http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9tXt_-msJWM
Pierwszy filmik z Diego. Promo 2 sezonu.
Co za wiesniak xD jak on się spodoba vilu, to ja przestaje oglądać serial bez kitu
Omg jaka wiocha. Nie dość że brzydki to jeszcze stary. Bo z tego co wiem to jest stary bo on ma 30 lat
masakra XD jest okropny..
a jeśli ma 30 lat, to jest formalność. bo Violetta ma 16, a chyba jej nie każą np, całować się z 30 latkiem. ;oo
a z każdą swoją dotychczasową miłością Vilu się całowała. XD
Oficjalne opisy nowych głównych postaci (Disney Brazylisjki je upublikował)
Diego, tochłopak, który pochodzi z Hiszpanii i jest zafascynowani talentem i pięknem Violetty. Dzięki arogancji i sposobie bycia "Bad Boy", sprawia, że jest niemożliwe, aby go pokonać.
Lara to silna dziewczyna, niezależna i pracowita, niepodobna do żadnej, którą wcześniej znał Leon. Lara w swoim życiu często stara się zmylić swoje uczucia. Za jego pewnym stylem, znajduje się urocza dziewczyna, ale ... czy może wygrać miłość Leona?
NIE. NIECH ZGINIE xdd z jakiegoś powodu mam wrażenie że ja polubie, te Lare, tzn widziałam i zdjęcia i opis jej postaci ale po prostu ona nie bd z Leonem. Nawet nie z powodu moich przekonań co do leonetty po prostu mam przeczucie z nim nie bd. Gdybym miala z kim, założyłabym sie o karton snickersow
Wątpię, ze Leon zapomni o Violettcie, i o uczuciach do niej. ;) Tak samo z Violetta, wątpię, że porzuci Leona dla takiego no wiesz.. XD
WLASNIE DLACZEGO WSZYSCY MOWIA NA DIEGA BAD BOY I AROGANT A NA LEONA TYLKO LEON? Przecież on też wcale nie jest jakiś grzeczniutki nie miał problemów z podcieciem nóg tej wiecznie pokrzywdzonej nędzy, mimo ze gregorio mógł go za to wywalić, zniszczeniem tomasowych kwiatków, aroganckim- patrz szczerym traktowaniem tych których nie lubił, glosnym nazywaniem winnych a nawet do tego nie był zdolny Tomas jak po tym podcieciu gadał z Ludmiła powiedział tylko ze jest wściekły. Leon umiał bynajmniej nazywać rzeczy po imieniu i poniekąd chcial obic twarz tomasowi kiedy uważał ze ten jest winny zamiast siedzieć smutno w kącie, jak to zwykle robi Tomas.
do tego masz bardzo dobre metafory. Ten szesciopak Tomasa i ogólnie tamta wypowiedz mnie rozbroiła. Czuje ze sie zrozumiemy towarzyszko :D:D:D
No pewnie.
Jbc to moje 2 konto jak mi się tu limit wykończy xd
No ten sześciopak Tomasa to przesada. Rozumiem, jakby raz na np. 10 odcinków, no ale praktycznie w każdej sekundzie serialu? To już jest dziwne. Do tego gdy zmarszczy to czoło, to ten jego pieprzyk tak do przodu leci XD
Zaraz, to ty jesteś pieczony kurczak? :O TO KŁAMSTWO MNIE ZABIŁO xddd ale jak to ci sie limit kończy? I też tak jakoś zauważyłam ze o wiele bardziej traktuje Tomasa jak sie bawi śmieje niż z ta marsowa mina. Ugh
No dobowy limit wypowiedzi wyczerpany, czy jakoś tak. :P
Ale ten Diego też nie jest idealny, mnie się nie podoba. Wygląda, tak no.. Staro? ;d
Leon nadal góruje. ;D
Mój tata opowiadał mi o disco polo w latach swojej młodości; mianowicie że więcej było hejterow discopolo niż połowy wszystkich obywateli lll RP, a jak przyszło co do czego, wszelkie kasety z disco polo sprzedawały sie milionowymi nakładami a na koncertach fitpack. Do czego zmierzam. Jeszcze Leon góruje, zwłaszcza ze walka sie nawet nie zaczęła bo zacznie za trzy tygodnie. Teraz tak naprawdę wszyscy uważają ze ten Diego jest obleśny, ale zobaczymy jeszcze jak sytuacja bd wyglądać jak Diego zadomowi sie w serialu. W dodatku z jakiegoś powodu niczym szarańcza i najważniejsza informacja zarazem roznioslo sie to ze on jest po 30. Reasumując, dobrze, prezentuje sie jak wieśniak i automatycznie wzbudza niechęć, bo bd wjezdzal na leonette. Ale jak sie nad tym z drugiej strony zastanowić, zwiastuny i wszelakie informacje które udostępniają producenci, dotyczą z reguły pierwszych paru odcinków. Przecież równie dobrze Diego w 25 odcinku może stwierdzić, ze bardziej podoba mu się Ludmiła i przestać najeżdżać na ich związek. To jest w koncu 80 odcinków każdy po ok 46 min, co daje bite 60 godzin, w przełożeniu na filmy z 60 godzin możnaby zrobić z przeciętna długością 28 filmów. Reasumując, myślę ze trzeba tak troche obronić Diega bo sie robi negatywny stosunek do niego co by bylo w porządku, gdyby nie fakt że jest to oparte głównie na jego wieku. Znam sporo 20-latków, którzy wyglądają starzej od niego. Oczywiście zawsze bd za leonetta ale drugi sezon nawet nie wystartował moze nie warto robić sobie uprzedzeń
No wiem, rozumiem Cię. Masz rację, może to opis tylko do kilku odcinków. Może później spodoba mu się inna, odczepi się od leonetty. Tylko jeszcze te plotki o Larze, czy jak jej tam. Ma mieć romans z Leonem, ale ja znów w to wątpię. Pomijając wiele faktów, i informacji odnośnie drugiego sezonu, można się spodziewać zaskakujących akcji.
Racja, nie warto najeżdżać na Diego, bo tak naprawdę nie wiemy jaki będzie. On podobnież ma mieć plan z Ludmiłą, żeby rozdzielić Leona z Violettą. Ale ona się pewnie o tym dowie i na niego wścieknie. Ale znów nie wiemy czy to prawda, bo to tylko plotki. ;p Dowiemy się już za 3 tygodnie, więc nie warto sobie robić nadziei. W sumie to nawet dobrze, ze jest kilka nowych osób, bo będzie ciekawiej, bardziej zacieta rywalizacja, pewnie każdy z jakąś wyjątkową cechą, co da wiele do myślenia. Mam nadzieję, że ogladalność nie spadnie, że ten sezon będzie lepszy od poprzedniego. To by zmieniło spojrzenie tych wielkich producentów. Violetta by mogła bardziej sie wzbić w ramach filmowych. Ale nie będę się już rozpisywała bo trochę odeszłam od tematu. Ważne, że nie ma tej kluchy, Tomasa. :D
Właśnie, zero Tomasa :3 i ja też uważam ze t dobrze ze bd nowi bo akcja nabiera dynamiki i jest ogólnie bardziej zyciowa bo wiadomo ze w życiu ciągle coś sie zmienia no i dzięki temu ze ciągle jest coś nowego jest dużo swierzosci. Bo takie postacie jak tam maxi czy Andres szybko sie , że tak powiem, wyeksploatuja z tematów które możnaby o nich robić dlatego caly czas nowości. Violetta w ramach filmowych? Buhaha bardzo możliwe że Disney zrobi im film, robi filmy 90% swoich seriali ale co to za film jak to zawsze są niskolotne za przeproszeniem chlamowe produkcje. Liczylabym bardziej na to, ze aktorzy z Violetty wybija sie gdzieś do ambitniejszych produkcji np moim zdaniem martina jest jak to cudowne dziecko, wspaniale ciało, wspaniala twarz, wspaniały glos w dodatku nie jest jakimś geniuszem aktorstwa ale gra bardzo dobrze tam ucieszona, podniecona czymś, rozmarzona, zmartwiona, smutna itd i to jest wiarygodne. Na tyle ze wydaje sie, jakby naprawdę przeżywała te emocje, co bardzo dobrze świadczy o aktorstwie. Wrozylabym jej wielka karierę, ledwie skończyła 16 lat jest kawał mlodsza ode mnie a wystartowała jak rakieta. Moim zdaniem spore szanse ma jeszcze Jorge o czym świadczy to w ilu serialach już występował, zdążył zdobyć spora popularność w z lekka mówiąc 1/5 krajów świata (mowie o krajach Latino) no i ma za sobą juz poważniejszy film. Co do lary, nie wiem ja mam tak ze często mam do czegoś przeczucie od tak i to sie z reguły sprawdza np mam przeczucie ze polubie te valerie. Moze wpływa na to fakt, ze juz dawno chciałam zeby Violetta musiała zawalczyć o Leona zamiast siedzieć jak kwoka na jajach. Mam nadzieje ze Leon się w niej nie zakocha ale skoro przeczucia mam co do niej dobre to pewnie leonetta wygra ;d
Mówiąc o ramach filmowych, miałam na myśli wzbicie się serialu, żeby nie tylko młodzież o nim wiedziała, ale więcej osób. A jeśli DCH miałoby zrobić pełnometrażówkę, to musieliby zrobić naprawdę coś konkretnego. Dokładnie, postacie typu Maxi. Andres, Nati, w sumie to mają małą rolę. W sumie to praktycznie nic szczególnego nie robią. Rozumiem, że role drugoplanowe, ale mogliby zrobić jakiś bonus i dodać jakiejś akcji z nimi na czele. I już byłoby ciekawiej. Masz również rację w tym, żeby Violetta zaczęła walczyć o Leona. Bo w sumie to ona tylko siedziała i czekała aż Tomas i Leon zaczna się o nią zabijać. A Leon jak się starał, to już konkretnie. O Tomsie to lepiej nie będę pisała. ;p Ciekawie by było zobaczyć walczącą Violettę. Tu już byłaby akcja. Ale w tym serialu jest jej naprawdę wiele. ;p Również chciałabym zobaczyć Jorga w większych produkcjach, może nawet amerykańskich. Oby się wysoko wybił, bo gra naprawdę dobrze, jest bardzo przystojny no i ma ogromny talent wokalny, do tego wspaniale tańczy i szybko opanowuje kroki taneczne. ;d O Martinie mogę powiedzieć to samo. ;)
Nie wiem czy juz widziałaś caly sezon, ale pewnie tak wiec bd mówić. To na początku możnaby w wielkiej biedzie nazwać walka o Tomasa, ale ogólnie rzecz biorąc byłoby dobrze, gdyby pojawiła sie u vilu sytuacja leonowa; tzn ze chwilowo nikt za nią nie lata, za to ona musi za kimś polatać. Żeby raz to ktoś jej musiał sie tłumaczyć, bo chwilowo to ona moim zdaniem nie zasługuje na Leona. Powinna przynajmniej raz mieć powód do wybaczania zamiast ciągle o nie prosić. Drazni mnie trochę to, ze Violetta jest jakas boginią nie wiem co w oczach chłopaków, wszyscy po kolei na nią leca, Leon Tomas Broadway Federico braco typ w samolocie i nieskonczona liczba innych zalotników. Wszystko, czego oczekuje po drugim sezonie; walka o Leona. I to zacięta nie jak o Tomasa ze ooooj wpadł w oko Francesce to zapomnę o nim oooj wpadł w oko Ludmile to nie bd z nią walczyć. Gdyby za szybko zrezygnowała ze swojego chłopaka, nie ch zginie
No też mnie to wkurza, a przecież inne dziewczyny w Studio też nie są brzydkie, zawsze wszyscy chłopacy latają za Violettą, normalnie jak pszczoły do miodu.
Przecież Ludmiła też jest dobra dupa, przynajmniej tak ja kreują w serialu, Camila jest ładna a Fran po prostu śliczna chociaż ubiera sie czasem dziwnie ale jak weszłam na te stronę na fb Violetta PL to bylo tam zdjęcie franceski w prawdziwym makijażu, zwaliło mnie z nóg. Podalabym link ale jestem z komórki. Naty też jest naprawdę ładna ogólnie to jedna z najlepszych dup w serialu i jakoś zaokrąglona i twarz ładna. A wszyscy jak zobaczą violette padają na kolana. Ona troche poniekąd jest podobna do Tomasa nie tylko w tym ze za nią latają ale też w tym że jak sie wokół zaczynają inni kręcić to jakoś nie odmawia stanowczo mimo ze musi wiedzieć ze Leon moze sobie cos pomyśleć.
Tak, oglądałam cały sezon po hiszpańsku, gdy zrobili tę przerwę na DCH. Właśnie, w studio jest wiele ślicznych dziewczyn, a Nathy jest naprawdę ładna. Camilla, Franceska i Ludmila też. Tylko, że Violetta przyciąga każdego chłopaka, nic nie robiąc. A reszta dziewczyn została pominięta. Tak samo z Tomasem, też nic nie robił, tylko siedział i robił swój słynny sześciopak, a cała zgraja dziewczyn za nim latała, a za innymi przystojniejszymi chłopcami nie. Tutaj zrobili postęp, bo był jeden wątek jak za Maxim uganiały się dwie dziewczyny. Ale to tylko z nim. Niech zrobią, że Violetta musi zawalczyć o Leona. Żeby było więcej takich konkurencji o chłopaka. A nie, Violetta zobaczy dziewczyne zarywającą do Leona, i już foch, ucieka zapisać to w pamiętniczku. Niech zacznie o niego walczyć, a nie odwalać takie coś.. I też niech nauczy się odmawiać, bo podałaś dobry przykład, cipka Tomas celowo chciał ja pocałować, a ona tylko patrzała się na niego, wiedząc, że to rani Leona. A ona nic, tylko w ostatniej chwili się odwróciła, gdy wyglądało to na pocałunek.. To jest głupie, bo nie pomyśleli w pewnym stopniu producenci. Zamiast każdej postaci dać ileś tam wątków, skupili się na kilku głownych, i nie wszystkich dobrze ukazali. Mogliby to zmienić.
Mam do ciebie kilka pytań względem tego, co się działo po tym jak zerwali, bo obejrzałam tylko do tego momentu a potem mi sie komputer popsuł. Co robili Leon, Tomas i Violetta? Tzj Violetta była przygnębiona chociaż, próbowała do niego dzwonić, skontaktować sie jakoś i tłumaczyć, czy siedziała tylko i pisała w tym swoim pamietniczku, co robił Tomas czy kontaktował sie jakoś z vilu no i ogólny nastrój i działania Leona. To bardzo istotne bo nie wiem kiedy znowu bd mieć komputer. Aa nobi jeszcze kto wygrał Talenty21
i co sprawiło ze Leon potem zmienił zdanie i śpiewał pod oknem Violetty. I ostatnie, w którym odcinku zaśpiewali podemos po raz pierwszy :> odpowiadaj po kolei zeby niczego nie ominąć ;d;d
Więc.
1. Po zerwaniu, Ludmiła zaczęła krecić przy tym reality show, i przez to ludzie znienawidzili Violettę. Ale później Leon na wizji gadał takie miłe rzeczy na jej temat, że wzięli ją z powrotem, po czym wygrała. :P
2. Tomas, jak to Tomas wiercił bez powodu cały czas..
3. No Violetta próbowała się tłumaczyć Leonowi, ale on był zdenerwowany na nią.
4. Leon był wściekły na Tomasa i go tak jakby gnębił. ;dd
5. Violetta miała sny związane z Leonem i piosenką Podemos, Leon miał to samo. I w 73 odcinku wydarzyło się to, co w tym śnie. Vilu wbiegła do sali i zobaczyła grającego Leona, zaśpiewali Podemos, ale on był dalej zły. W 75 Vilu wyznała mu miłość i on po tym znów jej nie wybaczył. I znów zjawił się szczur i przytulił Violettę, zobaczył ich Leon i coś w nim "się ruszyło". Później walczył o Violettę, grał pod jej oknem, itd.. ;D
co to znaczy gnębił tomasa? chce poznać wszystkie szczegóły, im drastyczniejsze tym ja szczęśliwsza
właśnie oglądam 63. LUDMIŁA ZNAJDE CIE SUK.O :3 już rozumiem co miałaś na myśli mówiąc że ... troche kreciła przy wizerunku vilu. A co powie o niej leon? i dlaczego on się wcale nie zachowuje jakby był na nią wściekły?
bo on ją w ukryciu kocha, ale boi się to wyznać. A Leon powie o niej niedługo coś typu " Violetta nie jest wcale wredna, chamska dziewczyną. Jest miła, urocza, uczciwa i za to ją BARDZO LUBIĘ". i pozniej będzie takie lekkie zamieszanie, i przywrócą Violettę do konkursu. :>
w 2 sez ma być podobnie z wierceniem ludmiły, tym razem będzie pomagała zdobyć diegowi Violettę.
<SPOJLER>
Violetta będzie z Diegiem przez kilka dni. :<
Z Leonem prawie że od początku 2 sezonu ma być. Na birthday party Leona. Ma go pocałować, jak to było.. "miękko" xd
I Lara będzie kręciła podobnie jak Tomas, żeby rozbić ich związek.
Nawet chyba w 1 odc to będzie, jak na karaoke Violetta zaśpiewa podemos, nagle wbija Leon, widzi ją, uśmiecha się, i tak się skrada, następnie przyłącza sie do piosenki, i prawie sie pocałowalik, ale Diego im przeszkodzi. ;x juuż widziałam to w filmikach prezentujących.
a Marco zakocha się w Francesce i będzie śpiewał dla niej przed Studio. ♥
łaaaa how sweet. Skończyłam już 65i to było takie słodkie jak leon powiedział że rezygnuje na rzecz vilu. Awww :3 a zalana ludmiła wyglądała dosłownie jak te yorki w kąpieli, niby takie ładne a w wodzie takie zmokłe brzydkie coś ;p nie ma to jak ekspert. Powinni przy każdym serialu zrobić taka rubryczkę; "obeznani" i gdzieś w danych to pisać, wybieraliby twórcy strony i do ekspertów by się z pytaniami wszyscy zwracali zamiast milion tematów robić ;p widziałam to promo z diego tam gdzie było pokazane kilka scen z serialu. Ej daj linka do tego filmiku z podemos
A teraz dawać zwiastun Violetta y Leon. :D I chce tego słynnego buziaka w tym zwiastunie. ;dd
Mała zapowiedź tego http://amamosviolettabr.blogspot.com/2013/04/sera-que-ele-vao-acabar-juntos.html :P