PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ile lat?

ocenił(a) serial na 10

Tak wiem, takich tematów było około 100.000, ale nadal brakuje przejrzystości. Bierzemy pod uwagę 2 sezon
Violetta - 17
León - no właśnie. Co teraz? W 20-którymś odcinku sprzedawca-German, krzyczał do niego, żeby poszukał sobie dziewczyny w swoim wieku. To ile on ma? 18? 19?
Ludmiła - tu nie jest to jasno określone
Francesca - -""-
Federico - -""-
Marco - -""-
Naty - -""-
Maxi - -""-
Andres - -""'-
Camila -""-
Broduey - ""-
Diego -""-

Co o tym myślicie? Macie jakieś podejrzenia co do ich wieku?

ocenił(a) serial na 3
AliskaVlog

Nie mam xD Ten serial jest porąbany. Wszyscy chodzą do jednej klasy - Violka przyszła po egzaminach i od razu do klasy z uczniami, ktorzy chodzą tam już długo. RFozumiem, że śpiew ma na ich poziomie - ale historia muzyki, słuch, taniec? :D To je Violka, tego nie ogarniesz.

ocenił(a) serial na 7
AliskaVlog

Myślę, że wszyscy mają po tyle samo - 17, ponieważ chodzą do jednej klasy, ale mogę się mylić xd

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Naprawdę Violetta ma 17 lat. Bo jak na 17 latkę to pokój ma za dziecinny

AliskaVlog

Violetta - I sezon- 17 lat
II sezon- 17/18
León - I sezon- 18/19- był chłopakiem ludmiły, a tu wypada, by był w jej wieku, lub starszy ;D
II sezon 19/20- kolejny rok.
Ludmiła - I sezon - 18 - w jednym odcinku było mówione, iż jest pełnoletnia, ale nie wiem, czy akurat w tym wieku jest ;d II sezon- 18/19
Francesca - I sezon 17/18 (ale tu nie mam żadnego potwierdzenia, po prostu tak mi się wydaje) II sezon 18/19
Federico - I sezon- 18 ( o ile mnie pamięć nie myli) II sezon- 19
Marco - 18/19/20
Naty - I sezon- 17(?) II sezon 18(?)
Maxi - I sezon- 17/18 (?_ II sezon 18/19 (?)
Andres - On prawdopodobnie w wieku Leóna, więc w I sezonie 18/19, a w II 19/20.
Camila - I sezon 17/18/19 - o ile pamiętam, to chciała iść na studia, ale nie wiem jak to w argentynie jest ;d Pracowała też, ale nie wiem czy restó są jakieś ograniczenia wiekowe :D II sezon- 18/19/20
Broduey - Z moich podejrzeń: I sezon: 18/19/20 II sezon: 19/20/21
Diego - Też podejrzewam, iż jest w wieku adoratora Vilu- 18/19/20

Sebek7771

Przy okazji- miałem sen z Tini <33333333333- za krótki :(

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Sny zawsze są za krótkie. Mi ostatnio śniła się wielka góra słodyczy, tak 6 metrowa. Dziękuje za częściowe wytłumaczenie wątku, bo już z tym zaczynałam się gubić :)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

A myślałam, że to ja mam porąbane sny.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

jeżeli mają po te 19 lat to zachowują się strasznie idiotycznie jak na taki wiek xD

KeThA

To też serial komediowy ;d
I pamiętaj, Sarro- zdanie zaczyna się z wielkiej litery :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

I co w związku z tym? Umrę niegodnie, bo nie napisałam wielkiej litery... O nie! o.O

KeThA

Hańba Ci!

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Yhm...

ocenił(a) serial na 4
AliskaVlog

Mogę się mylić, ale wydawało mi się, że Viola miała w 1 sezonie 16 lat.

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Violka skończyła 17 lat na początku 1 sezonu, chyba. To teraz by miała 18, bo 2 sezon to tak jakby następna klasa.
A zresztą nie wiem, to Violka tego nie zrozumiesz.

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

W którymś odcinku 1 serii Viola nakłamała, że Leon studiuje ekonomie. Co do wieku to sama nie wiem, ale na pewno nie zachowują się na te 18-19 lat. Taki niedorozwojowy ten serial, ale cóż ogląda się. ;)) ( oglądam dla Diego, Angie, Naxi i Fede)