PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Są wakacje i nuda straszna, zwłaszcza przez ostatnią pogodę ;p
A zauważyłam, że mnóstwo było tematów o ulubionych parach, więc ja zapytam które pary wam
działają na nerwy ?
Ja osobiście doszłam do wniosku, że mam dość Marcesci, z początku byli moimi ulubieńcami,
idealną parą itp, ale tak u nich zamieszali i narobili problemów ( a przy okazji z Marco zrobili taką
ciapa rape, że nie mogę xD ), a 3 sezon zapowiada się pewnie to samo, już bym wolała Fran z Fede
już nawet ten Damien byłby lepszy ;o
A no i jeszcze Bromi i te ich podejście do związków i "kropek" -.- a poza tym tak mi się wymarzyła
Cami z Diego :D

KeThA

Ale, że o co z nią chodzi bo dale nie czaje xd
ej bo nie wiem czy taka nie kumata jestem? może to przez późną pore ;p

KeThA

E nie dobra wygooglałam czaje, bo "elounor " to nie jest imie tej dziewczyny tylko nazwa paringu. Jeśli dobrze zrozumiałam xD
Ok, rozumiem, że tytuł mojego tematu brzmi zbyt ogólnie ;

karolina199

Dokładnie haha

karolina199

Marcescę, Femiłę, Leonettę, Germangie na 100 %
Nad Bromillą bym się zastanowiła.
A Naxi i Ramallgi nie śmiałabym tknąć. To moje dwie ulubione pary.

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Ramallga *O*

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Naxi *.* XD

karolina199

Praktycznie wszystkie... - Leonettę, Femiłę, Germanangie, Bromilę, Marceskę
Ja bym Diego połączyła zdecydowanie z Ludmiłą <333. Chociaż marne szanse, Na pewno będzie Fedemiła, a Diego z tą Gery. Żal. A mógłby powstać taki cudny paring.
Pablangie jest cudne :).
Leona bym połączyła z Larą, nie wiem czemu , ale lubię ich razem.
Germana z Esmeraldą, albo Jade, ale nie Angie.
Camilę z Andresem. Cares<3.
Fede nie wiem z kim, ale ostatnio zaczął mi pasować do Fran. Ja również nie przepadam za Lenarico, jakoś nie pasują mi do siebie.
Violka sama.
A Marco nie wiem czemu wolę już z Aną niż z Fran - wiem mam dziwny gust :D.

Prawda jest taka że z aktualnych par jedyną wspaniałą jest Naxi<3. No i Ramallga też jest świetna :).

Gosia1_7

Nie Diego do Ludmi mi nie pasuje kompletnie, w sumie Ludmiła mogłaby być sama, bo przy Fed traci swój spryt intrygantki i robi się taka głupiutka.
Ogólnie jakoś dziewczyna mogłaby być sama, w końcu to nie jest też zły wzorzec żeby pokazać, że oprócz faceta w życiu są jeszcze inne priorytety, a Ludmi by mi się do tego nadała, jeśli oczywiście zaczęłaby bardziej normalnie podchodzić do kwestii swojej kariery.
Fran pasowałaby do Fede ale do Leona bardziej :D
Camila z Andresem? hahahah, nie. Andres może sobie wziąć tą Gery, a Cami zostanie dla Diego :D
Marco mi pasował do Lary, może ona by ogarnęła chłopaka, bo takie ciepłe kluchy zvniego, że aż szkoda patrzeć ;p

karolina199

Zgadzam się, że Lu do Federico nie pasuje, jak on jest gdzieś w pobliżu to robi z siebie taką idiotkę.
Ja połączenie Diego i Ludmiły uwielbiam<333, zwłaszcza teraz, jak jeszcze czytam różne blogi, na których występują :). A Diego z Camilą nie widzę w ogóle. Jak widać każdy ma inny gust :D.

ocenił(a) serial na 8
Gosia1_7

Diego i Ludmiła - niesamowite połączenie. Edytka zaraziła mnie miłością do tej dwójki. ♥
Leon i Lara - podobał mi się ten parring, jednak Lary już nie będzie.
Camila i Andreas - całkiem fajne.
Fede i Fran - bardzo lubię Lenarico, ale oni też wyglądaliby razem ładnie.
Za Marco jakoś szczególnie nie przepadam.

julia_555

Za Marco się już nie da przepadać, cały jego urok przepadł z momentem gdy usłyszałam jego dubbing ;p
Nie wspominając o tym jak z tą Aną mnie wkurzył!
Fede i Fran zdecydowanie by ładne razem wyglądali, a jeszcze ładniej razem brzmią :D

Gosia1_7

Dla mnie Diego i Ludmi jak brat i lekko irytująca go młodsza siostra ;p
Ale zastanawiam się czy producenci na początku nie planowali ich połączyć, zanim pojawił się Fede sugerowali w serialu pare razy, że Ludmiła jest o Diego zazdrosna.

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Bromile, Naxi, Leonette, Fedemile (w pierwszej kolejności), Marcesce, Germangie.
Ogólnie wszystkie te serialowe xD

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Proszę nie zabijajcie xD Ja zniszczyłabym Leonette. Działa mi strasznie na nerwy. O wiele bardziej wolę Dielette<33
Czasem irytuje mnie Marcesca. Jest taka przesłodzona. A Marco to taka ciapa życiowa troszeczkę :D

WordVioletta

Troszeczkę, Marco to taka ciapa rapa, że nie mogę czasami już na niego patrzeć ;p Mam wrażenie, że gdzie go postawisz tam będzie stał.
Zabić za zniszczenie Leonetty? Hahahah, ja bym każdemu kto to zrobi dała medal :D

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Ahh :D mnie strasznie denerwuje Leonetta. Szkoda, że tą parą zakończy się sezon :(

WordVioletta

Mam pytanie, mówisz o trzecim sezonie, że zakończy się parą Leon- Violetta? i skąd takie informacje?

klaudusia188

Yyy.. W sumie to jest wiadome od zawsze xd
Przecież nie zniszczą Leonettki w końcu Leoś to "true love" Violettty, jakby śmieli ich rozdzielać?

ocenił(a) serial na 4
karolina199

rozwaliłabym Germangie,
Marcesca też zaczyna mnie wkurzać, ale liczę na poprawę
a ja tam jestem ciekawa Fedmiły

karolina1235

Ja myśle, że z Femiły zrobią drugą Leonette z wydumanymi problemami, więc chyba już wolę, żeby nie byli razem.
Jedna Leonettka nam wystarczy ;p

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Tak bardzo jak kocham Bromi, tak bardzo bym ich rozwaliła na amen i połączyła Camilę z Sebastianem. XD

karolina199

Niedawno chciałam zniszczenia Leonetty na rzecz Dieletty, ale zdałam sobie sprawę, że kochany Dieguś zasługuje na kogoś lepszego niż Violka.
Wychodzi na to, że nie chcę niszczenia par. Proszę tylko o jedno - niech Germangie NIE dojdzie do skutku!

esteckiewicz1

Skazanie Diego na Violke byloby okrutne ;p juz wole Germana z ta cala matka Ludmily, byle nie z Angie! Angie niech ma Pabla! ;D W sumie ostatecznie nawet Germi moglby być z Pablo byle nie bylo Germangie xD