Są wakacje i nuda straszna, zwłaszcza przez ostatnią pogodę ;p
A zauważyłam, że mnóstwo było tematów o ulubionych parach, więc ja zapytam które pary wam
działają na nerwy ?
Ja osobiście doszłam do wniosku, że mam dość Marcesci, z początku byli moimi ulubieńcami,
idealną parą itp, ale tak u nich zamieszali i narobili problemów ( a przy okazji z Marco zrobili taką
ciapa rape, że nie mogę xD ), a 3 sezon zapowiada się pewnie to samo, już bym wolała Fran z Fede
już nawet ten Damien byłby lepszy ;o
A no i jeszcze Bromi i te ich podejście do związków i "kropek" -.- a poza tym tak mi się wymarzyła
Cami z Diego :D
Ale, że o co z nią chodzi bo dale nie czaje xd
ej bo nie wiem czy taka nie kumata jestem? może to przez późną pore ;p
E nie dobra wygooglałam czaje, bo "elounor " to nie jest imie tej dziewczyny tylko nazwa paringu. Jeśli dobrze zrozumiałam xD
Ok, rozumiem, że tytuł mojego tematu brzmi zbyt ogólnie ;
Marcescę, Femiłę, Leonettę, Germangie na 100 %
Nad Bromillą bym się zastanowiła.
A Naxi i Ramallgi nie śmiałabym tknąć. To moje dwie ulubione pary.
Praktycznie wszystkie... - Leonettę, Femiłę, Germanangie, Bromilę, Marceskę
Ja bym Diego połączyła zdecydowanie z Ludmiłą <333. Chociaż marne szanse, Na pewno będzie Fedemiła, a Diego z tą Gery. Żal. A mógłby powstać taki cudny paring.
Pablangie jest cudne :).
Leona bym połączyła z Larą, nie wiem czemu , ale lubię ich razem.
Germana z Esmeraldą, albo Jade, ale nie Angie.
Camilę z Andresem. Cares<3.
Fede nie wiem z kim, ale ostatnio zaczął mi pasować do Fran. Ja również nie przepadam za Lenarico, jakoś nie pasują mi do siebie.
Violka sama.
A Marco nie wiem czemu wolę już z Aną niż z Fran - wiem mam dziwny gust :D.
Prawda jest taka że z aktualnych par jedyną wspaniałą jest Naxi<3. No i Ramallga też jest świetna :).
Nie Diego do Ludmi mi nie pasuje kompletnie, w sumie Ludmiła mogłaby być sama, bo przy Fed traci swój spryt intrygantki i robi się taka głupiutka.
Ogólnie jakoś dziewczyna mogłaby być sama, w końcu to nie jest też zły wzorzec żeby pokazać, że oprócz faceta w życiu są jeszcze inne priorytety, a Ludmi by mi się do tego nadała, jeśli oczywiście zaczęłaby bardziej normalnie podchodzić do kwestii swojej kariery.
Fran pasowałaby do Fede ale do Leona bardziej :D
Camila z Andresem? hahahah, nie. Andres może sobie wziąć tą Gery, a Cami zostanie dla Diego :D
Marco mi pasował do Lary, może ona by ogarnęła chłopaka, bo takie ciepłe kluchy zvniego, że aż szkoda patrzeć ;p
Zgadzam się, że Lu do Federico nie pasuje, jak on jest gdzieś w pobliżu to robi z siebie taką idiotkę.
Ja połączenie Diego i Ludmiły uwielbiam<333, zwłaszcza teraz, jak jeszcze czytam różne blogi, na których występują :). A Diego z Camilą nie widzę w ogóle. Jak widać każdy ma inny gust :D.
Diego i Ludmiła - niesamowite połączenie. Edytka zaraziła mnie miłością do tej dwójki. ♥
Leon i Lara - podobał mi się ten parring, jednak Lary już nie będzie.
Camila i Andreas - całkiem fajne.
Fede i Fran - bardzo lubię Lenarico, ale oni też wyglądaliby razem ładnie.
Za Marco jakoś szczególnie nie przepadam.
Za Marco się już nie da przepadać, cały jego urok przepadł z momentem gdy usłyszałam jego dubbing ;p
Nie wspominając o tym jak z tą Aną mnie wkurzył!
Fede i Fran zdecydowanie by ładne razem wyglądali, a jeszcze ładniej razem brzmią :D
Dla mnie Diego i Ludmi jak brat i lekko irytująca go młodsza siostra ;p
Ale zastanawiam się czy producenci na początku nie planowali ich połączyć, zanim pojawił się Fede sugerowali w serialu pare razy, że Ludmiła jest o Diego zazdrosna.
Bromile, Naxi, Leonette, Fedemile (w pierwszej kolejności), Marcesce, Germangie.
Ogólnie wszystkie te serialowe xD
Proszę nie zabijajcie xD Ja zniszczyłabym Leonette. Działa mi strasznie na nerwy. O wiele bardziej wolę Dielette<33
Czasem irytuje mnie Marcesca. Jest taka przesłodzona. A Marco to taka ciapa życiowa troszeczkę :D
Troszeczkę, Marco to taka ciapa rapa, że nie mogę czasami już na niego patrzeć ;p Mam wrażenie, że gdzie go postawisz tam będzie stał.
Zabić za zniszczenie Leonetty? Hahahah, ja bym każdemu kto to zrobi dała medal :D
Ahh :D mnie strasznie denerwuje Leonetta. Szkoda, że tą parą zakończy się sezon :(
Mam pytanie, mówisz o trzecim sezonie, że zakończy się parą Leon- Violetta? i skąd takie informacje?
Yyy.. W sumie to jest wiadome od zawsze xd
Przecież nie zniszczą Leonettki w końcu Leoś to "true love" Violettty, jakby śmieli ich rozdzielać?
rozwaliłabym Germangie,
Marcesca też zaczyna mnie wkurzać, ale liczę na poprawę
a ja tam jestem ciekawa Fedmiły
Ja myśle, że z Femiły zrobią drugą Leonette z wydumanymi problemami, więc chyba już wolę, żeby nie byli razem.
Jedna Leonettka nam wystarczy ;p
Tak bardzo jak kocham Bromi, tak bardzo bym ich rozwaliła na amen i połączyła Camilę z Sebastianem. XD
Niedawno chciałam zniszczenia Leonetty na rzecz Dieletty, ale zdałam sobie sprawę, że kochany Dieguś zasługuje na kogoś lepszego niż Violka.
Wychodzi na to, że nie chcę niszczenia par. Proszę tylko o jedno - niech Germangie NIE dojdzie do skutku!