Która bardziej pasuje do Maxiego. Ja jestem za Cami i Maxi. Jakoś od tego momentu jak tańczyli ze sobą to nawet ich widze jako pare. A wiecie może ile Maxi ma wzrostu bo nigdzie na necie nic nie pisze. A bardzo to mnie ciekawi ;-)
To bardziej będziesz ich widzieć bo w 26 odcinku 2 sezonu sie CAŁOWALI!!!!!I to tak specjalnie.Ja też jestem za Caxi.Naty tak jakoś zawsze była uszpczypliwa dla wszytskich a pod koniec sezonu tak nagle sie w Maxim zabujała?A Camila to od dawna jest jego przyjaciółką,a najlepsza miłość to taka zrodzona z przyjacielostwa
Właśnie. Ja zawsze ich najbardziej z serialu lubiłam bo violetta w tym sezonie mi działa na nerwy.
tez szukałam ile on ma wzrostu ale wydaje mi sie że gdzieś 165 bo jest niski, ale ja go kocham i jestem za camilą :)
Ja tak samo. Lubię Nati ale jakoś nie widze jej z Maksi. Tak n początku myslałam że fajnie by było zeby byli razem. Ale potem stwierdziłam że nie. A maxi i Cami idealnie do siebie pasuja są już przyjaciółmi bardzo długo i mają ze soba wiele wspólnego.
Nie ma 165 cm, bo Mercedes Lambre ma 172 (jest modelką) a on jest od niej troszkę wyższy, jak się dokładniej przyjrzeć... Poza tym wtedy taki Napo musiałby mieć 1.5m :)