Może nie zauważyłem, że był już taki temat, ale problem. Chciałbym, żebyśmy zrobili ranking
pocałunków, które nam się najbardziej podobały.
1. Naxi z 80 odcinka. Jak dla mnie był najlepszy, najciekawszy, najbardziej namiętny i fajnie, że
tzw. "szara myszka" przejęła inicjatywę. watch?v=Rubs958_ulU
2. Matias i Marcela z 79 odcinka ląduje u mnie na drugim miejscu. Bardzo mi się podobał i
widać było, że tam się coś dzieje. watch?v=wIP6R6gbLIA
3. Na trzecim miejscu ląduje Marcesca, gdyż jak już napisałem albo nie - lubię jak to wychodzi
z dziewczyny inicjatywy. watch?v=scKNiITBkn8
4. miejsce daje Leonetcie mimo, że nie czuję tego romantyzmu w pocałowaniu się publicznie.
Można by pomyśleć, że Leon to zrobił bo Violcia w serialu karierę robi - który chłopak by się nie
skusił. watch?v =xa309_bfgiQ
5. miejsce daje pocałunkom Diego i Violetty w 39 i 40 odcinku
watch?v= 1afRrN7joqQ
A wy co myślicie? Jakie są Wasze ulubione? (Magdy z MagdaJulka mogę obstawiać, że
Marcesci, Julki z MagdaJulka pewnie Naxi lub Marcesca, KeThA pewnie Naxi, Skailes pewnie
Germangie, a Sebka Caxi, ale to tylko moje podejrzenia)
Widzę, widzę, że Ci się podobał. Mnie się trochę nie podobało jak ją odepchnął na koniec ;( ~M.
taakkk... ale wtedy mieli dość dziwne stosunki, a on nie chciał bardziej namieszać
1. Naxi/ Bromila( chyba mi jedynej się tu Bardzo podoba)
2.Marcesca
3. Leonetta
4. Femila
5. Diegetta
Oczywiście, że Naxi najlepsze. Aczkolwiek zdecydowanie najbardziej utalentowany pod tym względem jest Diego, szczerze mówiąc ;D
Mareczku, czy jesteś świadom, że masz trzy córki? Nie, żeby coś, ale alimenty by mi się przydały.
Trzy? Myślałem, że mam z Tobą jedno dziecko. Raz z Tobą wpadłem, kolejny nie próbowałem. Chyba...
Co? Ja zawsze jestem... No nie zawsze, ale prawie zawsze trzeźwy! Wypraszam to sobie!
1. Naxi z 77, ta czapka Maxiego i potem jak się stykają nosami, uwielbiam
2. Femiła mieli niestety tylko jeden pocałunek więc nie trzeba pisać z którego odc (dalej nie moge tego przeżyć! ;p)
3. Marcesca, z80, drugi pocałunek oczywiście, bo pierwszy mnie wręcz zawiódł a nie zachwycił
4. Matias i Pani komisarz
5. Leonetta, niech im będzie ten pocałunek na scenie był uroczy
6. Diegetta, drugi pocałunek
Pocałunek Germangie....którego nie było, bo nie ma Angie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Tak, nie mylisz się. Bezkonkurencyjnie Germangie. Ech, szkoda, że tak się to wszystko skończyło. No koment.
I lata świetlne za nim...
2. Trzeci pocałunek Naxi. Gregorio i jego "Natalia" + Diego : )
3. Matias i pani komisarz, oba pocałunki były ciekawe
4. Ramallga. Myślę, że wszyscy na to czekaliśmy :)
5. Violetta i Diego - 39/40 odcinek.
6. I Leonetta - ten drugi, rzecz jasna.
7. Pablangie - odcinek 42, sezon 1. To było przeurocze, cóż poradzę. Ogólnie wszystkie pocałunki Pablangie (prócz tego pierwszego - nie znoszę wymuszonych, takich "na chama" pocałunków) były słodkie.
1. Germangie.
2. Pangie ( ale ten z inicjatywy Pabla)
3. Fedemiła
4. Caxi
5. Naxi
Wielu nie widziałam, bo nnie oglądałam 80 odcinka, ale... :-)
Wróciłeś! Wszyscy tęsknili :-) Kim ty w ogóle dla mnie jesteś? Nie ogarniam tej naszej rodzinki XD