PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jeśli nie lubisz oczywiście...Ja akurat lubię. xD Możliwe, że temat był, ale nie przeglądałam wszystkich stron więc nie wiem.
Podaj 5 argumentów. Jestem ciekawa Waszej opinii.

ocenił(a) serial na 9
We98ra

Ehhh ... Po co argumenty ? Jak ktoś nie lubi to nie i już. Ale skoro CHCESZ to proszę:
1. Nie stara się o Violettę
2. Jest nieogarnięty tj. wpada na Gregoria itp.
3. Ulega "pokusom" tj. Ludmiła i jej smutne miny.
4. Nie umie rozróżnić dobrych ludzi od złych (Ludmiła, nie oszukujmy się jest czarnym charakterem i uwierzył w jej dobro)
5. Nie odpowiada mi z charakteru.
Jeżeli ktoś nie zgadza się ze mną w porządku. To moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 6
Angie4Ever

Spoko. ;p

ocenił(a) serial na 6
We98ra

Ale myślę, że zawsze jest jakiś powód, dlatego poprosiłam o argumenty. ;)

ocenił(a) serial na 10
We98ra

1. Chodzi przygarbiony jak jakaś ciota
2. Daje się pomiatać Ludmile, wszyscy wiedzą, że ona jest zła, ale on oczywiście w to nie wierzy
3. Wzdycha do Violetty, zamiast ruszyć dupę i zawalczyć o nią, a nie potem rozpaczać, że Leon mu ją zabrał
4. Jest strasznie niezdarny, ciamajdowaty. Co z niego za facet?
5. Robi te swoje miny wiecznego nieszczęśnika, że patrzeć się nie da

ocenił(a) serial na 6
majka5454

W sumie to już dawno byliby razem, gdyby Ludmiła nie robiła tak, żeby wiecznie się kłócili. A potem to już przez to wszystko Violetta nawet nie chciała z nim rozmawiać i to się tak bez sensu potoczyło. Muszę przyznać, że Leon jest naprawdę fajny, ale jakoś byłam za Tomasem już od początku, kiedy Violetta poślizgnęła się, on ją złapał i nastąpiła ta "miłość od pierwszego wejrzenia".

ocenił(a) serial na 3
We98ra

Zgadzam się z przedmówczynią

ocenił(a) serial na 6
majka5454

Przestańcie z tym przygarbieniem. Jak ktoś ma krzywy kręgosłup to nie jego wina :c

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Nikt mu nie broni się wyprostować ;p

ocenił(a) serial na 6
majka5454

Biedny jest a to dużo kosztuję

We98ra

Hmm... co by tutaj... aha.

1. Ciamajda, ciepła klucha, fajtłapa etc. Nie umie walczyć o swoje.
2. Nie stara się o względy Violetty.
3. Daje sobą miotać ( tak jak pisała Angie4Ever, ulega Ludmile i jest na każde jej zawołanie )
4. Daje robić z siebie głupka ( jak np. Gregorio wrabia go w różne "przestępstwa", np. zalanie skrzypiec wodą )
5. Wiem, że nie każdy rodzi się ładny, ale nie jest według mnie osobą pierwszej urody.

+ Nie umie powiedzieć wprost Ludmile, że jej nie kocha, że tak naprawdę kocha Violettę, tylko oszukuje ją ( chociaż ona nie jest głupia, pewnie widzi że on ma do niej takowy dystans ) no i samego siebie. Ale to taki dodatek do punktu 3.
+ Gada Ludmile, że nie chce być Violettą, że myślał, że ona jest inna, że to miłość, blahblahblah, a chwilę potem, jak Ludmiła sobie pójdzie, to niefortunnie zarywa do Violetty.... koszmar.

I żeby nie było wątpliwości- tak, jestem za Tomasettą w PIERWSZYM SEZONIE, bo León zasługuje na kogoś lepszego niż wiecznie niezdecydowana, cukierkowa, idealna, kłamliwa, fałszywa zdradliwa panienka vel Violetta Castillo.

Amen.

ocenił(a) serial na 6
Bella21274

Ja w sumie wcześniej chciałam żeby Tomas był z Ludmiłą i żeby zmieniła się na lepsze, ale w sumie co to za serial bez czarnego charakteru.. :D

We98ra

Święte słowa :) Serial bez czarnego charakteru to nie serial ;D Ja nic nie mam do Ludmiły, wręcz przeciwnie- ona wraz z Francescą, Federico, Pablo, Jade i Maxim należy do mojej wielkiej szóstki, czyli moich ulubionych postaci które po prostu kocham ;d Ja nie mam nic do ludzi, którzy lubią Tomasa, bo sama na początku go lubiłam, ale należy przyznać, że Ludmiła i Tomas żyją w dwóch różnych światach ( I tu wspomnę "Entre dos mundos" xD ), Ludmiła, zdecydowana, pewna siebie i zawsze gotowa do walki o swoje, i taki Tomas, niepewny siebie, jeszcze biedaczysko sam nie wie, czego chce w życiu i nadal szuka swojego miejsca na świecie ;>

Chociaż tak na marginesie, Pablo i Mercedes odgrywający Tomasa i Ludmiłę świetnie wyglądali jako para :D

ocenił(a) serial na 6
Bella21274

Ja myślę, że jest po prostu typem wrażliwca i uważam to za pozytyw.. :D Racja, fajnie razem wyglądali. ;D

We98ra

Moze ladnie razem wygladali, ale ich zwiazek w serialu wygladal tak jakby Ludmi miala ze soba psa na smyczy a nie chlopaka ;p

We98ra

Od czego by ty zaczac : 1. Najbardziej beznamietna, smetna i rozlazła postac. 2. Naiwny i tak w idiotyczny sposob( serio jak mozna po raz 1000 litowac sie nad udajaca szloch Ludmi?). 3. Ostatnio najbardziej wkurzyl mnie faktem ze jest z Fran, nagle jak jedt sam to sobie o niej przypomnial?? 4. Zawsze broni Violi, tylko czyha na okazje zeby sie rzucic na nia z "usciskiem pocieszenia" chociaz podobno juz nic do niej nie czuje. 5. Po cholere zaczyna zwiazki (z Ludmi teraz z Fran) skoro dalej czuje cos do Violetty. 6. Jest wiecznie zbitym psem, zero charakteru.

ocenił(a) serial na 9
We98ra

1. Robi caly czas mine zbitego psa.
2. Daje swie manipulowac Ludmile.
3. Jest straasznie niezdarny.
4. Jego postac jest nudna . Bez wyrazu.
5. Jest nieoganiety jak malo kto !

ocenił(a) serial na 10
We98ra

A leon to niby co też uzala sie nad violetta i poprawia sonie grzywke lalus nie nawidze go

ocenił(a) serial na 10
Adunia10

o ty kurde... nie obrażaj Leona. Ok może nie jest idealny ale w 99% jest lepszy od Tomaska pod wieloooooooooma względami
1. Leon potrafi tańczyć-Tomi nie
2. Leonowi udało się zdobyć Violette- Tomiemu nie
3. Leon nie podpada nauczycielom(i tu na myśli mam Gregoria)- tomi all day all night
4. Leon potrafi szczerze mówić o swoich uczuciach- Tomaszek nie
5. Leon zawsze jest szczery wobec Violetty i nie tylko-Tomi nie
6. Nad Leonem nikt się nie lituje- nad Tomasem tak (Pablo)
7. Leon ma wyczucie stylu-Tomas nie
8. Leon nie "użala się"nad sobą i innymi-Tomas tak
9. Leon nigdy nie powiedział o Violeccie nic złego i to jeszcze za jej plecami (Szanuje ją)- Tomas tak (wtedy co powiedział podczas rozmowy z Maximem i Braco, że VIoletta jest kłamczuchą na co oni zareagowali odwracając się od niego)
10 Leon ufa swoim przyjaciołom- Tomas nie
11. Leon nie daje się nikomu zmanipulować- Tomas tak
________________________________________________________________________________ __________________
Podsumowanie: kto jest lepszy 11:0 dla Leona.. BRAWO
a i jak masz problem z jego grzywką, to ja mam problem z tomasa kropką na czole

Viva el Ludmila.!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Andrestociachoo

a i tak ma marginesie: sobie pisze się przez "b" a nie przez "n" chyba że się nie znam
xo xo