Widzialyscie leona bez koszulki na zdjeciu oraz federico leon jest ladny i federico tez jest
ladny i klate ma umiesniona a leon nie i a waszym zdaniem kto ladniejszy?
Leon :), ponieważ Federico czasami wygląda jak taki chomik, ale tego i tego uwielbiam :)
No nie wiem bo Fede też jest boski, ale raczej moje serce należy do tego Leona ♥♥♥
mój największy dylemat :c Kocham leona i federico i szczerze powiem, że nie umiem ocenić który bardziej mi się podoba. Chociaż nwm dlaczego ale ostatnio bardziej zaczął mi sie podobać fede. :D
Ruggero to mój misiaczek, pozwalam wam więc woleć Leóna <3 Przynajmniej nikt mi mojego kotka nie odbierze ( Tak Magda! To do Ciebie!)
Chyba sobie marzysz! Ja, wzorem moich idolów, którymi są dziesięciolatki uwielbiające Jorge'a, dla niego nauczę się włoskiego i powiem mu, że go kocham! I będziem y razem już na zawsze <3
Ti amo, pff.. Ale trudne. Widzisz! To ja jestem dla niego stworzona! Pogódź się z tym faktem.
Ti amo to też umiem powiedzieć, ale trzeba to umotywować ładnie! Weź idź do Xabiego i spadaj od mojego kochasia <3 On jest tylko i wyłącznie MÓJ!!!
Haha, zabawna jesteś :D Myślisz, że mi Rugga odbierzesz? Z całym szacunkiem - odalić mi się obie od mojego kochanie!
Haha zabawneee! ON JEST MÓJ! Czy muszę to powtarzać, czy wreszcie zrozumiecie?
Nienienienienie. Żadnego wolnego.
Ja mam go w wtorki, czwartki, soboty i niedziele, ty w pozostałe dni i wtedy ja mam Xabiego <3
Haha, nie ośmieszaj się. Jorge możesz sobie mieć, ale jAK ZBLIŻYSZ SIĘ DO Ruggusia to Ja Cię Załatwię! I Madzia mi pomoże, prawda?
Wszyscy wiedzą, że Ruggero MNIE kocha!
Wyśmiałam Magdę - w odpowiedzi na post Magdy to było moje hahaha, bo Rugguś jest mój a ona się jeszcze wtedy łudziła :D
Sara jestem, miło mi :D
Już się dogadałyśmy - ja mam Ruggusia, ona Xabusia i wszystko gra ^^ Tylko avki mamy na odwrót bo ja mam Xabusia, ona Ruggusia :D
Aha. Spróbuję zapamiętać: Xabi jest Magdy, Rugg jest Sary, Jorge jest MÓJ! Ktoś jeszcze chętny? PS. Me imię to Lidia. Wiem, mało spotykane.....;/
Znam jedną Lidię. Znałam właściwie, bo jakoś straciłam ją z oczu kilka lat temu ^^
Spoko, zapamiętasz prędzej czy później, bo tyle spamu z Madziulką tworzymy, ze trudno przez to przebrnąć i nie zauważyć :D
Przepraszam bardzo, ale wczoraj, a właściwie już dzisiaj, jakoś po drugiej w nocy go sobie zaklepałam!
Hahahahhaaaa! Zaklepałam go sobie miesiąc po tym, jak założyłam filmweba! Czyli w czerwcu! Jorge jest móóóóój!
Dobra, nie będę taką wiedźmą - zaproponuję rozejm. Podzielimy się nim? Albo zrobimy tak jak w książce, którą ostatnio czytałam - będzie twój na kilka miesięcy, potem będzie mój na taką samą liczbę miesięcy, a po tym czasie zdecyduje, którą z nas wybiera. Co ty na to?
Ale, że o co chodzi? ;> A co do posta wyżej - zmęczenie chyba zrobiło swoje, bo nie wiem co pisałam... Po prostu jestem miła i założyłam, że Lidia będzie chciała go mieć pierwsza i wyszło jak wyszło... To moje czytanie ze zrozumieniem <3
O nie, nie, nie! Od przyszłego roku kochanieńka! Już napisałam o tym do Jorgeee na asku! Alę się zdziwił! Teraz Jorguś ma cztery tyg. wolnego (musi mieć chłopak trochę wytchnienia) i potem masz go ty a potem ja! A więc do zobaczenia 1 marca 2015 roku kiedy to Jorge zdecyduje którą woli. Więc: bye!