PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Fajnie by było jak by były napisy po polsku jak śpiewają w Violettcie tak jak w ''Teen Beach Movie" co o tym sądzicie? bo według mnie by było lepiej

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Zgadzam się. Od dawna o tym myślałam. A Teen Beach Movie jakoś nie oglądałam i nie wiem, czy mam ochotę na kolejny "nowy film z kolecji disneja". :P

ocenił(a) serial na 7
askala128

Moja siostra właśnie ogląda, a nawet dwie siostry :P

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Tak ;* Dobry pomysł. Tyle, że chyba Disney jest zbyt leniwy ;/. A Teen BeachMovie nie oglądałam. Dzisiaj ponoć premiera, nie? ;)

viol3tta

Tak:) fajny

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Spoko ^^ Obejrzę xD.

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

W Let It Shine, który miał premierę bodajże 8 września tamtego roku, też były napisy do piosenek, i zgadzam się, to genialny pomysł.

ocenił(a) serial na 2
Slytherinka

Tyle, że w LIS były napisy po angielsku, a w TBM po polsku. W Violetcie mogliby zastosować tę druga opcję, bo hiszpańskie niewiele by dały.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Faktycznie, nie doczytałam tego, że po polsku. Ale te tłumaczenia to dobre chociaż były? xD

ocenił(a) serial na 2
Slytherinka

No takie dosyć nawet, choć nie do końca się zgadzały z oryginałem. Jak to w wolnym tłumaczeniu bywa. ;)

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Niezły pomysł. W końcu nie wszyscy to maniacy sprawdzający teksty piosenek ( jak np. ja). :D

ocenił(a) serial na 1
Madzik0_0

tak ;3
A TBM mi nie przypadł do gustu, mimo, że lubię Ross'a :PP
O wiele bardziej wolę te stare filmy Disneya :)

ocenił(a) serial na 3
Madzik0_0

Też o tym pomyślałam, to by było świetne. Jeśli wie się co znaczy tekst piosenki emocje podczas oglądania sceny są inne, szczególnie, że w Violetcie piosenki pasują do sytuacji.