PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wpadłam na pomysł, że można by zorganizować dzień fanów Violetty. W tym dniu każdy założyłby
np. fioletową wstążkę na rękę. Jak spotkalibyśmy osobę z taką wstążką moglibyśmy do niej
zagadać. Trzeba by wtedy spopularyzować tą akcję, np. na stronach o Violetcie na fejsie, różnych
blogach itp., żeby jak najwięcej osób o tym usłyszało. Co o tym myślicie?

esteckiewicz1

MAM POMYSŁA!!!
Violetta jest muzyką, więc może coś z jakimiś nutkami, coś w ten deseń xD

Sebek7771

Genialne, ale do trzeba coś bardziej szczegółowo, np. zielona nutka na ręce albo paznokcie w nutki.

Luu__4

Nutki na paznokciach u chłopaka mogą wywołać... ekhem... różne skojarzenia XD

esteckiewicz1

Hahahaha xD Przecież chłopcy nie muszą malować paznokci.

Sebek7771

O! Dobre! Tylko co z nutkami? Będziesz chodził z nutami do "En mi mundo" na przerwach? XD

esteckiewicz1

A ten dzień nie może być w weekand? :D

Sebek7771

Dlaczego nie, będziesz musiał wtedy z nutami albo z pamiętniczkiem po ulicy łazić XD

esteckiewicz1

Pojedzie się do miasta obok, tam nikt mnie nie zna! XD

Sebek7771

Zależy gdzie mieszkasz, nawet możesz do innej dzielnicy jak miasto jest duże XD

esteckiewicz1

Małe ;D

Sebek7771

To lepiej pojedź gdzieś indziej, bo w małym mieście byłbyś sensacją okolicy - chłopak z różowym pamiętniczkiem XD

esteckiewicz1

Z NUTKAMI! :D
Chodziło mi o to, że to gdzie ja mieszkam jest małe, to obok już większe :D

Sebek7771

Rozumiem, dlatego pojedź do tego obok XD
A może być pamiętnik, a w środku nutki + teksty piosenek, albo pamiętnik w różowe nutki... jest dużo różnych możliwości XD

esteckiewicz1

Odpuśćmy sobie pamiętnik :D

Sebek7771

To wymyślajcie sami, ja lecę! Jak wejdę to ma już być ustalone xD

Sebek7771

Jak tam sobie chcesz, ale na pewno nie chcesz tego jeszcze przemyśleć? XDD

esteckiewicz1

Motyw xd

Sebek7771

To chyba jest mnóstwo takich zeszytów, pamiętników, na pewno coś znajdziesz xd ale w środku muszą być rzeczy które wymieniłyśmy z Luu poniżej xd

esteckiewicz1

A wracając do nutek, to po prostu taki motyw, czy do jakiejś konkretnej piosenki? XD

esteckiewicz1

"Oryginalność to nie wszystko"- to chyba jednak prawda.

Sebek7771

Lepiej nie w weekend, bo wtedy nie możesz się dowiedzieć czy ktoś z twojej klasy lub Vilu.

Luu__4

Ale ja wiem kto z mojej klasy lubi Vilu ;D U mnie nie wstydzą się do tego przyznać :D

Sebek7771

Symbol powiadasz... Weźmy w ten dzień wszyscy pamiętniki do szkoły i nośmy je dumnie na każdej przerwie !

Luu__4

W Polsce na szczęście jeszcze nie ma pamiętników z Violetty xD

Sebek7771

Są przecież, można kupić.

Sebek7771

To weź jakikolwiek, byle by był sweeetaśny róóóóżżżóooowyyyy, pełen twoich rysunków i głębokich przemyśleń i z nieskończoną liczbą kartek XD

esteckiewicz1

I muszą się te rysunki ruszać, koniecznie!

esteckiewicz1

RÓŻOWO FIOLETOWY! Z KWIATKAMI I WZORKAMI NA OKŁADCE! XD

Sebek7771

TAK <3 A, i musi pomieścić mnóstwo zdjęć: twojej pierwszej dziewczyny (tej z pieprzykiem XD), twojej drugiej dziewczyny z którą się rozstałeś, twojej obecnej dziewczyny (chodzącej w skórze i czarnowłosej) i fotki przyjaciół XD

esteckiewicz1

I rysunki pianina i teksty wypowiedziane w śnie i później przerobione na piosenki.
Miałam lekcje odrabiać, a tyle spraw trzeba jeszcze omówić.

Luu___4

Aj tam :D Zależy jakiego wydawnictwa masz książki ;D Ja mam kilka ze "Wsip", wchodzę na stronę, loguję się, wpisuję kod, kilka razy na coś tam poklikam i mam gotowe odpowiedzi :D

Sebek7771

Aj ty spryciarzu xD Ja pewnie odpiszę bo rano mam wolną godzinę.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Patrzcie, jaki chytrus ;D A jak zadanie nie jest według klucza, tylko, powiedzmy, interpretacja wiersza albo napisanie własnego tekstu i tak dalej? Co wtedy?

tears_in_heaven

ZADANE.PL-Kochana strona <3 :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

<facepalm> Tam czasem wypisują fajne głupoty ;)

tears_in_heaven

Cóż, ja mam szczególny talent do zmieniania treści :D Zawsze miałem dobrze, a nigdy nikt się nie zorientował, że to z netu xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie chcę cię martwić, ale w liceum już nie będzie tak fajnie ;D

tears_in_heaven

Ty to umiesz mnie pocieszyć!XD
Zawszę mogę wybrać technikum :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Zdajesz sobie sprawę, że tyle samo nauki co w liceum + przedmioty zawodowe? ;D Ja też powinnam robić lekcje, a nie w internecie siedzieć.

tears_in_heaven

Nie zdaję sobie sprawy i sprawy zdawać sobie nie chcę :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

szczególnie jak babeczka z matmy ma za dużo czasu w domu i drukuje zadania z dupy wzięte za przeproszeniem :)

Luu___4

Haha, i koniecznie wpisy związane z wahaniem się między jedną a drugą dziewczyną XD

esteckiewicz1

Ja się ubiorę a'la Viletta
Bluzka w stylu Vilu z napisem Dream girl oraz spódnica ktorka z przodu długa z tyłu ;D
bUTY WEZMĘ OD MAMY ;d

użytkownik usunięty
Izzie_

słitaśnie :D ja nigdy w życiu nie ubrałabym się jak Violetta, kompletnie nie mój styl i bym w takim stroju nie wytrzymała :D

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

to fioletowa wstążka z mikrofonem, inny odcień fioletu, kilka fioletowych wstążek?

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

A ja mam "genialny" pomysł! Walnijmy sobie wielką literę "V" na ręce! Oczywiście jakimś oczojebnym kolorkiem! Już widzę jak latam z czymś takim po szkole XD

ocenił(a) serial na 4
Bangie

Mnie już w klasie biorą za wariatkę xD Teraz cała szkoła się dowie, że moje miejsce to od dawna już w psychiatryku jest ;>

ocenił(a) serial na 3
Avanlee

Moja szkoła już wie, gdzie powinno być moje miejsce xD

ocenił(a) serial na 4
Luu_4

U mnie moja klasa i kilku nauczycieli (moja mama uczy w mojej szkole, więc ogarniają to i owo, co się ze mną dzieje xD)