PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

W którym odcinku Violetta i Leon śpiewają "Nuestro camino" ? To będzie dopiero 2 sezonie ?

ocenił(a) serial na 10
sylww52

wiadomo mi że w drugim sezonie ale nie umiem znaleźć który odcinek. mogę spytać na co jest ci to potrzebne?

jula8887

Jeśli wiedziałabym, który to odcinek to wiedziałabym też kiedy się go mniej/więcej spodziewać :*

ocenił(a) serial na 10
sylww52

35-36 podobno lub :
50 - 65 przez te odcinki Violetta zbliży się do Leona, bo odkryje co knuli Diego i Ludmiła, a Leon będzie miał wypadek i odsunie się od Lary, a ta piosnka doda kropki nad i <3
skopiowałam to co przeczytałam ;)

jula8887

OMG ! Dzięki ! Ta informacja odmieniła moje życie XDD O jaki wypadek dokładnie chodzi ?

ocenił(a) serial na 10
sylww52

nic nie pisało ale domyślam się że chodzi o wypadek podczas wyścigu, w którym brał udział leon

jula8887

Czyli będą 2 wypadki. Bo I będzie w 5 odcinku XDD Ah ten Leon - niezdara <3 :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

To pewnie w5gdy jak ratuje viole spod kół motocyklu

jula8887

To o czym mówisz jest w 1 odc Ja mówię o tym : h t t p : / / w w w .youtube. com/watch?v=yZ_G_2XGqjo

ocenił(a) serial na 10
sylww52

szkoda że nie mogę zobaczyć tego wypadku ://

ocenił(a) serial na 10
sylww52

chodzi o to że nie widać go jak się wywraca ://

jula8887

No.. i nigdzie nie mogę znaleźć co było później :c

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Trzeba czekać na ten odcinek :(

jula8887

Znalazłam tylko to : http ://www. youtube. com/watch?v=VQUCEARaiZE . Nic mu się na szczęście.. chociaż szkoda ! XD Bo jakby mu się coś stało to Violetka by się nim zajmowała i byłoby romantico <3 haha

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Lara by pewnie też chciała :D

jula8887

No pewnie tak.. nawet na tym filmiku Viola chciała pomóc Leonowi, ale nie, bo Lara oczywiście musiała -.- Ale ten chłopak jest rozchwytywany <3 :D

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Vilu śmiesznie wtedy wyglądała. Wszyscy lecą do Leóna, a ona w spódniczce i na obcasikach :D Pośmiałam się ^^

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Boże!
A co Lara miała robić jak widzi, że ktoś ma wypadek? Stać w miejscu i się przyglądać?

MagdaJulka

Nie, ale Viola też chciała mu pomóc, a Lara się tak na nią spojrzała i zabrała gdzieś Leona. Nie ładnie ! :D

ocenił(a) serial na 3
sylww52

A jak miała spojrzeć? Jakbym na torze zobaczyła dziewczynę w zwiewnej spódniczce i na obcasikach, to też bym spojrzała na nią dziwnie. Tym bardziej, że nie mogła nic zrobić :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, bo by była przecież taka romantyczna scena, gdyby nie ona.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Na serio ubiór Violki i ogólnie cała jej osoba tam nie pasowała :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Żartujesz? Było idealnie, żeby zrobić romantyczną scenę. Violetta biegnie na szpilkach, by ratować Leona, a na koniec on się budzi po jej pocałunku i żyją długo i szczęśliwie i mają siedem krasnoludków.

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Boże. Straszne. Spojrzała na nią.

MagdaJulka

Dobra ! Przestańcie mnie besztać tylko dlatego, że za wszelką cenę bronię Leoetty ! XDD Spokojnie ! :D

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Nie besztamy cię ;D Mnie po prostu rozbawił ten widok... ^^

KeThA

Rozumiem ( mnie trochę też XD ) ale tak na mnie naskoczyłyście ! :D

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Musisz przywyknąć :D Taki forumowy chrzest ^^ Żartuję, sama jestem tu od niedawna... Ale towarzystwo jest super!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zapomniałam o mieszkaniu w chatce z piernika

ocenił(a) serial na 10
sylww52

My tylko żartujemy

MagdaJulka

Spoko :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

dopiero teraz oglądam ten filmik :) jakbym jeszcze wiedziała o czym mówią to by było fajnie ;)

jula8887

no. hahaha :D musimy koniecznie nauczyć się hiszpańskiego :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

jak damy radę ;) ale jak się nauczę to pewnie zajmie mi dużo czasu żeby przetłumaczyć 3 minuty :P :DD

jula8887

Pewnie wtedy 2 sezon już dawno będzie leciał w Polsce XDD

ocenił(a) serial na 10
sylww52

To już trzeci bedzie już leciał ;)

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Skąd mamy wiedzieć jak trzeci sezon ma dopiero 40 wyemitowanych odcinków i tego jeszcze nie było?

MagdaJulka

Trzeci sezon?

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Hahaha, pomyliłam się. Mój błąd. Miał być drugi ;)