Wpadłam na pomysł, że można by zorganizować dzień fanów Violetty. W tym dniu każdy założyłby
np. fioletową wstążkę na rękę. Jak spotkalibyśmy osobę z taką wstążką moglibyśmy do niej
zagadać. Trzeba by wtedy spopularyzować tą akcję, np. na stronach o Violetcie na fejsie, różnych
blogach itp., żeby jak najwięcej osób o tym usłyszało. Co o tym myślicie?
To lepiej pojedź gdzieś indziej, bo w małym mieście byłbyś sensacją okolicy - chłopak z różowym pamiętniczkiem XD
Rozumiem, dlatego pojedź do tego obok XD
A może być pamiętnik, a w środku nutki + teksty piosenek, albo pamiętnik w różowe nutki... jest dużo różnych możliwości XD
To chyba jest mnóstwo takich zeszytów, pamiętników, na pewno coś znajdziesz xd ale w środku muszą być rzeczy które wymieniłyśmy z Luu poniżej xd
Symbol powiadasz... Weźmy w ten dzień wszyscy pamiętniki do szkoły i nośmy je dumnie na każdej przerwie !
To weź jakikolwiek, byle by był sweeetaśny róóóóżżżóooowyyyy, pełen twoich rysunków i głębokich przemyśleń i z nieskończoną liczbą kartek XD
TAK <3 A, i musi pomieścić mnóstwo zdjęć: twojej pierwszej dziewczyny (tej z pieprzykiem XD), twojej drugiej dziewczyny z którą się rozstałeś, twojej obecnej dziewczyny (chodzącej w skórze i czarnowłosej) i fotki przyjaciół XD
I rysunki pianina i teksty wypowiedziane w śnie i później przerobione na piosenki.
Miałam lekcje odrabiać, a tyle spraw trzeba jeszcze omówić.
Aj tam :D Zależy jakiego wydawnictwa masz książki ;D Ja mam kilka ze "Wsip", wchodzę na stronę, loguję się, wpisuję kod, kilka razy na coś tam poklikam i mam gotowe odpowiedzi :D
Patrzcie, jaki chytrus ;D A jak zadanie nie jest według klucza, tylko, powiedzmy, interpretacja wiersza albo napisanie własnego tekstu i tak dalej? Co wtedy?
Cóż, ja mam szczególny talent do zmieniania treści :D Zawsze miałem dobrze, a nigdy nikt się nie zorientował, że to z netu xd
Zdajesz sobie sprawę, że tyle samo nauki co w liceum + przedmioty zawodowe? ;D Ja też powinnam robić lekcje, a nie w internecie siedzieć.
szczególnie jak babeczka z matmy ma za dużo czasu w domu i drukuje zadania z dupy wzięte za przeproszeniem :)
Ja się ubiorę a'la Viletta
Bluzka w stylu Vilu z napisem Dream girl oraz spódnica ktorka z przodu długa z tyłu ;D
bUTY WEZMĘ OD MAMY ;d
słitaśnie :D ja nigdy w życiu nie ubrałabym się jak Violetta, kompletnie nie mój styl i bym w takim stroju nie wytrzymała :D
to fioletowa wstążka z mikrofonem, inny odcień fioletu, kilka fioletowych wstążek?
A ja mam "genialny" pomysł! Walnijmy sobie wielką literę "V" na ręce! Oczywiście jakimś oczojebnym kolorkiem! Już widzę jak latam z czymś takim po szkole XD
Mnie już w klasie biorą za wariatkę xD Teraz cała szkoła się dowie, że moje miejsce to od dawna już w psychiatryku jest ;>