PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wpadłam na pomysł, że można by zorganizować dzień fanów Violetty. W tym dniu każdy założyłby
np. fioletową wstążkę na rękę. Jak spotkalibyśmy osobę z taką wstążką moglibyśmy do niej
zagadać. Trzeba by wtedy spopularyzować tą akcję, np. na stronach o Violetcie na fejsie, różnych
blogach itp., żeby jak najwięcej osób o tym usłyszało. Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Super pomysł. Ale o ile się nie mylę fioletowa wstążka jest symbolem Beliebers (fanek bibera). Trzeba wymyślić coś innego.

ocenił(a) serial na 3
askala128

Powiedziałam fioletowa, bo to chyba najbardziej się kojarzy z imieniem głównej bohaterki, ale jeśli ten kolor jest zarezerwowany, to może róż?

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

Taa, ja już lecę do liceum z różową wstążeczką na przegubie, kij z tym, że będą na mnie patrzeć jak na kosmitkę. xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Hahaha xD. Ja tam w gimnazjum nie mam takich problemów, ale trzeba się do wszystkich dostosować. To jakie są wasze propozycje, dotyczące koloru wstążeczki albo czegoś innego?

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

Proponuję beżowe botki na koturnie i skarpeteczki z falbanką.
Może być problem, skarpetki pożyczę od ośmioletniej siostry, ale skąd buty wytrzasnę? Nie ma ktoś na zbyciu?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Skarpetki akurat mam! Na wakacjach w UK podpatrzyłam pełno dziewczyn noszących je do różnych stylizacji, pomyślałam, że nie będę gorsza i zaopatrzyłam się w dwie pary. Botki też mam!
A tak na serio, może zieleń? Nikt nie ma uprzedzeń do zieleni?

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

Zieleń - ekologia, hipisi, pokój i miłość! Może być ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Miłość, przecież to jedna z trzech rzeczy składających się na Violettę. Swoją drogą, ja bym powiedziała, że Violetta to cukier, słodkości i różne śliczności, a nie miłość, muzyka i pasja.
Zielony zostaje, jak komuś nie pasuje to niech powie teraz, albo zamilczy na zawsze.

Luu_4

Pasuje!

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

U mnie w klasie i tak fanów Violetty nie uświadczysz, wiec sensu ni ma na zielono się ubierać ;D Już prędzej belieber by się znalazł w tym licznym, dwudziestoosobowym gronie.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Może poza klasą kogoś takiego spotkasz? A może ktoś jest fanem Violetty, ale za bardzo się wstydzi xD

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

Prędzej w podstawówce ;D Nie, za mało osób w szkole jest, żeby było więcej odmieńców takich, jak ja ;>

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

U mnie w klasie kilka osób na pewno jest, ale większości nawet nie znam, więc nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

U mnie to samo, jestem jedyna. Chociaż nikt by mnie raczej nie wyśmiał, mam jednak jakieś poważanie w tej klasie xd Pewnie są u mnie fanki Biebera, ale się nie przyznają, tak jak ja do Violetty, nie ma komu, nie zrozumieli by niestety:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Nie no, u mnie są tacy, co słuchają One Direction, tacy, co słuchają youtubowej "Ballady o cyckach" i tacy, co słuchają Beatlesów i Queenu. I nie wstydzą się przyznać ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Do One Direction też się u mnie nie przyznają. U mnie 30 seconds to mars są na topie, szczerze to rzygam już nimi:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

U mnie ostatnio wyżej wspomniana ballada, a wcześniej One way or another leciało w kółko, albo Big Time Rush

Luu_4

zielony to Lovatic

tears_in_heaven

Haha u mnie też może być problem bo nie znam nikogo kto ma takie, a moje jedyne buty to trampki w różnych i różniastych kolorach i glany, a kto jak kto, ale Violetta mi się z glanami i ubraniem bardziej pod czerń podchodzącym (jak ja posiadam) nie kojarzy XD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Może - glany z różowymi, oczojebnymi sznurowadłami? So sweet ;D

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Fioletowe wstążki mają belieberki, oczywiste że to wiem ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

belibeeeerka :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hehe, wolę Magda.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Madźka, kochanieńka, mężu mój :D

Luu_4

No kurde :D Wymyślcie coś co mógłbym założyć i ja xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

To ty nam coś wymyśl!

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Koszula "ciasno-opinająca-klatę" ala German? xD

Sebek7771

To może... jak coś zielonego, to może zielone sznurówki?

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Dobry pomysł. Ale co jak jakiś nie-Vilover założy takie buty akurat w ten dzień.

esteckiewicz1

Będziesz się u kogoś na sznurówki patrzyła ? :D
Ja myślę, że może koszulka w jakimś specjalnym kolorze + specjalny rodzaj spodni xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

To koszula zielona i jakieś oczojebne rurki ala Broduey.

Sebek7771

No zielone raczej rzucają się w oczy, ale co prawda mniej niż takie różowe XD WIEM! Załóż różowy T-shirt i żółte oczojebne spodnie a la Broduey XDDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Haha wpadłyśmy na ten sam pomysł co do spodni xD

Luu_4

Telepatia <3 a w dodatku jestem twoją ciocią, więc wiesz XD

esteckiewicz1

Ależ my się rozumiemy, cioteczko Agato Ewo.

Luu__4

To u nas rodzinne, Muzyko <3

esteckiewicz1

Jak to przeczytałam to w mojej głowie zabrzmiał głos gościa z reklamy sagi.

esteckiewicz1

A może apaszki ala Napo? XD

Sebek7771

Apaszka i do tego czapka a la Maxi XD

Sebek7771

-apaszka
-kolorowe rurki
-koszula opinająca klatę lub koszula w kratę
-czapeczka, fullcap lub ewentualnie snapback.

Luu__4

Ło matko xD

Sebek7771

Możesz strzelić sobie jakiś plecaczek z Violettą, albo koszulkę. Albo zrób sobie sam taki t-shirt z Violettą, ewentualnie z Cami.

Luu__4

Ja z Cami mam kubek i to mi wystarczy ;D Musimy dalej próbować, i musi być coś związanego z główną bohaterką, a nie tylko z postaciami męskimi ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Masz kubek z Cami, fajnie:)

Sebek7771

Na serio masz kubek z Cami? :o

Luu__4

Tak XD Z Moim avkiem dokładnie ;D

Sebek7771

Łeeee Caxi (bez urazy)
Ja bym chyba została wyśmiana przez rodzinę, jeśli posiadałabym taki kubek, szczególnie będąc chłopcem. Ale na szczęście mamy wolny kraj, każdy robi co chce.

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

Super szczególnie dla chłopaków:)

majka5454

Nie, to trzeba jakiś po prostu symbol wymyślić, a nie cały strój :D

Sebek7771

No to wymyślaj, co ci się podoba, bo jak odrzucasz stroje co ci tu wymyślamy to ja już nie wiem co ty chcesz XD