PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Mi niestety tak /; . Nowe odcinki dodają dopiero o 1:00 rano a nie rzadko że trzeba czekać jeszcze z pół godziny ,a za nim
się obejrzy? . A jakoś się trzeba do tej szkoły wyspać nie ? a ze szkoły wracam o 15:00 ale mam mi tak załatwia ze
powiedziała iż da ,mi trochę kasy i mam iść do restauracji kupić sobie jakiś porządny obiad i o 16:00 mam byc na
korkach z matmy które trwają dwie godziny ,wtorek tak samo tylko ze 2 godziny Ang , środa zmiana i 2 godzin matmy
,Czwartek 2 godziny Ang a w Piątek godzinę Matmy i Godzinę Ang . I potem za nim dojdę do domu i zrobię zakupy bo
mama zawszę mi każe to jestem w domu o 19:00 i mam będzie mi kazać zrobić zadania a ,potem będzie mi kazała się
uczyć ze wszystkich przedmiotów i mnie będzie pytać . i 10 :00 idę się umyć i potem jestem taka zmęczona ze od razu
się usypiam . i tylko w piątek mam taki luz że ,mogę sobie siedzieć do której chce ,i nie muszę się uczyć ale i tak zadania
muszę robić . to teraz jedynie mogę sobie w piątki oglądać odcinki z całego tygodnia . Smutno mi /;

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Jaki wypchany plan dnia xd Całkowite przeciwieństwo mojego xd

majka5454

Mój tez jest troche zapchany ale czas na Viole zawsze znajde :-)

Mia18889

Ja też pewnie będę miała zapchane dni ale nie martw się będziemy robić sobie weekendowe maratony :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Mia18889

Ja będę miała codziennie lekcje do 15<mam już mój tragiczny plan lekcji>, w domu pewnie 15:30 wrócę od razu do Violetty xd Potem lekcje i reszta :)

ocenił(a) serial na 3
BlackGirl_1

Taak, no bo przecież Violetta ważniejsza niż lekcje :P Szkoła poczeka ^^ León nie!

ocenił(a) serial na 8
KeThA

No jasne! :D Nie, ale tak serio nigdy nie robię lekcji jak wracam ze szkoły od razu. Chwila relaksu i potem za te masakryczne lekcje :D

ocenił(a) serial na 3
BlackGirl_1

Też tak robię :D Za dużo na raz, tym bardziej, że pomiędzy muszę przejść 2km do domu ^^

Mia18889

Ja też będę oglądać dopiero w weekendy, bo na tygodniu też zbraknie mi czasu. Łączmy się w bólu. xdd

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Nie wiem jak to będzie w nowej szkole, ale tak zawsze godzina Violetty mi nie niszczyła planu dnia, więc myślę, że dam radę.
Bo przecież normalnie oglądam od 16 odcinki na DC, co za różnica, czy będę o tej 16 robić? Równie dobrze mogę oglądać 2 sezon po hiszpańsku, coś się wymyśli.

Mia18889

Chyba nie będę w stanie oglądać codziennie Violetty ze względu na klasę maturalną, ale postaram się wchodzić codziennie licząc na opisy naszych niezastąpionych KeThy i MagdyJulki by z grubsza dowiedzieć się co się dzieje, a w weekendy będą maratony. A jak potem zacznie się sezon po polsku, to albo wysupłam godzinkę, albo także weekend będzie zajęty paczeniem na Violkę xd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Kochanie! Zawsze będę pisała opisy :** Chociaż może niedokładne, ale zawsze jakieś. To me nowe hobby ^^

KeThA

Kochanie, kocham Cię za to <3

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Cieszę się, że kogoś to raduje :*

Mia18889

Ja tam mam dużo wolnego czasu.

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Ja teraz idę do gimnazjum i chyba najpóźniej będę kończyć o 15.30, więc na razie planów z Violettą (dzięki Bogu!) mi to nie krzyżuje.

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Bicz plz (bez obrazy, takie tylko wyrażenie! :P) nieee! Ja idę do Liceuuum, zamierzam działać w wolontaraicie (jak zwykle), chodzić do przedszkola, mam granie na trzech instrumentach, kółko z języka włoskiego probabli i nieee! Po nocy będę siedzieć i oglądać, a później pisać opisy, jak to ja :D Po prostu nie będę się uczyć w ogóle - też jak to ja :D Koffam, pozdrafiam :***
JAAA!

KeThA

O uczysz się włoskiego, ja też ale umiem tylko mi chiamo Ada oraz come stai? :D

zielona1218

Zazdroszczę że się uczycie włoskiego! Ja też bym chciała włoskiego/hiszpańskiego albo obu naraz *.*

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ja też:) Kurdę, u mnie w szkole nie ma xd

majka5454

U mnie też nie, są tylko te standardowe - angol i w zależności od klasy niemiec, francuz lub ruski... a hiszpańskiego brak :(

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

I tak jesteś lepsza, u mnie nie ma francuza:)

majka5454

U nas jest, ale tylko na humanach, więc też niestety się go nie uczę xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Francuz jakoś mnie nie pociąga, ale nawet fajnie jakby był xd

majka5454

W sumie jest fajny dla mnie, ale... jeśli miałabym do wyboru francuz lub coś z grupy hiszpański/włoski/fiński/szwedzki/norweski/czeski/podszkolenie ruskiego, bez zastanowienia wybrałabym to drugie xd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

dodatkowe zajęcia. Normalnie mam ang i niem

KeThA

Ale wiesz, nie we wszystkich szkołach są takie zajęcia, więc i tak zazdroszczę :)

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

U nas tylko ten włoski, a że wychodzę za Ruggusia (tylko cicho sza, jak już mówiłam, bo media go śledzą) to fajnie by było chociaż podstawy jego języka ogarniać :D
Swoją drogą chciałam pokazać wam, że ja robię wszystko poza nauką :D Już widzę moją maturę za trzy lata ^^

KeThA

Eee tam, na pewno wiesz więcej niż reszta - większość ludzi z włoskich słówek zna tylko pizza, spaghetti, ravioli, lasagne... i uniwersalne słowo, czyli taxi xd ja też lubię dużo rzeczy poza nauką, które już wypisałam w temacie o poznaniu się xd

PS. Mogę być pierwszą druhną? (Ale na razie cicho sza).

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Nie wiem, muszę to przemyśleć :D Ale którąś możesz być na pewno ^^

KeThA

Ja też kcem być druhną :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Będę miała 27 druhen, jak w filmie "27 sukienek", urocze :D

KeThA

O oglądałam to :D
Będziesz musiała zrobić baaardzo duże wesele żeby każda druhna mogła zabrać osobę towarzyszącą+ obsada violetty + rodzina, znajomi itd. :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Ja wiem... Myślę, że Rugguś zaprosi sporo znajomych... Ale wiesz, ja nie lepsza. A więc nasi goście:
Od Rugga:
-znajomi ze szkoły
-znajomi ogólnie z Włoch (tacy pozostali)
-znajomi z Xfactora
-znajomi z Violetty
-rodzina
-znajomi z nowego programu DCH, który będzie prowadził
-+ kto wie, co jeszcze zdąży zrobić do tego czasu?

Moi:
-znajomi ze szkoły
-znajomi z różnych wyjazdów (pewnie ze 100 osób ;P)
-znajomi z filmweba (a jak!)
-znajomi z innych stron internetowych
-znajomi z mojego miasta
-znajomi z zagranicy
-rodzina

+jeszcze Media. + Kilku fanów możnaby zaprosić...

Więc myślę, że tak na 2000 osób będzie ok :D

KeThA

Was ślub będzie większy od ślubu Williama i Kate :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

No ba! Przecież to ważniejsze wydarzenie :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A na wieczorze panieńskim Xabiani wyskoczy z tortu.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Stanowczo :D Już załatwiam z Madzią wypożyczenie go

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A, ja będę druhną, czyż nie?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oczywiście, potrzebuję 27 druhień :) No i świadka... Dwóch świadków... Może gejów? Będzie tak nowocześnie!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A muszą być geje koniecznie? Bo jak nie, to proponuję Sebka i Alexa xD Białe smokingi, goździki w butonierkach i włoski na żelu... A Mareczek poprowadzi wieczór panieński. Będzie zachwycony.

tears_in_heaven

Też mi się wydaje że spodoba mu się ten pomysł...:D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ooo, może Mareczek dla nas zatańczy? Aleks... i Izzie będą świadkami (już flirtują :P) a Sebek... Będzie drużbą :D

KeThA

Dobra a więc trzeba sporządzić listę druhen i świadków żeby można było urządzić wieczór panieński. No bo wiesz latka lecą a zanim się obejrzysz Ruggero będzie już na emeryturze :D
A więc pisz ... :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Ja chcę być druhną!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Oczywiście, że będziesz :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Powiem Ci tak, dzisiaj stworzę temat o naszym ślubie z wszystkim opracowanym, bo widzę, jak ię tym interesujecie :P Poza tym będzie mi się nudziło przed oglądaniem Violetty ^^