Wiesz, gdyby nie fakt, że wciągnęłam się w wątek z drugiego sezonu - Francesci i Marco to bym pewnie przestała oglądać ten serial. Teraz też mam taką obawę, że przestanę oglądać Violettę z końcem drugiego sezonu w Argentynie, gdyż nie pasują mi polskie głosy postaci, przywykłam do "hiszpańskiego jęczenia", jak to powiedziała moja mama, ale miałam za co lubię Violettę.
Ta wypowiedź raczej nie będzie jakoś szczególnie rozbudowana, ale wciąga mnie sama w sobie. Kocham Marco, który tak bardzo stara się o Francesca, skakałam na łóżku jak zobaczyłam ten pokój cały kwiatach, a później jak w zapowiedzi było, że przyjedzie do niej do Hiszpanii. Jak on kocha tą dziewczynę to podziwiam i nie wiem, czy ja bym była w stanie w kimś tak się zakochać i to jeszcze w tak młodym wieku.
Bardzo lubię także Fedemilę, są uroczy i też się śmiałam jak tylko zakochany Federico bił brawa Ludmile po tym jak zaśpiewała.
~M.
PS (Do tych co oglądają drugi sezon) Czy tylko ja jak zobaczyłam chłopaków plotkujących w 74 odcinku na tej ławeczce i Marco tak rozwalonego to zaczęłam się śmiać i powiedziałam, że brakuje im taniego winka i byliby jak Ci z "Ranczo"?
hahaha xD zauważyłam jak Marco sie rozwalił i rozbawiło mnie to, ale na to podobieństwo do "Rancza" nie wpadła xD
teraz za każdym razem jak będe widzieć tą scenę, będę dorabiała w myślach to tanie wino w ich rekach xD
No nie wiem, mnie ta pozycja siedzącego Marco rozwaliła, dasz linka do oglądania online? ~M.
Dzięki, czy tylko mi się włączyła jakaś dziwna muzyka jak Gregorio przeglądał te papiery? Tzn nie wiem, co robił bo włączyła mi się ta muzyka, ale jakieś kartki przerzucał. ~M.
Reklamy ;c Ale Vilka i Fran rozmawiały o tym, że jest zakochana w Marco! I były te kwiaty od niego, chciała je wyrzucić, ale zrezygnowała. ~M.
Będą mieli w parach skomponować piosenki o miłości. Też zauważyłam, że tych kwiatów coraz więcej ~M.
W ogóle, dlaczego oni rozmawiają przez videopołączenie, nie dość, że jest droższe od normalnego to on jest jeszcze za granicą to ile płaczą za rozmowy?
Hahaha xD widzę, że masz podejście bardziej ekonomiczne ;p ale fakt pewnie musieli zapłacić w cholerę ;o
Chociaż mi chodziło głownie o to, że jak tak gada z Lu przez videopołącznie to raczej bardziej prawdopodobne że ktoś usłyszy i wszystko się wyda.
I że się nie podsłuchuje. Ale czego się spodziewać German też niewychowany to i córka niewychowana ;p
Gregi jaki miły ;o
To już widzę, chociaż przez Julkę nie mogłam patrzeć jak śpiewa, ponieważ trzeba czekać 60 sekund, by móc zobaczyć bez reklam na ekranie >.<
Też mnie to irytuje, jak odświeżam strone. Grrr...
I znowu reklamy, boze oni mają tego tam więcej niz u nas
Ale krótsze, o boże POCAŁUNEK w policzek LEONETTY! Jarajmy się albowiem to cudowne >.< Mati mechanik
Pełna słitaśność albo jak się teraz mówi pełna SEKSOWNOŚĆ, Leon ratuje Violę przed wtopą.
Tak, czy tylko ja się tego spodziewałam? (chyba słitaśności bardzij pasuje ;p)
Wgl Viola beczy za Diego, już się cieszy do Leona, ta to ma wahania nastrojów.
Przez Julkę przegapiłam występ Francesci i nie usłyszałam o czym rozmawia z Marco w zapowiedzi >.< Ataku dostanę, ale pewnie coś o jej pracy w U mix, bo przecież jej zaproponowano.
No wlasnie Fran chyba znów ma jechac do Włoch tylko teraz z tym UMixem i jak na koniec zniszczą Marcesce to icch powybijam wszystkich!!
Czy oni chcą znów na koniec w dodatku rozdzielić MARCESCE!?
i wgl o co chodzi z tą sytuacją z Ludmi?
Nie rozstała się, chociaż nie wiem czy Fran coś o tym nie rozmawiała z Marco(ale nie zrozumiałam do kona wiec to nie pewne), ale z Umixa chcą ją wysłać do Włoch, wiec ja nie wiem co oni znów wymyśla.
Nie wiem, przez Julkę nie słyszałam co mu powiedziała i mam nadzieję, że pokażą zapowiedź następnego odcinka podczas reklam.
Ludmila chciała powiedzieć Diego, kto jest jego ojcem, ale wszedł Gregi. ~M.
To wiem, ale chodziło mi, o to jak Lu i Viola gadały z Pablo i Ludmi pod koniec coś zaczeła krzyczeć, a potem jeszcze gadała z Violą.
Coś, że Violka widzi jak Diego z kimś się przytula, Beto śpiewający i nie za wiele zdążyłam zobaczyć, bo byłam na innej stronie i dopiero się skapnęłam, że leci reklama Violi.
Ja na dodatek stronę zacząłem przeglądać, jakieś radio dodatkowo włączyłem i reklamę "Witaj konkursowiczu" XD
Na tej stronie jest pełno jakiś reklam >.< A teraz jakaś nudna rozmowa Germana i Jade, który chce jechać do Violki. ~M.