Nie mogę ścierpieć tego gościa, jest tak namolny i wszystko robi na siłę, jego postać jest zupełnie niepotrzebna w
serialu... Do tego Fran zrobiła się w tym sezonie strasznie irytująca, sama nie wie czego chce, zachowuje się tak
infantylnie, strasznie zaczęła działać mi na nerwy... Za to Violetta się poprawiła, a Leona lubię jeszcze bardziej niż
wcześniej. :D No i nie mogę się już doczekać scen z Ludmi i Fede. <3
Ja tam lubię Diego. Podoba mi się jego pewność siebie, ta zadziorność i lekkie podejście do życia. Za to Leona lubię coraz mniej.
Zostaw w spokoju mojego Dieguska!
A tak na serio, to spoko. Mi Diego pasuje, Leon może być. Jedyne, co naprawdę zmieniłabym w 2 sezonie, to wyjazd Angie na brak wyjazdu :D
Odczepić się od Diego, pooglądaj sobie hiszpańskie odcinki z 2 sezonu, a zakochasz się w nim. Violetta się nic nie zmieniła, ta sama niezdecydowana, namolna, cukierkowata...
Francesca do dobrze robi, walczy o swoje. Ja to bym na jej miejscu już dawno fochnęła się na Violke i jeszcze jej wszystko wygarnęła. Po za tym miała racje, ona jedynie broniła się przed Ludmiłą, a Pablo od razu na nią. Jak zwykle główne role jedynie Violetta, Leon czy Ludmila. Leon właśnie się w tym sezonie zepsuł. Przecież jak on traktował Lare, jak byli razem. Niby ją kochał, a do panny Castillo latał. Gdzie tu sprawiedliwość wobec Lary.
Sprawiedliwości wobec Lary niby nie ma, ale to ona się wtrąciła w związek jego i Vilu a wiadomo przecież że oni są sobie przeznaczeni i muszą być razem. :D A co do Fran to dobrze że dostała główną rolę, chodzi o to że jest taka niezdecydowana co do Marco i strzela bezsensowne fochy na Cami. xD Ale ją mimo to lubię, a Diego nie mogę ścierpieć, wolałam już Tomiego z kropką na czole. xD
Tomi to było, jest i zawsze będzie nasze bóstwo. Ale od pewnego czasu pokochałam również Diego. Lara właśnie się nie wtrącał w związek Leonetty, oni już wtedy nie byli razem i to była decyzje Leona. Po za tym mało mnie obchodzi z kim będzie Violetta. Rzeczywiście te niesprawiedliwości wobec Marco, też mnie wkurzają. A Fran Camilli chciała pomóc z Brodwayem, a ona na nią naskakuję. Obie są sobie winne.
Mnie też Violetta wkurzyła. Zamiast pomóc Fran przekonać Pabla to ją olała. I to się nazywa przyjaciółka ? Ja się pytam. Przyjaciółki powinny sobie nawzajem pomagać a nie zostawiać jej w chwili której cię potrzebuja.
Nie o Viola się zmieniła tak samo jak i reszta postaci. A do Diego nic nie mam. Lubię go bardziej niż Leona
Diego polubilam dopiero pod koniec sezonu.
Wkurza mnie. Jak można być tak namolnym????
Zgodze sie z toba. Na poczatku tez nie moglam sie przemoc do Diego, ale zmienil sie. Sory za bledy, pisze z tableta
Diego to straszny natręt, ale ma swój urok. No i w tym wszystkim jest metoda. Niestety Violka to taki typ, na którego nie ma innej rady, tylko siłą, bo sama w życiu się nie zdecyduje. Gdyby taki Tomash od razu przeszedł do rzeczy, to by dawno byli parą. León też bardzo zmiękł. A ona widać woli, jak się jej nie pyta o zdanie.
Z tym się zgodzę, mimo to ma coś w sobie że wolę ją niż Fran, Cami, Ludmi czy Naty. :D Zobaczymy, może Diego poprawi się w dalszych odcinkach, jednak nie wybaczę mu tego, że zastąpił Tomiego i kropkę na jego czole. xD
A mnie Violetta i Leon wkurzają. Viola wielce idealna kobieta, filozof StudiaONBEAT "Nie możemy się kłócić. Zaśpiewajmy Razem Możemy Więcej, i cieszmy się, że tutaj jesteśmy". Oczywiście, razem znaczą więcej, dlatego siebie wyznaczy na główny głos ;) Zaś Leon i Violka i ch niby chcą być razem, niby nie, wkurza mnie jak było z Tomasettą. ~M.
Mi się ta sytuacja nie podobała. Taki wykład powinien strzelić ktoś inny i ktoś inny powinien wyznaczyć główne głosy. Ja bym dała Ludmiłę, Fran i Andresa ;)
Mnie trochę wkurzyło wyróżnienie tych trzech postaci - Violi, Leon i Lu, tak aby było "słitaśnie", że ich "wróg" z nimi śpiewa! ~J
Mnie też wkurzyło. A ostatnio i tak chodzę cała w nerwach - przyszłość mojej ulubionej serii książek wisi na włosku, bowiem wszyscy staramy się, aby w 2014 została napisana kolejna część. Chodzi o Kroniki Archeo, fajna książka, polecam. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej, to pytaj. Ja wiem wszystko o Kronikach :)
W 1 sezonie jeszcze był do wytrzymania, ale w drugim to się z tobą zgodzę. Od pewnego czasu urzekła mnie Dieletta<33
Fran jest fajna ;-;
A Diego może irytujący,ale przynajmniej walczy o swoje.
To właśnie Leon jest strasznie wkurzający i GORSZY niż w 1 sezonie.Niech ten człek się wreszcie zdecyduje czy chce być z Violką czy nie...
Fran irytująca?! chyba Violetta.
A Diego mnie nie obchodzi bo wole Dielette i Leonare od Leonetty.
Ale to tylko moje zdanie wiec mnie nie hejtowac xD
PS. to mój blog wpadać i komentować....
new-story -of- violetta .blog spot . com
Leomas jest u mnie na drugim miejscu. :D Ale to że Leon nie nadskakuje w tym sezonie tak Vilu jest właśnie fajne, teraz ona widzi co straciła i ma się szansę wykazać, taka zamiana ról. :D Ogółem lubię ich i razem i osobno, zwłaszcza w tym sezonie. <3 A Fran mogłaby już sobie odpuścić fochy i być z Marco bo do siebie pasują, wtedy będzie fajnie. :D Tak samo jak Naty wkurza mnie tym że tak słucha Ludmiły, powinna ją olać i iść do Maxiego, a Ludmi i tak zostanie pocieszona przez Fede (czekam na to <3). xD A Diego może w dalszych odcinkach już nie jest taki zły jak w pierwszych pięciu ale i tak ma w sobie coś co mnie wkurza.
Zgadzam się w stu procentach.
Viola czasami strasznie mnie wkurza ale w tym sezonie nie jest tak zle.
uwielbiam fedemile <3
Tez uważam ze Naty powinna olać Ludmile. Nie rozumiem jak ona może się z nią trzymać po tym co jej zrobiła.
Diego to taki 'Bad Boy' ale pod koniec sezonu zrobi się nawet fajny. :-D
bo on nie jest zly :-D po prostu podoba mu się Violetta. Ja lubię Diega. W moim opowiadaniu będzie z Violetta.
Gratulacje :-D życzę wam wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia xD
tu Victoria_Blanco234 z drugiego konta :-D
Spoko, spoko. Podpiszę z nim pakt krwi i będzie moim bratem, co ty na to? ;)
Gratki z okazji ślubu - czemu mnie nie zaprosiłaś? :(
Wlasnie, a czemu nas nie zaprosilas? Chyba ze dopiero organizujesz wesele, bo w takim razie chce byc druhna.
Trzeba przygotowac slub i wesele. Spokojnie uzadzimy wam tak piekna uroczystosc, ze w prasie beda o niej mowic wiekami.
Spoko kiedyśtam temat otworzę , ale to bdz wiecej rzeczy do zrobinia bo to będzie podwójny ślub (Maliana=Magda+Julian <3) xD