PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Odcinek 66

ocenił(a) serial na 3

Czy jest tu ktoś, kto chciałby mi streścić odcinek do rozmowy Maxiego z Ludmilą włącznie?
Bo przyszłam już pod koniec tego momentu :( Karolina? :P

KeThA

To aż tak przewidywalne że oglądam ;pp
Musze cię zmartwić ale sama widziałam niewiele więcej, tylko jak Gregiemu nie udało się spieczątkowac Pabla i znów sobie cos nabazgrał na czole ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Szkoda, że się nie udało :( A ta scena w sali tanecznej, co Cami tańczyła z Brodueyem? Wyłączyło mi się i widziałam tylko Ludmilę na koniec ;/

KeThA

No tańczyli Gregi im przerwał, Lu wbiła, że ona chce tanczyc z Maxim bo jest świetna Fede jej przerwał a potem Ludmi zaczęła swój wywód ;p
A wczęśniej jeszcze German mowił Jade że nie powinna go całowac ona że przeprasza ale jej na nim zależy chyba jeszcze z 2 razy się na niego rzuciła on zdziwiony i w szoku, a ona wyszła :p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nie rozumiem, to Lu już nie tańczy z Maxim? Bo on jej coś wałkował wcześniej, ale chyba zrozumiała na swój sposób, bo miał taką minę :P
Ten odcinek jest słaby w porównaniu z poprzednim, muszę stwierdzić.

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Jeszcze włączam teraz po reklamach i co widzę? Marco z Aną!

KeThA

Jezu widze ich też i znów narasta we mnie złość!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Antonio znowu zarywa do Enszi!

KeThA

Właśnie odkleić się od niej nie moze ostatnio ;p

KeThA

Masz może zdj tej całej Any?

KeThA

W sensie, że ona che tańczyć z Maxim a nie patrzec na Cami I Brodueya ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ahaha, nie ma to jak omijać najważniejsze momenty i oglądać wszystkie sceny z Germanem...

KeThA

Wgl w tym odcinku za dużo jest Germiego, przynudzają -.-
Pożegnanie Angie, nawet Gregi się do niej przytulił niebywały gest z jego strony :P
A Antek znów przemowa ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mrru... Teraz przemowa Enszi <3 Urocze, że szok.

KeThA

No słodko słodko, ale nudny ten odcinek.
O pani komisarz, czy do takich rzeczy nie trzeba nakazu przeszukania? ;>

ocenił(a) serial na 3
karolina199

A pani Komisarz idzie rwać :P

KeThA

Wlaśnie liczyłam, że tam Matias wbije, ale nie :<
Jezu Fran znów zobaczy Marco z Aną!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nudny ten odcinek jak flaki z olejem ;/
Przeciągają z tą Marcescą jak dla mnie

KeThA

No strasznie, czekam na zapowiedź następnego!
O Pablo dał Angie pamiatke (co prawda to męski zegarek xD ale co tam) , żeby o nim pamiętała, o Pablangie musi być, oni są uroczy jak tak na nich patrze! :D
A German co tam robi -.-

karolina199

SEBUŚ WRACA! <3
I znamię Diego, i reakcja Gregorio :3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

SSSSSSEEEEEEEEEEEEEEBAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! *.*
Marcesca odkrywają prawdę.
Ja liczyłam, że ona przytulając się do Germana spojrzy na ten zegarek i uświadomi sobie, że kocha Pablo <3 Ale takie genialne pomysły to, niestety, tylko ja mam... Producenci wymyślają dziwolągi :P

KeThA

Seba tak też się ciesze :D o w koncu bo juz z ta Marcesca tak ciągneli!
To genialny pomysł, ale tak niestety scenarzysci takich nie mają -.- ;p
Ale ja myśle, że ten zegarek to i tak znak na Pablangie ;pp Ona na lotisku spojzy na ten zegarek i wróci do Studia rzuci się na szyje Pabla i się pocałują i pięknie znów mamy Pablangie! :D

ocenił(a) serial na 4
karolina199

Pangie musi być! <333
A German niech se wyjedzie, nie zasługuje na nikogo :P

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Piękny scenariusz! Ona musi w końcu zrozumieć, że kocha Pablo!!! Jak mi dadzą Germangie na koniec to nie wiem co im zrobię...

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Nie tylko ty <3 jak jej germit nie zatrzymał to Pablo niestety też rady nie da. Za to scena leonetty.. ACHHHH

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Leonetta;)

ocenił(a) serial na 6
majka5454

forever *.*

ocenił(a) serial na 10
KeThA

1. Saro, czy nie mogłaś tego tematu inaczej nazwać, jakby teraz ktoś chciał założyć temat z opisem to będzie go chyba musiał inaczej nazwać.
2. Cieszysz się, że Ana i Marco wygrali i mają wyjechać do Hiszpani?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

1. Wybacz, nie wiedziałam że chcesz opisywać odcinek :P Dopiszesz drugiego sezonu najwyżej
2. CO KUR......WAAAAAAAAAAAA?!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

1. Spoko XD
2. Chciałam zobaczyć twoją reakcje, na razie nie wygrali. Myślę, że wygra Viola i Leon. Takie przeczucie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

2. Już myślałam, że to ominęłam. NIE RÓB MI TAKICH RZECZY!

MagdaJulka

Ja mam teorie że Ana wgl nie wystąpi w konkursie, Marco będzie tańczył z Andresem!
A co do twojego przeczucia, mam podobne ;d

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wiesz, że też mi się tak wydaje, że Anazrezygnuje i Marco będzie musiał tańczyć z Andresem i dlatego tak będą ustawieni na koniec.

MagdaJulka

No dokładnie, jeszcze teraz po zapowiedzi, kiedy w końcu ogareli że Ana to ZŁO! Pewnie (mam taką nadzieje) wróci do Meksyku i nikt już jej więcej nie zobaczy ;p
No i wyjaśni sie dlaczego Fran stoi obok Diega ;>

ocenił(a) serial na 1
karolina199

Powiedzcie mi do cholery O_O
O jaki konkurs chodzi? O_______________O
I co Marcesca się dowiedziała? O___O

weronikaaleksandra

No jeszcze nic ale z zapowiedzi wynikało, że Fran i Marco sie zorientowali że Ana tak kręciła.
A konkurs to ten o którym mówił Marotti organizowany przez Umix, taneczny.

ocenił(a) serial na 1
karolina199

aa O.o
Taa, Ja zawsze wiem o co chodzi :)))

MagdaJulka

A na tym zdjęciu nie ma Violi. Za to chyba jest jest równie niezdecydowana ciotka i ten sierota...

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Jak to nie ma? Jest na środku sceny

MagdaJulka

Serio? nie poznałam jej. W każdym razie są tam inni o niebo lepsi od Violci ludzie i ten sierota...

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Eee tam, Violcia musi wygrać, inaczej nie byłby to ten serial.

KeThA

Ha! Zapowiedź mówiłam że Diego to syn Gregiego! Nieogarniam jak to możliwe ale wszystk na to wskazuje ;o Wgl Diego bez bluzki *.*
W końcu chyba ogarną Marcesce! Bravo dla scenarzystów! ;p

karolina199

Dieguś MRRRRR <3 Uwielbiam go!

esteckiewicz1

Tak <3
Ale to znamię mnie rozwala, koniczynka na pół pleców xD

karolina199

To rodzinne, Gregorio przecież tez miał coś podobnego, nie? XD

esteckiewicz1

Wiem wiem, ale to śmieszne bo znamiona zazwyczaj nie są takie regularne, a to tak chamsko widać, że to jest namalowane xD

karolina199

No, sztucznie to wygląda XD Ale jeżeli za cenę tej sztuczności możemy pooglądać sobie Diegusia, to ja w to wchodzę :3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mnie też rozwala. I jeszcze tak ewidentnie namalowane, idealna koniczynka :P

KeThA

No ja rozumiem takie rzeczy się dziedziczy, sama mam takie samo znamie na kostce jak moja mama, ale to są zawyczaj jakieś nieregularne kropki, a oni równiutka koniczynka jeszcze taka wielka xD
Ale dalej nie ogarniam, że serio zrobili z nich rodzinke xD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Gadali, że Antonio będzie dziadkiem Violki (a mówiłam, że nie, ha!) a tu Ka-buuum, zrobią Gregoria ojcem Diega :D Znaczy, to nie jest 100%pewne, ale błagam: wszystko na to wskazuje!!!

KeThA

Tak nie ma takich przypadków, już jak Gregi był miły dla Digo, to wiedziała że coś między nimi będzie (boże jak to brzmi xD).
Ale ty jak teraz tak myśle, to Gregi chciał wrobić Palo w ojcostwo! Bo tym ziemniakiem chciał mu zrobić też taką koniczynke ;oo ;p