a ty we wtorki, czwartki i soboty (ja w te dni zadowolę się samym Xabianim). W niedziele ma wolne.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nienienienienie. Żadnego wolnego.
Ja mam go w wtorki, czwartki, soboty i niedziele, ty w pozostałe dni i wtedy ja mam Xabiego <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Niech będzie. Ja mam 3 dni z Ruggiem i 4 z Xabianim, a ty na odwrót.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dobrze, cieszę się, że się dogadałyśmy ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

STOP TO JA MAM JORGE I RUGERO TYLKO JA

ocenił(a) serial na 3
Emis20013

Haha, nie ośmieszaj się. Jorge możesz sobie mieć, ale jAK ZBLIŻYSZ SIĘ DO Ruggusia to Ja Cię Załatwię! I Madzia mi pomoże, prawda?
Wszyscy wiedzą, że Ruggero MNIE kocha!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

rugerro jest mój mój mój :p a tak w ogóle ile masz lat?

ocenił(a) serial na 3
Emis20013

16, a ty?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O nie, nie, nie!!!! Ja zamawiam Jorge <3!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

To sobie bierz. Ja już mówiłam - mój jest Ruggero i Xabiani

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

hahaha....

ocenił(a) serial na 10
KeThA

??!!

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Wyśmiałam Magdę - w odpowiedzi na post Magdy to było moje hahaha, bo Rugguś jest mój a ona się jeszcze wtedy łudziła :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

To se bierz. Chyba, że KeTha też bdz chciała xD

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Sara jestem, miło mi :D
Już się dogadałyśmy - ja mam Ruggusia, ona Xabusia i wszystko gra ^^ Tylko avki mamy na odwrót bo ja mam Xabusia, ona Ruggusia :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Aha. Spróbuję zapamiętać: Xabi jest Magdy, Rugg jest Sary, Jorge jest MÓJ! Ktoś jeszcze chętny? PS. Me imię to Lidia. Wiem, mało spotykane.....;/

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

Znam jedną Lidię. Znałam właściwie, bo jakoś straciłam ją z oczu kilka lat temu ^^
Spoko, zapamiętasz prędzej czy później, bo tyle spamu z Madziulką tworzymy, ze trudno przez to przebrnąć i nie zauważyć :D

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Ej, ej, ej, Jorge jest mój!!

ocenił(a) serial na 10
Nessie

HAHAHAHAHHAAA! Dobre sobie! Jorguś MÓJ!!!!! On mnie koooocha!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Przepraszam bardzo, ale wczoraj, a właściwie już dzisiaj, jakoś po drugiej w nocy go sobie zaklepałam!

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Hahahahhaaaa! Zaklepałam go sobie miesiąc po tym, jak założyłam filmweba! Czyli w czerwcu! Jorge jest móóóóój!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Dobra, nie będę taką wiedźmą - zaproponuję rozejm. Podzielimy się nim? Albo zrobimy tak jak w książce, którą ostatnio czytałam - będzie twój na kilka miesięcy, potem będzie mój na taką samą liczbę miesięcy, a po tym czasie zdecyduje, którą z nas wybiera. Co ty na to?

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Okay. Ja chcę go przez: marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

To zostały ci 4 tygodnie, a potem jest mój!!

ocenił(a) serial na 3
Nessie

Ty cwaniaczku ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale, że o co chodzi? ;> A co do posta wyżej - zmęczenie chyba zrobiło swoje, bo nie wiem co pisałam... Po prostu jestem miła i założyłam, że Lidia będzie chciała go mieć pierwsza i wyszło jak wyszło... To moje czytanie ze zrozumieniem <3

ocenił(a) serial na 10
Nessie

O nie, nie, nie! Od przyszłego roku kochanieńka! Już napisałam o tym do Jorgeee na asku! Alę się zdziwił! Teraz Jorguś ma cztery tyg. wolnego (musi mieć chłopak trochę wytchnienia) i potem masz go ty a potem ja! A więc do zobaczenia 1 marca 2015 roku kiedy to Jorge zdecyduje którą woli. Więc: bye!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Teraz niech się cieszy Stephie, bo po tych 4 tygodniach będzie niezła walka :D