PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6677
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jezu jak ja jej ni znosze! nie mogę patrzeć na sceny z nią! Wie ktoś może jak to się dalej potoczy? Czy German pozna prawdę o niej? W którym odcinku? Ożeni się z nią? :O (bo na youtubie taki filmik zobaczyłam)

matyldablaszczyk

Zniknie w 60 bodajże odcinku,gdy Jade podczas jej ślubu z Germanem wyjawi prawdę. tzn. nie do końca,ponieważ całą winą obarczy Esmeralde. Podzielam zdanie. Nie znosze jej ;x

mechi_2

Jezu jeszcze tyle odcinków z nią :/ Biedna Angie...

ocenił(a) serial na 10
matyldablaszczyk

Osoba wyżej dobrze napisała - tak, w 60 odcinku Jade przerwie jej ślub z Germanem. Jade i Mati chyba nawet nie oberwą za te kradzieże, a esme trafi do paki. :D
Niestety Angie w odcinku 66 wyjeżdża do Francji i w drugim sezonie już nie wraca.

Skailes

Czemu? :O a będzie może 3 sezon?

ocenił(a) serial na 10
matyldablaszczyk

Dostała tam pracę. :P Do końca wierzyłam, że jeszcze się pojawi w drugim sezonie. Ale po wyjeździe jej imię padło może z dwa razy i nie było to nic poważnego. Nawet nikt szczególnie nie tęsknił. A najpoważniejsza wzmianka o niej to było, że V. gada do telefonu (Anszi, Anszi, soy Violetta. Bla, bla, bla. Oddzwoń do mnie). Nawet nie odebrała. :P

Ale przynajmniej zrobili jej piękny pożegnalny odcinek. Chociażby to. ♥
http://www.youtube.com/watch?v=zyQlhkBN7_k
(obserwuj Leóna. xd Te spojrzenia)

ocenił(a) serial na 9
matyldablaszczyk

Esmeralda ? ._. Nie cierpię kobiety :) Tak na prawdę pojawiła się znikąd i wtrąca się w życie Germana i Violetty. Udaje mamę Violki, rzucając cytatami z pamiętnika Marii ...

matyldablaszczyk

a ja ją lubię :3

ocenił(a) serial na 9
Izzie_

Podłe babsko :D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Święte słowa, święte...

Esmeralda won !!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

Jakby to ode mnie zależało, to Germangie byłoby od środka 1 sezonu aż do końca <3 I by w ogóle Esme nie było -,-

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Dlaczego od środka ? Od początku :D
Esmeralda to nikomu niepotrzebna istota, która na całe szczęście zniknie. Ale jeszcze tak duzo czasu do 60 odc. Musimy przetrwać niestety :C

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

Od środka, żeby było ciekawiej ! xD
Esmeralda? Niepotrzebna forma życia w tej telenoweli...

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Aha no to chyba, że tak :D ważne, żeby byli razem.
Po co ona komu ...? Ja rozumiem, Jade jest żeby było zabawnie i ciekawie, ale dlaczego ta Esme ? Co ona wnosi ? Jedynie to chyba ma nas dobić ( fanki Germangie ) . Ciężki mamy żywot...

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

Masz rację, Jade jest zabawna i nie przeszkadza mi, a wręcz nudno by było bez niej :D Ale po co, dlaczego Esmeralda ?! Ani ona nic nie wnosi (Tylko konflikt z Angie ma ) ani nic szczególnego nie robi, ani nie rzuca śmiesznymi tekstami, tylko wali cytatami z pamiętnika Marii i udaje nie wiadomo kogo ... -,-

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Gra i tyle i te jej przesłodzone do bólu teksty do Germanka. A on taki podniecony, że ktoś się z nim zgadza. Niedobrze mi jak tego słucham.

I te jej szantaże....

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

Dokładnie ... Jakby miód na języku miała normalnie o.O Szkoda że tylko Angie wie jaka ona jest ;c

Izzie_

Nie jesteś sama, ja też ją lubię.

ocenił(a) serial na 9
i_love_it17

Każdy lubi swoją postać ^^ Ja tam ubóstwiam Angie, Diego, Larę :P

Angie4Ever

A ja tam lubię: Diego, Larę, Esme, Olgę, Ramallo, Maxiego, Naty, Ludmi, Jade, Angie, Fran, Fede, Marco, może o kimś zapomiałam, ale naprawdę większość lubię, doceniam lub ubóstwiam.

ocenił(a) serial na 9
i_love_it17

Chwila ... Esme i Angie ? To jest sprzeczne XD

Angie4Ever

Patrzysz pod kątem, która z nich będzie z Germanem. Ja mam Germana w dupie i czasem nie rozumiem, czemu wszystkie fanki Angie są jednocześnie fankami Germangie, ale trudno, nie wnikam. Esme na prawdę polubiłam i sądzę, że i ona i Angie, którą również ubóstwiam zasługują na coś więcej niż na kłamcę bez uczuć. Pablo to na prawdę lepszy kandydat, fakt w drugim sezonie mnie momentami wkurza, ale jest dobrym przyjacielem, pomaga Angie( głównie w 1 sezonie), radzi jej dobrze. A German? A German nie potrafi wyrażać uczuć, jest oschły.

ocenił(a) serial na 9
i_love_it17

Nie patrzę pod kątem Germana :) Tylko Esmeralda utrudnia Angie życie... Więc jedno jest sprzeczne z drugim. Pablo ? Nie dość że chamski się zrobił to jeszcze wielki z niego przyjaciel który nie wspiera jej w najtrudniejszych dla niej chwilach ...

Angie4Ever

Ja tam 2 sezon tylko lekko znam po hiszpańsku.
Taka jej praca.
Ja tam nigdy na Germangie sie nie zgodze, niech Angie znajdzie jakiś ideał w Europie, a później przyjedzie do Buenos Aires i wszyscy będą jej go zazdrościć.

ocenił(a) serial na 9
i_love_it17

Noł ! Nie zgadzam się XD Germangie por siempre ♥

Angie4Ever

Angie for ever!

ocenił(a) serial na 9
i_love_it17

Angie ♥
Ale mamy tu konflikt XD Ty za Pablangie, ja za Germangie. Aj tam ! Ważne że Angie kochamy ^^

Angie4Ever

No, i Larę i Diego.

ocenił(a) serial na 9
i_love_it17

Diego i jego zacne teksty ♥
Lara jest fajna ;p Taka inna :) Nie jest taką panienką jak te w Studiu ^^

ocenił(a) serial na 7
Angie4Ever

Właśnie, jak można nie lubić Angie? :P

ocenił(a) serial na 9
justi021

Też tego nie kumam ;d

ocenił(a) serial na 10
matyldablaszczyk

Gesmeralda forever;-)

ocenił(a) serial na 9
majka5454

Germangie, chciałaś powiedzieć :D
Gesmeralda ? o.O Jak ja nienawidzę tego parringu. ;p

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja tak samo nienawidzę parringu Germangie;)

ocenił(a) serial na 9
majka5454

Ano :D Każdy lubi co chce ;p Ale Gesmeraldy to serio nie cierpię. Wszystkie pary mogłabym znieść tylko nie tą. ;p

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja ich lubię;)
Nie chcę Angie z Germanem, bo uwielbiam Pablangie;)

ocenił(a) serial na 9
majka5454

Ano tak :D Pablangie... Jakoś może i by mi nie przeszkadzało to, ale i tak wolę Germangie . C:

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

A German może być sobie nawet z Jade, jak dla mnie;)

ocenił(a) serial na 9
majka5454

A dla mnie tylko z Angie ;)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Strasznie dużo fanek Angie pojawiło się na forum;)

ocenił(a) serial na 9
majka5454

Hahaha ;D Szczerze? Tylko ze względu na Clarę oglądam tą telenowelę. Fanki Angie - są wszędzie xD ♥

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Mi osobiście Angie jest zupełnie obojętna;)

ocenił(a) serial na 9
majka5454

No widzisz :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja tak samo. Hej, kochana! <3 To z Tobą wczoraj o reklamie Kauflandu pisałam? Pamięć zawodzi. :D

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Hola ♥
Tak ze mną ;D Nie znalazłam jej ... Nie ma tego nigdzie o.O Przynajmniej w żadnej nie zauważyłam kobiety podobnej do Angie ;/

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Właśnie też szukałam i ni ma. :/
Co słychać? :>

ocenił(a) serial na 9
Skailes

I to wkurzające jest, że niektórych rzeczy nawet w naszej "skarbnicy wiedzy" nie ma -,-
Nic ciekawego, nudno ;p A u Cb ? ;>

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Dokładnie. Ostatnio szukałam takiej piosenki o bałwankach i były tylko słowa, a wykonania nie było. xD Nie zwracaj na mnie uwagi, gadam jakieeś bzudry. :D
A u mnie? Zacieszam się weekendem, zażeram mozarellę i budyń waniliowy. ;)

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Piosenka o bałwankach ? :D Wow ... Ja szukałam ostatnio bajki z dzieciństwa: Krowa Molly Mu. Też na mnie nie zwracaj uwagi, dziwne rzeczy wypisuję o.O
Ja 2 dzień nic nie jem o.O Nie wiem czemu ;D Smacznego ! ;D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Taaa... O właśnie, muszę się nauczyć Cichej Nocy po hiszpańsku do świąt. :D "Noche de paz, noche de amor... Coś tam coś tam coś tam coooś tam, coś tam..." :D
Dzięki. :D Też tak mam czasem, że w ogóle apetytu nie mam. :P

Oglądałaś odcinek? :>

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Uhuhuhuh *o* Też się nauczę i zaszpanuję przed rodziną xD Ja od tych antybiotyków pewnie nie mam apetytu .; /

Oglądałam ... o.O