PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zauważyłam na bestach taki obrazek:
''W pierwszym sezonie serialu ''Violetta'' występowała polska aktorka Lucia Gil. Grała ona Lenę, siostrę jednej z głównych bohaterek''
Ja jakoś w to nie wierzę. Ona chyba jest Hiszpanką. Czasem takie głupoty piszą, że nie wyrabiam. ;D

Kingetta

przyczytaj gwiazdunie, tam głupoty są tak wielkie, że z pewnością dosięgnełyby Mont Everestu ;p

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Przelotnie zobaczyłam te głupoty. -.- Nie mają o czym pisac? Niech lepiej piszą o Bieberze. :))

Kingetta

http://gwiazdunie.pl/tag/one-direction/page/5/
poczytaj to, pośmiejesz się XD

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

http :// gwiazdunie. pl/ niall-horan-i-barbara-palvin-randka-w-londynie-wspolna-kolacja/
Ahahahah padłam XD
"To już poważny związek i mówi się nawet o zaręczynach." Dali tylko jedno zdjęcie Barbary Palvin,a ona tam nawet nie była na tym zdjęciu z Niallem."Zaręczyny"-ludzie błagam XD Bym mogła jeszcze więcej pisać na ten temat,ale mi się nawet nie chce.
Na tych gwiazduniach chyba jakieś dzieci piszą XD

Anabell1

najlepsze są fakty , o wspólnych nocach XD
ZAYN-AVEK <333333333333333333333333

Izzie_

Nie, najlepsze jak dali zdjęcie Tini z colą i napisali, że pije alkohol przypominający "herbatę" :D

Sebek7771

A ty cicho Sebastianie.

Izzie_

Słyszysz moją klawiaturę- podziwiam ;)

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Albo niby zdjęcie "Nialla i Zayna" w łóżku "miziają się". A to byli minimalnie podobni chłopaki do nich.
Noo <33

Anabell1

jednak direcTioner ?;D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Tak, to przez upierdliwą i denerewującą siostrę oraz moją koleżankę,która "nagle" zaczęła ich lubić. :D (nie wiem co ja mam dzisiaj z tymi cudzysłowami ;-;)

ocenił(a) serial na 2
Izzie_

Ja raz przecztytalam tam coś takiego "Louis trzyma dziecko na rękach. Eleanor będzie w ciąży?"
lub "Louis i Eleanor trzymają sie za ręce. Ślub coraz bliżej". Tak sie z tego smialam, z reszta tam same głupoty wypisują.
Sorry za błędy, pisze z telefonu, jutro mogę podać ci wiecej takie śmiesznych, jak chcesz.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

To ty NIE WIESZ, że jak się za ręce trzymają to zaraz ślub będzie? o.O Ale wy niezorientowani! xD

Izzie_

Też mam wrażenie, że ci z gwiazduni są niedorozwinięci. Jak Martina się wygłupiała do piosenki Biebera to oni napisali że to skandal i powinna go przeprosić. Oczywiście Belieberki zaraz się na nią rzuciły z wyzwiskami. Albo raz umieścili jej zdjęcie na którym zrobiła smutną minkę i się nad nią rozczulali jaka biedna i smutna.

ocenił(a) serial na 3
Kingetta

Jest Hiszpanką, brednie jakieś, że szok xD

ocenił(a) serial na 8
Kingetta

Również to widziałam. Nie. Nie jest Polką. ;)

ocenił(a) serial na 2
Kingetta

No jak to? Cała obsada jest z Polski, przecież w serialu mówią po naszemu, nie? To przecież oczywiste.

tears_in_heaven

Jezuuuuu widać że nic nie wiesz o serialu to jest Argentyński serialu tam mówią po hiszpańsku poprostu podkładają im głosy...

Kambodra

Jezuuuuu, a widać że Ty nie znasz się na żartach i wszechobecna ironia w wypowiedzi tears jest Ci obca...

ocenił(a) serial na 2
Kambodra

NIE! Ale ty tak na serio? Cały mój dotychczasowy świat legł właśnie w gruzach...

Tak. To też był sarkazm. Inaczej ironia. Taka figura stylistyczna. Czy otaczają mnie sami idioci?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie! Jestem jeszcze ja :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wyjątek tylko potwierdza regułę. Ja wiem, że mam dziwne poczucie humoru. Ale żeby aż zakładać konto, żeby mnie poprawić... No ludzie!
Jak już tu jesteś, czy potrafiłabyś sierocie wytłumaczyć, jak się dodaje playlistę na bloga? :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Już tłumaczę :)
Wchodzisz sobie na tę stronkę: http://scmplayer.net/
Wybierasz sobie wygląd playlisty, dajesz next, wybierasz piosenki itd. zapisujesz i wyskakuje ci kod html. Do bloga dodajesz w układzie nowy gadżet - on się nazywa HTML/Java script czy coś w tym stylu i zapisujesz to. Osobiście ta stona wyświetlała mi tylko pasek playlisty zamiast ustawień i musiałam otwierać w mozilli - tak mówię, jakby ci się nie otworzyło :)
No i to na tyle :) Nieważne gdzie dasz gadżet i tak będzie na górze (chyba że w ustawieniach na stronie dasz, ze ma być na dole)
End of story :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Powiem ci, że zrobiłam dzisiaj dokładnie to wszystko i mi się nic nie chciało otworzyć, więc zrezygnowałam. Ale dobrze główkowałam, spróbuję jutro bo dziś już nie mam czasu.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jak coś to podrzuć piosenki i linki to ci wyślę kod i sobie wkleisz :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Chyba dam radę, pomijając fakt, że potrafię zepsuć nawet kalkulator, o wyższej technologii nie wspominając. Kod mam, tylko ten gadżet coś nie chciał mi się otworzyć, wyskakiwał błąd. Ogarnę to, daj mi tylko trochę czasu. xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ależ proszę bardzo, ja ci nie wróg :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Btw. jestem pewna, że widziałam gdzieś miejscowość"Myszków" u jakiejś osoby z fw...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

U tej całej Kambodry. A co? Wiocha o rzut beretem od mojego miasta.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ma tak z adresu IP... Tak się zastanawiam, czy ktoś po prostu nie założył drugiego konta, bo się Ciebie boi xD Wiesz, taki fejm :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

To wiele wyjaśnia :D Ale to dodatkowy ból, że akurat ktoś z moich okolic. Zrozumiałabym, gdyby z Sosnowca...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Uważaj, bo Magda się na Ciebie obrazi xD Swoją drogą ciekawe tam mają osobistości ^^

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiesz co, wiesz co? Dowiedziałam się, że Carmen w łacinie znaczy "piosenka" xD To przeznaczenie! xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

To prawie tak samo niesamowite, jak to, że Rug po angielsku to dywanik xDDD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czy ty jesteś uszczypiliwa? ;>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja?! Skądże. Tak mi się przypomniało z lekcji. :D

tears_in_heaven

A Zuza... nie wiem co to znaczy w innych językach XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

W tym odcinku, co będzie teraz w środę będzie taaaaaka cudowna scena <3 Nawet niejedna *.* Mówię o NDiNz xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie będzie, bo jest piłka ręczna?

tears_in_heaven

Wuaśnie, nasi grają! Ale w grupie śmierci...

KeThA

A jakaż to ma być za te dwa tygodnie? O czym nie wiem?

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Olaaa i Przemek *,*

KeThA

Czyżby... ona mu powiedziała o czymś...?

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ona nie.... Boże, to było takie urocze <3

KeThA

Ale co? Coś dzisiaj nie łapię XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Bo Ci nie powiedziałam, co xD Podsycam Twoją ciekawość, poza tym nie wiem,czy pragniesz spojlera ;P

KeThA

Pragnę, nie przeżyję bez niego XD
Tylko oznacz, że to spojler, by inni nie przeczytali XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

SPOJLER!!!!

No to Ola z Klaudią miały kupić tort na imprezę niespodziankę dla Przemusia. Klaudia kupiła, a Ola w ramach zemsty 3/4 go zjadła xD (misz zua xD) No i skoczył jej cukier, Klaudia ją znalazła nieprzytomną. No i Hana miała powiedzieć Przemkowi, że będzie ojcem, ale wcześniej on operował z Wiki i ona strzeliła, że Olka jest w ciąży ^^ No i on się w sumie domyślił. I później tak stoi nad tym jej łóżkiem, ona dalej nieprzytomna - ja nadal rozemocjonowana - i ona się budzi <3 Boże, takie urocze! Musisz to zobaczyć xD

BTw. Rugguś *.* http://www.youtube.com/watch?v=zVyOpijNd18

KeThA

Ojojoj, szkoda że nie za tydzień, tylko moooże za dwa XD
Nie miszcz zua, tylko Ola jest w ciąży, wiesz, musi jeść za dwoje XD A tak poza tym należy jej się coś od życia XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ale ona powiedziała, że mu się należało i nie będzie miał tego swojego tortu xD
Zawsze możesz obejrzeć online ^^