PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

czy tylko mi się wydaje, że w zapowiedzi następnego odcinka Pablo zauważył u Diego podobne
znamie jakie można było zauważyć u Gregoria, kiedy był jak ja to nazywam "ninja"?
Aż trudno mi uwierzyć jak na ich patrze, że plotka o tym że G. jest ojcem Diega może być prawdą ;o

karolina199

Też w to zaczynam wierzyć!
Nie spodziewałam się, że Gregorio może być tak umięśniony (od razu na myśl mi to przywiodło Diego) no i to znamię! Coś w tym musi być...

esteckiewicz1

zresztą Gregorio nie bywa miły dla uczniów, a dla Diega jest az za bardzo ;o
wgl Diego taki badboy, a Gregi w tych swoich kolorowych sweterkach myśl że moga być jakkolwiek sokrewnieni jest dziwna co doiero syn xD
poza tym niewiarygodne jest że jakas babka i jeszcze tak łądna (o ile dobrze pamietam to zdjęcie jakie Diego pokazywał Violi) poleciała na Gregoria xd

karolina199

Chyba że jak Gregorio był młody to też był takim badboyem, wgl się dziwię skąd u niego takie mięśnie? Gdy nie tańczy to pakuje na siłce czy co?
A te kolorowe sweterki i ogólnie to że nie jest zbyt miły dla innych może wynikać z faktu że matka Diega i Diego wyjechali i Greguś został sam XD

esteckiewicz1

i co wyjechali i zaczął nosić kolorowe sweterki XD
nie dla mnie po prostu jest wgl dziwne ze Gregorio jednak interesuje się kobietami, zawsze wydawało mi się że ma skłonności do Pabla ;pp

karolina199

Hahaha, może z żalu po ich stracie zaczął taki być? Samotność może różne rzeczy robić z ludźmi XD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A czy ojciec i syn muszą mieć takie same gusta? Tak w ogóle to ja nie wiem, skąd wyciągnęliście taki pomysł. Pewnie tak nas nabiorą, a wyjdzie inaczej. ~J

MagdaJulka

nie no wiadomo, że nie muszą mieć, ale jakoś taka śmieszna z nic by była rodzina xD
no nie wiem czy nas nabierają, samo znamię by mnie tak nie przekonało, ale Gregorio podajrzanie dobre relacje ma z Diego

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja tam mam lepszy pomysł. Diego okaże się być synem Gregorio i Angie (młodo urodziła, dlatego oddali go do adopcji), która jest siostrą Marii, której córką (i Germana) jest nasza Violetta. A ta kobieta na zdjęciach Diego tak na prawdę go adoptowała, ale to przed nim ukryła, dlatego on myśli, że jego ojciec zmarł, a tak na prawdę go nie ma. Gregorio nawet nie wiedział, że ma syna, ale jak zobaczył Diego w Studio zapytał się o to Angie i wyszło wszystko. Koniec końców Diego jest kuzynem Violetty, a złączenie ich razem to coś gorszego niż Germangie, tym bardziej, że jeśli Germangie byłoby razem to byliby takim jakby rodzeństwem, nie tylko kuzynami. XD
Ale oni tego nie zrobią. :(
A Angie na koniec zeszłaby się z Gregorio, którego nigdy nie przestała kochać, Gregorio ukryje swoją miłość do Pablo i będzie z Angeles ze względu na Diego, ale w kolejnym sezonie okaże się, że ona go oszukiwała i zdradzała z Pablo. lol. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Julka jakie ty masz pomysły. Zawsze podejrzewałam Magdę, ale widzę, że to rodzinne:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

A jak - kiedyś robiłam wyliczenia, ile lat dzieli Germana i Angie i wyszło mi chyba z 10-155, na wzór jak jakieś osoby wyżej robili, ale oni uznawali, że Angie miała z 17lat, gdy Maria umarła, a German miał córkę w wieku 22lat, co było dziwne, tym bardziej, że Angie BYŁA MAŁA, a German przecież musiał jakoś osiągnąć sukces w swoim zawodzie. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

15* 155 to by było dobre. XDD

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Na żywo dzieli ich 18 lat, pewnie też gdzieś tak. Nie to, że mam coś do różnicy wieku, ale akurat w tym konkretnym przypadku mam bardzo wiele:) W serialu disneya taka patologia...

MagdaJulka

Jezu to byłby cioś dla Gregiego, kobieta którą kiedyś kochal i ma z nią dziecko zdradzałaby go z mężczyzna którego kocha teraz ;oo
ale myśle, że to za skąlikowane dla twórców serialu ;p więc narazie będe tylko podejrzewać ze z jakiegoś powodu Gregorio moze się okazać ojcem Diega ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak, ale później okazałoby się, że to tylko złudzenie, czy tam sen (czytałam gdzieś takiego bloga XDD), a tak na prawdę Diego nigdy nie było, a Gregi tylko marzył, by sypiać z Angeles. ~J

MagdaJulka

hahaah xD nie ma to jak obejrzeć taki serial taka akcja, zdrady wszystko Gregi na skraju załamania nerwowego, a w ostatnim odcinku okazuje, że najadł się jakiś grzybków halucynogennych i mu się to tylko śniło xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Razem z Violettą, która tak na prawdę jest znaną modelką, która kiedyś spodobała się Gregiemu jak patrzył na jej zdjęcie na okładce jakiejś gazety (było tak bodajże w Nadzdolnych XD). ~J

MagdaJulka

że Violka ma halucynacje to już wiadomo od dawna ;d
więc ja bym się nie zdziwiła jakby to Vlu siedziała w jakimś zakładzie zamkiętym, a wszystko co oglądamy w serialu to tylko wytwór jej chorej wyobraźni!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Haha xd to bardzo możliwe:)

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A tak na prawdę ma normalną rodzinę, tatę i mamę, która wymyśliła, żeby ją tam posłać, gdy uznała, że to już przekracza wszystko i dlatego w swojej wyobraźni nie ma mamy. Jej ciocia chciała ją obronić, dlatego w jej wyobraźni ma kochaną ciocię - Angie itd.

MagdaJulka

tak a Tomas i Leon to tak naprwde wolontariusze pracujący w domu wariatów w którym przebywa Violka

ocenił(a) serial na 10
karolina199

I są dla niej bardzo mili, ale tak na prawdę są razem i Vilu ma nam to pokazać dopiero na końcu historii, którą pisze w swoim pamietniczku, ale zakochała się w Leonie i żeby było ciekawie zrobiła z nich konkurentów o jej serce. A Diego to inny wariat, który dołączył do nich dopiero później. ~J

MagdaJulka

dokładnie !
a Fran Maxi Cami i cała reszta naprawdę brali udział w konkursie Umix który można oglądała Violetta w wariatkowie
już nie moge doczekać się finałowego odcinka i widoku Violi w kaftanie bezpieczeństwa

ocenił(a) serial na 10
karolina199

W drugim sezonie nam tego nie pokażą, żeby była akcja... Muszę to chyba im zaproponować na tt. :D ~J

MagdaJulka

niewątpliwie świat musi poznać taką genialną propozycje na wzbogacenie fabuły serialu :D

ocenił(a) serial na 4
karolina199

Ok, padłam przy waszych pomysłach xD Ale to byłaby naprawdę ciekawa odmiana dla serialu ;D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Co? A poza tym - jaki umięśniony jest Gregi ;*
Muszę obejrzeć wczorajszy odcinek/

MagdaJulka

no musisz musisz całkiem, dość dobry byl wczoraj odcinek :D
no aż się zdziwiłam ale Gregorio też ma niezłe bicepsy czy jak to tak zwał ;o to jedyna rzecz w wyglądzie które go łączy z Diego ;p
nie mogę ogarnąć że to może być jego ojciec

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Po angielskim zobaczę, teraz nie opłaca się włączać.

MagdaJulka

no pewnie, bo jak np jak już zaczne oglądać to musze skończyć i nie cierpie jak ktoś lub coś mi musi przerwać ;p