Ot, zabijamy nudę.
zasady;
*odpowiadamy na czyjeś poytanie pod jego komentarzem, i w momencie odpowiedzi czekamy, aż pytający potwierdzi odpowiedź jak prawidłową. Potem zadaje własne.
*postarajmy się zadawać jakieś normalne pytania, tzn nie takie których odpowiedź znajdziemy na wikipedii czy stronie DC, ale też nie ekstremalnie trudne, typu jakiego koloru był t-shirt chłopaka przechodzącego za ludmiłą w momencie kiedy ta...
*liczę na to, że pytający bd znali odp na swoje pytania.
Zaczynam; jak brzmi panieńskie nazwisko Marii Castillo?
Wiem, odpisałam. Jakoś się nie chciała wysłać.
Znając życie to ten genialny internet. W domu wi fi dobrze działa, a u babci jak to coś trzeba podłączać to działa jakby nie działał, ale lepsze to niż nic.
Tak,Tomi musiała przejść, inaczej bym się załamała.
Leomas w ósemce ♥
Pytasz ;)
o łoł, jaka jezdem mondra
W którym odcinku pojawił się "dobra dupa" Broduey ;)
Okej, więc łatwe: gdy dziewczyny poprosiły Fede po raz pierwszy, żeby im zaśpiewał, jaką piosenkę wykonał?
Ciągle mnie zastanawia fakt, jakim cudem on ją znał, skoro to chyba była piosenka Tomasa.
Oczywiście Madzia jak zawsze zada proste pytanie - Co za romantyczną niespodziankę zorganizował Tomi dla Ludmiły?
Jak szlachetnie z twojej strony. Odstępujesz miejsca, by inne ujawniły metody twojego męża ;3
No, no. Za tydzień zostanie Ci to wynagrodzone, bo widzę, że 27 lipca będziesz mieć 3 miesiące konto.
Zaległy,romantyczny wolny taniec z przyjęcia urodzinowego Fran w kręgu z płatków róż przy muzyce,przebrany za pirata. xD
Cudowny Tomaszek, przebrał się w swój wielce słitaśny kostium piracika i tańczył z Ludmi. No i płatki róży na ziemie dał. Ale on jest romantic.
Mam nadzieje że o to chodzi :P
Tak, tak. O to chodzi, a jak ty to zrobiłaś z Sebkiem, że jesteś sprzed dwóch minut i jesteś pod nim, a on sprzed minuty? ;o
Ale to jest ulubione danie Tini,a mi chodzi o Violettę :D
Wskazówki
-2 słowa
-Pierwsze słowo zaczyna się na R,Drugie na M
-Rozmawiała o tym z Olgą :D
Roladki mięsne... Nie,s erio nie wiem :D ALe pamiętam, że mówiła kiedyś ;PWeź łatwiejsze pytanie daj ;)
Tak, tylko,że w liczbie pojedynczej :D
To było najłatwiejsze z tych,które udało mi się wymyślić ;) :D
Twoje pytanie :D
O, trafiłam :) Miła niespodzianka..
Więc... Ile lat miała Violka, kiedy zmarła jej mama?
W cholere nie mam pomysłów na pytania ;/
Gregorio poprosił Andresa o namalowanie w sali baletowej napisu "GREGORIO".Andres jednak strasznie się z tym cackał,więc nasz kochany dyrektor sam próbował wziąść sprawy w swoje ręce.Kiedy szarpał się z Andresem o brudny już od farby wałek,to zamachnął się tak mocno że przejechał sobie nim po czole.
Dobrze :D Paulina była pierwsza.Twoje pytanie
<nie napisałam wcześniej,gdyż mam na kompie limity czasu>