PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Która bardziej pasuje do Maxiego. Ja jestem za Cami i Maxi. Jakoś od tego momentu jak tańczyli ze sobą to nawet ich widze jako pare. A wiecie może ile Maxi ma wzrostu bo nigdzie na necie nic nie pisze. A bardzo to mnie ciekawi ;-)

sara637

To bardziej będziesz ich widzieć bo w 26 odcinku 2 sezonu sie CAŁOWALI!!!!!I to tak specjalnie.Ja też jestem za Caxi.Naty tak jakoś zawsze była uszpczypliwa dla wszytskich a pod koniec sezonu tak nagle sie w Maxim zabujała?A Camila to od dawna jest jego przyjaciółką,a najlepsza miłość to taka zrodzona z przyjacielostwa

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Gdzieś czytałam, że 160 - wyśmiałam. Myślę, że około 175 cm.

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Właśnie. Ja zawsze ich najbardziej z serialu lubiłam bo violetta w tym sezonie mi działa na nerwy.

ocenił(a) serial na 10
sara637

tez szukałam ile on ma wzrostu ale wydaje mi sie że gdzieś 165 bo jest niski, ale ja go kocham i jestem za camilą :)

ocenił(a) serial na 10
Ania76_2

Ja tak samo. Lubię Nati ale jakoś nie widze jej z Maksi. Tak n początku myslałam że fajnie by było zeby byli razem. Ale potem stwierdziłam że nie. A maxi i Cami idealnie do siebie pasuja są już przyjaciółmi bardzo długo i mają ze soba wiele wspólnego.

ocenił(a) serial na 3
sara637

Nie ma 165 cm, bo Mercedes Lambre ma 172 (jest modelką) a on jest od niej troszkę wyższy, jak się dokładniej przyjrzeć... Poza tym wtedy taki Napo musiałby mieć 1.5m :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

może i masz racje bo ludmiła (mercedes) nosi buty na obcasie