Ot, zabijamy nudę.
zasady;
*odpowiadamy na czyjeś poytanie pod jego komentarzem, i w momencie odpowiedzi czekamy, aż pytający potwierdzi odpowiedź jak prawidłową. Potem zadaje własne.
*postarajmy się zadawać jakieś normalne pytania, tzn nie takie których odpowiedź znajdziemy na wikipedii czy stronie DC, ale też nie ekstremalnie trudne, typu jakiego koloru był t-shirt chłopaka przechodzącego za ludmiłą w momencie kiedy ta...
*liczę na to, że pytający bd znali odp na swoje pytania.
Zaczynam; jak brzmi panieńskie nazwisko Marii Castillo?
nie zwracałam uwagi xdd w dodatku miesza mi się z hiszp. a teraz mi się przypomniało bo skojarzyłam z masłem.
Zawód ojca naty?
No to tu mnie masz, bo nie mam zielonego pojęcia, choć podejrzewam, że też mówili o tym w zeszłym tygodniu, bo była Lena. Będę strzelał: prawnik?
może dekorator wnętrz? bo jak kiedyś była z Ludmi u Tomaszka to narzekała jak on ma strasznie w chałupie :)
chyba przegięłam pytaniem xdd minął dzień więc muszę wyjawić prawdę;
ojciec naty jest dyplomatą, co powiedziała do tomasa w pierwszych odcinkach, może drugim czy pierwszym, kiedy wpadła na tomasa
i ponieważ nikt nie ustrzelił, nowe pytanie, może prostsze;
kto załatwił tomasowi pracę u beto?
ponieważ ludmiła jesj powiedziała ale ona jej nie uwieżyła i wtedy usłyszała rozmowe ludmiły i thomasa i on powiedział że ta piosenka jest dla violetty
violetta musi napisać. nie cierpie jak się te cholerne posty układają ;p ale ja zaraz schodzę z dyżuru więc wy przejmiecie prym, nie bd tak cały czas zgarniać pytań
nie złoszcze :> złoszcze się na filmweb jak już, bo nowa aranżacja zaczyna mnie irytować. Stary był lepszy
Spoko nie denerwuj się :) więc nie mam pomysłu za bardzo ale kto poprosił Angie o ręke? xD
lalala nie denerwuje się xdd obstawiam Germana, chociaż to nie do końca zaręczyny
Nie, to było takie dziwne i dość dawno bo Angie wgl sie tego nie spodziewała (i Pablo też) xD
pytamy o wyemitowane odcinki. ponieważ jest pewne pomieszanie- tzn nie wszystko w serialu jest klarowne raz gadają tak a raz inaczej, podpowiem że to miało związek z pewną imprezą