PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

W którym odcinku Viola i Leon się rozstaną ( chodzi mi o 60/70 któryś odcinek ) i dlaczego ?
Pogodzą się po zaśpiewaniu "Podemos" w 73 odcinku ? Wgl. wiecie co się będzie dalej z nimi
działo ? :D Z góry dzięki za odpowiedź :*

ocenił(a) serial na 6
sylww52

w 61 odc (po przerwie) wyjdzie dosyć dziwna sytuacja no długo by mówić w każdym razie Tomas spróbuje pocałować violettę, ale ona się odchyli i po prostu przytuli Tomasa. Ale zły wilk Marotii dla show postanowił powyciągać trochę prywatnych brudów uczniów i mimo niezgody antonia zaczął przemontowywać wywiady i filmiki, m.in te z kamer z sal. Widząc nagranie z sali muzycznej, kiedy między violą a tomasem prawie coś zaszło a wiedząc, że ona ma chłopaka, przemonotował ten filmik żeby wyglądało że się całowała i zdradziła tomasa, po czym wrzucił to na stronę show. León to zobaczył i zerwał z nią na początku 62, nie chcąc żadnych wyjaśnień i utwierdzając się w tym, że pocałowała wielkiego T. i zaczął ją traktować po prostu jak przyjaciółkę.
Kilka odcinków później nadal oboje za sobą tęsknili i violetta chciała żeby do niej wrócił, cały czas chodziła za nim ale w tym momencie już się prawie poddała. Wtedy przyśnił się obojgu ten sam sen- violetta na korytarzu rozmawia z fran, słyszy jakąś melodię graną na fortepianie, wpada do sali od gry i widzi Leóna przy klawiszach, sen się kończy. Następnego dnia stara się przenieść tę melodię w sql na nuty, ale jej się to nie udaje, jest tak sfrustrowana że nie zauważa Leóna, który podchodzi do niej od tyłu, bezszelestnie, waha się, unosi dłoń i dotyka delikatnie jej włosów, nagle się cofa i niezauważony wychodzi. Póżniej tego samego dnia sen się spełnia, Violetta wchodzi do salki, León zaczyna grać idealnie tę samą melodię która im się przyśniła i dodaje słowa. Śpiewają razem, Violetta myśli że to moment powrotu, zejścia się, ale León podobnie stwierdza, że to nie ma sensu. Potem nastało kilka sytuacji, w tym tomas biegający za leonem i tłumaczący mu, że violetta go kocha i wreszcie, od odcinka 76 w Leónie budzi się duch walki. Niestety jest już za późno, bo tomas też ruszył do rywalizacji a nad violettą wisi widmo wyjazdu, i wreszcie w 1 sez nie decyduje się na żadnego.

Może znałaś już niektóre szczegóły, ale chciałam przedstawić tę sytuację w pełni ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Jak w tym wierszu brzechwy xd ... jak to było? Czapla i żuraw? Coś, że jak jedno chce to drugie nie chce a jak tamte chce to kolejne nie chce XD

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

co za wybitne porównania tini XDD cóż, cała komedia tego serialu

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Yess.

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

Hej, to ja pisałam już jakiś czas temu ;D Tak samo jak "mała kokietka Vilu", to też moje słowa.

ocenił(a) serial na 10

A kiedy użyłam "małej kokietki"? A z tą czaplą i żurawiem nie widziałam więc przepraszam jeśli Cię uraziłam ;D

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

A tak poza tym "mała kokietka" to już hicior! Widziałam te słowa wiele razy nie tylko u cb xd

ocenił(a) serial na 2
MartinaStoessel

Szukam, szukam na forum i nie umiem znaleźć, gdzie ty to mówiłaś. Tak, obraziłam się ciężko, błagaj na kolanach o wybaczenie ;D A czapla i żuraw oraz mała kokietka w jednym poście są tu:
filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Czy+Violet ta+zas%C5%82uguje+na+Le%C3%B3na,2211323

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Ooo, udało mi się dać link bez spacji, wow ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Och dobrze: błagam na kolanach! WYbacz łaskawa pani! xd