PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Diego/Leon

ocenił(a) serial na 8

Są na forum może fani Diego/Leon? Co o nich myślicie?

ocenił(a) serial na 9
Ingrid_Fox

Diego ! :D
Jeżeli mam wyrazić opinię na jego temat, będzie brzmiała tak: bisty! Nie jest taką "fleją" jak León. Ma charakter, który go odznacza od innych.

Angie4Ever

Nie będę kopiować czyjejś wypowiedzi. Podpiszę się, pozwolisz? Jasne, że pozwolisz. :D

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Znaj mą dobroć... Zezwalam Ci na wykonanie tej czynności xd

Angie4Ever

Znam twą dobroć, zwłaszcza, że mnie nikt tu nie pamięta... a już miałam kupić bułkę na wszelki wypadek ;D

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Jak to nikt nie pamięta ?! Ja pamiętam ! :D Twojego bloga również, którego haniebnie zaniedbałaś.

Angie4Ever

O, ktoś pamięta. Ekstra. Zgadnij, kiedy mam urodziny?

Nie, zaniedbałam swój blog haniebnie! Cóż ja uczyniłam, zniszczyłam ten świat! :'( Nie zobaczycie mnie więcej, skoczę z dywanu, obiecuję!

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Nie wiem ;_; Nigdy nie czytałam, kiedy je masz.

Haniebnie ... Masz rację...

Angie4Ever

Już niedługo :)

Przyłóż mi słusznie. Wstyd mi i żal, nie jestem już człowiekiem :C

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Nw, nw ... 2 lutego ? xD (Zgaduję )

Nie mam w naturze bicia ludzi XD Ale bierz przykład ze mnie - zaczęłam z przyjaciółką już 3 opowiadanie na blogu ! xDDD Pierwsze miało 100 rozdziałów, drugie 33, a teraz 3 ... 12. I już się patologia zrobiła xD

Angie4Ever

Miałam urodzić się 2 lutego :] Mamo, mogłaś zacisnąć zęby! Mam 25 stycznia :) Tak, tak, szykuje się impreza na forum, i to podwójna ;D

Dobra, znajdę sobie kata sama xD Brałabym przykład, ale wiesz - brak czasu. Zresztą, teraz i tak nie mam weny na Violettę, a na Krainę Lodu i na dodatek jaram się seuqelem ^^

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Diego ;D
Ale nie, ze jestem fanką. Dobra, jestem. Ale nie jakąś zapaloną *.* Cudowny jest. I TEN GŁOS! <3

ocenił(a) serial na 8
Ingrid_Fox

Oczywiście, że wolę Leosia ale Diego też jest ok, Leonetta stała się nudna, z Dielettą są ciekawsze akcje, Leon za to pasuje do Fran <3

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Dieguu.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Diego. O wiele bardziej wolę go od Leona. Jest o wiele lepszy od niego i zależy mu na Violeccie, mimo tego że knuje z Ludmiłą. On ją na prawde pokocha. A Leon w tym sezonie jest jakiś taki dziwny, zrobił się nie miły. Nie jest już tym Leonem z pierwszego sezonu, który zrobił by dla Violi wszystko.
Wiec kończąć, Diegoletta forever ♥

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Wolę Leonka, ale Diego też jest spoko.

Ingrid_Fox

Diego jest o wiele lepszy od Leona, który zawsze ma jakiś problem :3
Diego ♥

ocenił(a) serial na 3
Ingrid_Fox

Diego <3
Druga najlepsza męska barwa w serialu *-*
A Leon to taki jakby laluś xd

ocenił(a) serial na 2
Ingrid_Fox

DIEGO <3

ocenił(a) serial na 8
Ingrid_Fox

Diego, definitywnie.

ocenił(a) serial na 2
Ingrid_Fox

A cóż to za różnica, Diego różni się tylko tym, że panienka-cała-w-różu nie zdążyła jeszcze zrobić z niego kapcia. Parę miesięcy dłużej i stałby się trzecim Tomaszem, jeśli León jest drugim. Wniosek - Violka przyczyną wszelkiego zła na tym świecie.

ocenił(a) serial na 8
Ingrid_Fox

Ostatnimi czasy też wolę Diego. Choć w pierwszym sezonie Leona polubiłam od razu, Tomas jest mi obojętny. Chodziło mi o ewentualny duet (nie muzyczny) Diego i Leona, że na forum są ich fani to powszechnie wiadomo.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Od razu polubiłam Leona w pierwszym sezonie. Jednak od pierwszego odcinka 2 sezonu jest Diego i tylko Diego. <3