PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co myślicie o tym pocałunku? Będzie coś z tego poważniejszego, czy może jednak postanowią
zostać przyjaciółmi. Jak dla mnie to mogą być razem fajnie razem wyglądają. Ale myślę że jednak
zdecydują się zostać tylko przyjaciółmi.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

ja bym chciała żeby byli razem :) pasują do siebie

ocenił(a) serial na 10
Natka17_2

Racja. Mnie bardziej interesuje teraz Cami i Maxi. Bo leon i Violetta mnie już nudzą bo jedno i to samo. Kogo ma wybrać.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

Według mnie powinni zostać tylko przyjaciółmi (chyba też według wielu osób z argentyny, bo czytałam komy pod jednym filmem na yt z tym ;p).
Maxi y Naty.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

hyyy! Pocałują się?? W którym sezonie? W którym odcinku? Kiedy? Ktoś to zobaczył???! A tak w ogóle, to wolałabym, gdyby zostali przyjaciółmi...jestem za Naxi lub jak kto woli Maty. Ale wg mnie Naxi fajniej brzmi.

MartinaStoessel

w odcinku 26 drugiego sezonu

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Byłoby to moim głównym zmartwieniem, ale zobaczyłam zapowiedź 27 odcinka i kłótnie Fran i Marco. I jeszcze jakiś Alexandro >.<

mundovioletty

Ja zaś im kibicuje :) Zresztą, w całej Violettcie ich najbardziej lubię. Watek Leon&Viola, zaczyna mnie mocno irytować.

mundovioletty

Jakby ktoś nie widział, a chciał zobaczyć, to tutaj jest ich pocałunek .
http://www.youtube.com/watch?v=zT3wfUM4974

mundovioletty

CO TO W OGÓLE MIAŁO BYĆ?! Przegieli i to grubo...

ocenił(a) serial na 3
Nati2602

Dokładnie... Taka fajna przyjaźń! Chcemy Naxi! W ogóle oni wszystko w tym serialu robią nie po mojej myśli ;/