PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

w nastepnych odcinkach bedzie tak:
pojawia sie nowi ludzie
Lena – Jest siostrą Naty, w odróżnieniu do siostry jej wrogiem będzie Ludmiła. Lena będzie
się przyjaźnić z paczką Violetty.

Frederico – To bardzo utalentowany chłopak, będzie zakochany w Violettcie ale bez
odwzajemnienia. Frederico będzie chciał pocałować Violettę.

Andrea – Andrea będzie szalenie zakochana w Maxim. Lecz Maxi będzie jej unikał.

i to co sie bedzie dzialo:

1. Czarne charaktery, czyli Jade i Matias grzeszą bardziej niż kiedykolwiek w ”Violetta2″

2. Lena, siostra Nathy, będzie uczestniczyła w drugim sezonie Violetty [pojawi się w drugim
rozdziale].

3. W pierwszym sezonie Violetta jest miłością Tomasa i Leona, lecz w drugim będzie miłością
Leona i Diego [nowego ucznia].

4. Ludmilla będzie udawała przyjaciółkę Violetty, lecz wraz z Diego naprawde knuje plany
przeciwko niej.

5. Ludmilla wprowani nowe utwory, w tym nie które z grupą “Dobry”

6. Violetta i Leon są razem, aż do przybycia Diego.

7. Casillo zmienią dom, więc pokój Violetty będzie inny.

8. Leon i charakter Valerie [nowa uczennica] będą mieć romans.

9. Brako, Napo [kuzyn Ludmilly], Luca oraz Tomas nie bądą w drugim sezonie.

10. Prawdo podobnie w Agrentynie ”Violetta 2” będzie leciała 21 kwietnia.

11. Violetta dowiaduje się, że Antonia [pierwszy dyrektor Studio 21] jest ojcem Marii [ matka
Violi], czyli jest jej dziadkiem.

12. Fran. zainteresowana nowym chłopcem, który wejdzie do Studio 21.

13. Bridgit Mendler pojawia się w Violetta 2, najbardziej prawdo podobnie w wymianie

Lovsiam Thomasa tak samo jak Leona dlatego daje im plusy za to co zrobili miłego dla Violetty. Śledzę wszystkie filmiki na youtubie więc muszę przyznać racje, że Violetta będzie chodziła z Leonem. A wiecie, że Cami się zakocha (nie jestem pewna czy będą razem) w takim murzynie (sorry, że się tak wyrażam, ale nie wiem jak ma na imie. Pzdr dla wszystkich fanów Violetty jestem z wami!!!

użytkownik usunięty
Natalkajankowska5

Tak wiem.Too prawda

ocenił(a) serial na 6

to jest skopiowane z innego tematu, ale mniejsza, bo nie o to chodzi,
1. Ich całe grzeszenie to podesłanie babki szpiega, mającej instrukcje bezpośrednio z pamiętnika Marii, mająca nababrać w związku Germana i Angie.
4. Ludmiła w drugim się zmienia "tak, że chyba większość wolała ją w pierwszym". Bd przyjaźnić się z Camilą w pewnym stopniu. To powiedziała sama Martina podczas wywyiadu. Poza tym Diego bd też chciał mieć i Ludmiłę nie tylko violettę.
6. Ich związek wcale nie skończy się z przybyciem diega. Of god....
8. O tym romansie wiadomo kompletnie NIC. Wiadomo że bd się w nim kochać.
9. Braco pojawi się w kilku odcinkach.
10. Premiera 29 kwietnia
11. DZIADEK VIOLETTY NIE ŻYJEEEEE.Powiedziała to ANGIE, na samym początku, zdaje się że w pierwszym odcinku.
12. To nie Fran bd nim zainteresowana, tylko on bd za nią latał jak głupi. Na trailerach jest pokazana mina Franceski, gdy Marco spytał ją czy zostanie jego dziewczyną, była zażenowana gdy zaśpiewał jej Veo veo przed szkołą, i to on ją wyciągnął do duetu na imprezie karaoke. Poza tym jest fragment, na którym mówi do diego że franceska jest niesamowita i świetnie śpiewa, kiedy ta na karaoke śpiewała nel mio mundo
13. Pojawia się na 5 odcinków.

I ciągle to samo...

Enterraz

ja to już się na te tematy nawet nie wypowiadam, ale co zrobić..
tylko mylą innym, a później setki temattów, dlaczego jest tak, a nie tak jak pisali. c:

ocenił(a) serial na 6
pieczonykurczak

Wiesz, w sumie to it ak bez różnicy- ci obeznani nie wezmą tego na poważnie, ci mniej nie bd oglądać po hiszpańsku, tak czy siak w poniedziałek premiera, więc to bez różnicy :>

Enterraz

wiem, ale mówię tak ogółem. w każdym bądź razie, to w jakimś stopniu myli. ;d

użytkownik usunięty
Enterraz

Dziadek Vilu żyje!Angie kłamała!I w ogóle to co napisałaś to w części nie prawda:) Aha i ktoś to musiał skopiować ode mnie BO JA NIE KOPIOWAŁAM!

ocenił(a) serial na 6

cóż... :) Angie kłamała pablo? Poza tym, widziałaś reakcję, babci violetty na spotkanie z Antonio? Zareagowała jakby zobaczyła męża czy raczej starego znajomego? I czemu mieszka w madrycie kiedy mąż w buenos aires? I dlaczego Antonio miałby zmieniać nazwisko? Dodajmy że Angie nie traktuje Antonio jak ojca tylko jak szefa.

użytkownik usunięty
Enterraz

No to zobaczysz:)

ocenił(a) serial na 6

skąd to wiesz?

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

w ostatnich odcinkach German spotyka Antonia przypadkiem, który poucza go co do Marii i szczęścia violetty, ale nigdzie nie padło słowo teść, ojciec marii ani nic podobnego

użytkownik usunięty
Enterraz

Ogląda się:)

ocenił(a) serial na 6

ej weź uraziłaś mnie ;p

użytkownik usunięty
Enterraz

sorry:(

ocenił(a) serial na 6

tak czy siak, zobaczy się ;p