Tak wiem, takich tematów było około 100.000, ale nadal brakuje przejrzystości. Bierzemy pod uwagę 2 sezon
Violetta - 17
León - no właśnie. Co teraz? W 20-którymś odcinku sprzedawca-German, krzyczał do niego, żeby poszukał sobie dziewczyny w swoim wieku. To ile on ma? 18? 19?
Ludmiła - tu nie jest to jasno określone
Francesca - -""-
Federico - -""-
Marco - -""-
Naty - -""-
Maxi - -""-
Andres - -""'-
Camila -""-
Broduey - ""-
Diego -""-
Co o tym myślicie? Macie jakieś podejrzenia co do ich wieku?
Nie mam xD Ten serial jest porąbany. Wszyscy chodzą do jednej klasy - Violka przyszła po egzaminach i od razu do klasy z uczniami, ktorzy chodzą tam już długo. RFozumiem, że śpiew ma na ich poziomie - ale historia muzyki, słuch, taniec? :D To je Violka, tego nie ogarniesz.
Myślę, że wszyscy mają po tyle samo - 17, ponieważ chodzą do jednej klasy, ale mogę się mylić xd
Violetta - I sezon- 17 lat
II sezon- 17/18
León - I sezon- 18/19- był chłopakiem ludmiły, a tu wypada, by był w jej wieku, lub starszy ;D
II sezon 19/20- kolejny rok.
Ludmiła - I sezon - 18 - w jednym odcinku było mówione, iż jest pełnoletnia, ale nie wiem, czy akurat w tym wieku jest ;d II sezon- 18/19
Francesca - I sezon 17/18 (ale tu nie mam żadnego potwierdzenia, po prostu tak mi się wydaje) II sezon 18/19
Federico - I sezon- 18 ( o ile mnie pamięć nie myli) II sezon- 19
Marco - 18/19/20
Naty - I sezon- 17(?) II sezon 18(?)
Maxi - I sezon- 17/18 (?_ II sezon 18/19 (?)
Andres - On prawdopodobnie w wieku Leóna, więc w I sezonie 18/19, a w II 19/20.
Camila - I sezon 17/18/19 - o ile pamiętam, to chciała iść na studia, ale nie wiem jak to w argentynie jest ;d Pracowała też, ale nie wiem czy restó są jakieś ograniczenia wiekowe :D II sezon- 18/19/20
Broduey - Z moich podejrzeń: I sezon: 18/19/20 II sezon: 19/20/21
Diego - Też podejrzewam, iż jest w wieku adoratora Vilu- 18/19/20
Sny zawsze są za krótkie. Mi ostatnio śniła się wielka góra słodyczy, tak 6 metrowa. Dziękuje za częściowe wytłumaczenie wątku, bo już z tym zaczynałam się gubić :)
jeżeli mają po te 19 lat to zachowują się strasznie idiotycznie jak na taki wiek xD
I co w związku z tym? Umrę niegodnie, bo nie napisałam wielkiej litery... O nie! o.O
Violka skończyła 17 lat na początku 1 sezonu, chyba. To teraz by miała 18, bo 2 sezon to tak jakby następna klasa.
A zresztą nie wiem, to Violka tego nie zrozumiesz.