PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy to prawda że Leon odchodzi ze studia bo oglądam dzisiaj 42 odc i coś tam było że chyba odchodzi zze studia czy to prawda ( jak by co to sory za ten temat jak to nieprawda )

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Wiem tylko, że w 41 Pablo kazał mu wybierać: motory albo studio. A tak a propos; weź pisz, czy chodzi o 1 sezon czy 2, bo niektórzy mogą się pomylić ;)

MartinaStoessel

Sorki oczywiście że chodzi o 2 sezon :)

MartinaStoessel

A dlaczego Pablo kazał mu wybierać?

ocenił(a) serial na 10
Bella21274

Nie kazał mu wybierać. Pablo by tak nie zrobił. Po prostu powiedział, że musi się zastanowić, co jest dla niego ważniejsze. Pablo nie miałby prawa kazać wybierać. Chciał po prostu by nie było czegoś takiego, że chłopak nie przychodz na lekcje.
Wszyscy tak mówią "wybierać,wybierać", a jednak wyobrażacie sobie Pablo, który by coś takiego zrobił?
Dalej prztrzymuje,że chciał tylko by Leon był obecny na lekcjach! Tak w oóle to Violetcie wszystko można, bo jej też na tej lekcji nie było.

Jakie to było słodkie jak później Pablo słuchał się zdania Angie! <3
Dla mnie wszystko z nowej Pangie jest urocze. :D

MagdaJulka

Nie... teraz tak dopiero "biorę to wszystko pod lupę" i faktycznie nie. Pablo nie byłby zdolny do czegoś takiego.

Właśnie dlatego pytam, bo nie byłam pewna czy ktoś mnie wprowadza w błąd czy to prawdziwe informacje :D Dzięki za info ;)

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Wiesz co, wyłączyłam się w trakcie rozmowy Pablo i Leona, ale później on o tym gada z Angie i Jackie, i ja zrozumiałam, że nie odszedł. Leon powiedział na pewno, że kocha robić i to i to, a później normalnie wykonywał z chłopakami ćwiczenia, więc nie odszedł.

Czy tylko mnie tak jara Pangie w drugiej części drugiego sezonu? ♥
A jutro początek Naxi będziemy mogli zobaczyć i inne ciekawe rzeczy! <3

MagdaJulka

Mnie również jara Pangie (z resztą jak zwykle :D)

MagdaJulka

Tak to prawda, ale na końcu(tuż przed sceną zwieńczającą odcinek) w rozmowie z Pablo oświadczył, iż odchodzi ze Studio OnBeat. Potwierdzeniem tego faktu jest charakterystyczny gest Leóna, na który szczególnie zwróciłam swoją uwagę-"Lew" odłożył swoją gitarę i odszedł. Operator zastosował zbliżenie, aby wyróżnić ten moment. Nie zapomnę lekko zawiedzionej miny Pablo.
Oto ostatnie zdanie Leóna w tej scenie:
-Puedo dejar a Studio
- Mogę opuścić Studio

Niestety.
.

ocenił(a) serial na 10
Victoria625

Wiem, słyszałam ale to Julka pisała tutaj, że tego nie było. Ja wtedy spałam, nawet w swoim opisie 42 odcinka mam napisane, że Leon odchodzi ze Studia :D Opis za chwilę wrzucam na filmweba, tylko muszę z kartki przepisać na temat.

ocenił(a) serial na 10
Victoria625

Wiesz, oglądałam to dzisiaj drugi raz z siostrą i widzi,wcześniej nie za bardzo kontaktowałam -jajaj,kocham Pangie! Napisałam wyraźne, że się wyłączyłam i pewna nie jestem - oglądałam około trzeciej,a ja dużo zapominam po śnie i z odcinka dobrze pamiętałam jedynie Pangie, ale jak już mówiłam nimi wciąż się jaram, więc to jasne, a tej sceny z końcówki - jakby nie było. Dopiero, gdy siostra wstaa to mi o tym przypomniała. ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ja zawsze byłam za Pangie, ale bardziej cieszy mnie NAXI! <3

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Naxi! Naxi! Naxi! W następnym odcinku mają coś gadać.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

wiem!!! jestem tak podjarana!! Mam nadzieje, że plotka o tym, że Mora zakocha się w Maxim to

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Ja myślę, że tak. Ledwo ich wątek miałby się zacząć, a tu już jakąś dziewczynę pomiędzy nich mieszać?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ponoć niedługo ma być ich pocałunek. *.*

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Chyba zaczęłabym skakać, tak samo jak przy Marcescę, a to nie byłoby zbyt korzystne dla mnie, ponieważ oglądam w nocy.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja też. Ale jestem taka zła, bo pocałunek miałbybyć około 47 odcinka (jeśli pamięć mnie nie myli) a ja wtedy wyjeżdżam i nie bd miała dostępu do internetu. I w dodatku wtedy mają być ostatnie odcinki w Polsce... Wiesz, że Rugg potwierdził na TT, że fede wraca w 46

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Właśnie widzę, że podawał tweety, w których ludzie o tym pisali.
Mnie tam tak bardzo nie jara - wolę Xabianiego. ♥

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja ich 2 uwielbiam. A tak wgl, niedawno pisalaś, że trochę przekonałaś się do Cami. Nadal jesteś tego zdania?
Ja ją lubię najbardziej z całego serialu, bo bardzo bardzo lubię Cande.