PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czemu Violetta Polska tak ciśnie Clari A? Ciągle powtarzają, że nie będzie jej w Violetta 3, a ich ostatnio post o jej
rzekomym nie byciu - stary tweet dodany po zakończeniu kręcenia 66 odcinka. Clari nie wypowiedziała się przecież na
temat jej bycia lub nie bycia w 3 sezonie, więc skąd one mogą mieć taką pewność?

ocenił(a) serial na 3
LindaChica

Wszyscy chyba znają moją opinię na temat NPBoV - tłumaczę: "Najpopularniejszego Polskiego Bloga o Violetcie" - jak niektóre z ich człońkiń lubią siebie nazywać (wyłączam z grona Magdalenę oraz Julię)
Nie tylko to. Mnie najbardziej wkurza, że piszą wszędzie o tym, że Facu NA PEWNo jest z Cande i BYŁ z Mechi, co jak wiemy jest tak bardzo potwierdzoną informacją, a rozstał się z Mechi, ponieważ już wtedy zaczęły się między nim a Cande jakieś tam.
UWAGA! ŻEBY NIE BYŁO, ponieważ nasza zacna Enterraz miała problem, że nie mówimy jej tego wprotst - w sensie zarzutów w jej stronę - więc pisane jest to na forum. Niech czytają. Tutaj przynajmniej nie usuną komentarzy :)

Poza tym, Lindo, nie martw się. One są głównie fankami Tinki i postaci Violetty oraz parringu Leonetty. Bardzo łatwo to zauważyć.
Obiektywność dziewcząt: piękna Tinka, jak wiemy naturalna Tinka, utalenotwana Tinka, wspaniała Tinka! czekam aż jej pomnik postawią.

Pozdrawiam normalnych ludzi,
Ja!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hah, dobre. :D
,,Piękna Tinka, jak wiemy naturalna Tinka, utalenotwana Tinka, wspaniała Tinka! czekam aż jej pomnik postawią."
Kocham Cię. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ja tylko cytowałam :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Zgadzam się z Tobą, bo jakby inaczej?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Najbardziej mnie śmieszy ten związek Facu i Mechi. Dowody? Dwie fotki, na jednym są normalnie obok siebie jak to ze znajomymi bywa, na drugim - ten niby pocałunek, na którym dziewczyna ma inne włosy niż Mechi, inny kolor, inne ułożenie i długość, no ale... Dowody SOM.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wrzucenie tego zdjęcia z "pocałunkiem Facu i Mechi" jako dowód, że byli parą jest dla mnie co najmniej żałosne. Ale co ja tam wiem. Przecież nie piszę na tym wspaniałym blogu!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Widzisz, taka z ciebie zazdrośnica! Zazdrościsz im POPULARNOŚCI, wysytyd!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiem, przepraszam... Przykro mi tak bardzo, bo mnie nie słucha banda dziesięciolatków i nie mogę ich wprowadzać w błąd gadając bzdury. Moje życie straciło sens!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Uczyłaś przecież dzieci angielskiego? Sorry, ja nic nie mówię :D
Mam dziesięć tysięcy wyświetleń, aaa, jaram się.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jaram się razem z Tobą! Let's dance <3 Oł je i te sprawy. Może jakiś rozdzialik z tej zacnej okazji? ;>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Może lepiej nie? :D Chyba, że mam opublikować coś, co już mam napisanego. Tj. epilog, przedostatni rozdział, rozdział ze środka, początek rozdziału ze środka z historią Diega... Parę rzeczy mam, nie lubię pisać chronologicznie :D Co ty na to?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Em... Dobra, przekonałaś mnie, poczekam xD

tears_in_heaven

http://violettapl.blogspot.com/2013/08/violetta2-ludmia-i-joaquim.html
To też całkiem niezłe było :D

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

och, o to się ich czepiałam i się Enterraz obraziła, mało z bloga nie odeszła, albo z tego postu o dziecku, że niektórzy twierdzą, że to przeróbka itd. (to, co była para królewska z doklejonymi głowami Enszi i Hermana xD)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Pamiętam to pierwsze :)
Ale tego o dziecku nie widziałam.

KeThA

Nie postąpiłaś przypadkiem za ostro? ;

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Tak, masz rację... Ężi ma taką samą suknię jak Kate, i ten sam pierścionek i to samo dziecko na rękach i stała na tle tego samego budynku przecież :D

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

hahahahahahha, dokładnie, nie da się odróżnić. :D:D:D:D:D Ale to stare. :D:D:D ~J

MagdaJulka

Idąc tym tropem Violka to królewskie dziecko :) To nie jest przypadek XD

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

No, no. Czyli nie dość, że jest muzyką, to jeszcze jest trzecia w kolejce do brytyjskiego tronu. A my z niej kpimy, wstyd.

tears_in_heaven

W tych czasach jak chcesz się rodzić to z rozmachem - w królewskiej rodzinie, z talentem do mjuzyki i tańcowania, z planem na przyszłość [nie zostaniesz gwiazdą estrady - zawsze możesz zasiąść na tronie]. Na wszelki wypadek warto mieć też w pakiecie kilku chłopaków, coby można było wymienić jakby się znudził któryś (wszyscy koniecznie muszą być w tobie na zabój zakochani) ;P

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

No pewnie, trzeba mieć plecy. I talenta wszelakie, bo nie zapominajmy o jej cudownych rysunkach, pisaniu, że o gotowaniu nie wspomnę. Full pakiet, żeby nie było, że córka milionera jest beztalenciem. Ot, jak taka Paris - celebrytka, modelka, aktorka, piosenkarka i projektantka mody. Taki człowiek renesansu.

tears_in_heaven

Da Vinci sie chowa, na co komu łódź podwodna albo hydraulika? Chociaż Leonardo da Vinci też prowadził swoje zapiski... ale na pewno nie przydały mu się aż tak bardzo jak te z różowego pamiętnika ;)
Podsumowując:
Violetta = muzyka > Leonardo da Vinci > królewskie dziecko > Paris Hilton
Niby prosta matematyka, a ukazałam sens świata.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Haha, Sarra ty umiesz pocisnąć :)
U nas na filmwebie informacje są bardziej wiarygodne niż tam.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wybacz ten wybuch, ale straszliwie mnie to irytowało, musiałam z siebie wyrzucić. Zasadniczo robię to co jakiś czas, bo im w końcu wygarnę i będzie, jaka to zła jestem. Chociaż chyba kiedyś to zrobię... xD Najwyżej mnie ich faneczki zjedzą żywcem, trudno. Na szczęście to je interten tu można zmienić nicka xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Przesadzasz, a czepiasz się jednego posta, co także powiedziałam Milenie. Chociaż w sumie nigdy się tym nie interesowałam i może jakby daleko pogrzebać (jak aktualnie robię z pewną osobą) może by się coś znalazło, to z Facu i Cande było rzeczywiście nietrafne, ale w sumie by wiedzieć to o Facu i Mechi i być pewnym, że rozniosła wtedy plotkę musielibyśmy przekopać tonę internetów.

Mi też wydaję się, że one najbardziej lubią Tini, ale nie widzę, żeby gdzieś pisały "cudowna Tinka" i w ogóle, zresztą ja w postach widzę, że lubią całą obsadę, zresztą ja zachwalam Lodovicę, więc jest wyrównane. :P ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jeden raz Milens napisała, jeden Tinistas + macie to tutaj: http://violettapl.blogspot.com/p/faq.html pytanie numer 3

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

Kiedyś wściekali się o rzekomy plagiat ze strony Violetta Polska 2. Trwa teraz tam zażarta wojna między Violetta Polska, a Violetta Polska 2. ;))

Mam nadzieję, że jedna z moich ulubionych bohaterek będzie w 3 sezonie. (Clara-Angie) Słodko by było gdyby Diego i Clara zaczęli się spotykac... Dielari <3

ocenił(a) serial na 10
Kingetta

Dielari górą. <3

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Dielari ♥ Pewnie to FOTOSZOP, ale czo tam - warto pooglądać Clarę i Diego D. razem XD https://twitter.com/POOLONIA/status/417011723950776321/photo/1

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Widziałam, to widziałam. Mi to nie wygląda na montaż... XD
Kolejna za Dielari? :>

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Też to pamiętam. Wakacje mi się przypomniały :D Jak to było dawno...
A zaczęło się od kilku osób...

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja pamiętam, byłam zaskoczona, w ogóle "wtf" jak mówili o tych plotach na temat Diego i Clary w wywiadzie dla Mediolanu.
W ogóle nie znosiłam Dieguśka na początku. ;D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oż ty !!!!! Nie opowiadaj mi nawet takich rzeczy. Jak ty mogłaś tak żyć ???

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

No nie wiem właśnie. :D
Pocieszę Cię, że Angie/Clari ubóstwiałam odkąd polubiłam Violettę. (odcinek 19, 14 marca 2013, kilka minut po szesnastej).

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Dobrze :D
Wybaczam Ci !!!
A ja od zapowiedzi coś dostrzegłam w tej kobiecie, ale uważałam ten serial za idiotyczny i nie pamiętam dokładnie kiedy obejrzałam mój pierwszy odc.
Można powiedzieć " miłość od pierwszego wyjrzenia "

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Uff. Taak. :D
Ja na początku tak. Patrzę zajawka - hm, nawet ładna dziewczyna (Violka...). Miłość, muzyka, pasja. Boże, WTF?! Obejrzałam pierwszy odcinek. Jakoś mnie nie zachwycił. Ale śmiałam się z Matiego i Angie "Co ty z księżyca spadłaś? Wariatka!". Pamiętam tą pierwszą scenę - Pablu z Angie biegną, a ja tak się patrzę. Jakaś Endżi. WTF?!
Stwierdziłam, że to jakiś dziwny film. Potem obejrzałam jeszcze jakiś odcinek z brzegu. Któregoś dnia czekam na tą 20:50 mówię, obejrzę sobie to. Włączam TV. 20:50. Japier... O 20 było. A o 20:50 koniec. Genius...
No i jest ten 14 marca - siedzę przed TV. Violka leci. Dobra, co mi tam. Oglądam. Z pierwszego odcinka wiedziałam, że Angie to siostra żonki tego całego Germana. Patrzę, odrywam się od kompa, bo A. piszczy "ojej, jabłuszka w karmelu" (XD). "Co ona daje?" Siedzą na tej ławce i ona mówi, że jej siostra lubiła takie jabłka, a on, że jego żona. A ja z takim dziwnym wyrazem twarzy - "A to nie jest jedna i ta sama?". Potem się tak spojrzeli na siebie. I ja mówię - MIŁOŚĆ. Przyszedł tata, wyłączył mi TV. -.- Dobra, szukam tego w necie. O, jest. Nadrobiłam odcinki i oszalałam na punkcie Germangie. ;D
Wiesz, że w pewnym momencie byłam za Pablangie?

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Obiło mi się coś o uszy :D
Mnie ostatnio tak wzieło i zaczelam ogladac sobie momenty Pablangie. Słodcy są, ale nieeeeee Germangie ♥.

Ciekawa historia... pełna kolorytu i dlatego właśnie wyglądasz mi na humanistkę :D
Ja to umiem dobić człowieka.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Taak, mi się szczególnie podobało to. http://www.youtube.com/watch?v=eBqPha1oW_s Zanim pokazali to w Polsce, zastanawiałam się co tak trzeszczy na początku. Nie wpadłam na to, że to niszczarka. :D
Scenę ich pocałunku z 39 odcinka http://www.youtube.com/watch?v=4y5TgWVdqBE też widziałam mnóstwo razy i mam do niej sentyment, bo to chyba pierwsza lub jedna w pierwszych, jakie oglądałam w oryginale. Pamiętam, straasznie spodobał mi się wtedy głos Angie. Taki oryginalny. :o I to jak się biście kłócili. xD Full szybkie nawijanie po espaniolu. :D

No ba, a wypowiedź tak składna, że aż boli.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oni to chyba w ogóle mieli najwięcej pocałunków w całym serialu :D
Mnie chyba jak większość wzruszyła ich scena z zerwaniem. Clara jest genialną aktorką :D
Jej głos jest śliczny.... czasem jak oglądam w polskim disney to zmieniam na głos w orginale.
Jej dubing nie jest tragiczny, ale też nie zachwyca.
Mnie też to bawi :D i jest takie jedno zdanie, które mnie za każdym razem dobija. I Germi gapiący sie na nich - bezcenne.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Heh, chyba tak. :D Taa, też płakałam, ale jak obejrzałam to pierwszy raz - w oryginale. Po polsku już nie płakałam, bo mama się śmiała z czegoś no i jest jak jest. >.< To prawda, Clara górą. :D
Też tak robię. Mnie jej dubbing momentami strasznie wnerwia, sama nie wiem czemu. Może przez to, że niektóre kwestie to jakaś masakra. Szczególnie mnie dobijało, jak ciągle do Germana "pan, pana, panu..."
Jakie zdanie? :D Taa, Germi bezcennie zazdrosny. On też czasem musi.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Albo przypomniała mi się ta scena z Angie, Pablo i Angelicą na ławce. Clari ślicznie wtedy wyglądała i mi to tak utkwiło w głowie :D
Ciekawe czy załatwią kolejną dziwczyne dla Pablo, bo Valen chyba nie wróci. W ogóle interesuje mnie jak oni rozwiąża wątki "starszego pokolenia".

Mnie też to denerwowało, raz mu mówiła po imieniu, a później na pan. Niektóre wyrażenia strasznie tłumaczą i zmieniają ich sens.
Głos Clari jest wyjątkowy i żaden dubing go nie zastąpi :D
Nie pamiętam dokładnie, które to było ;/
Tak, Germi zazdrosny. Pamiętasz to jak wtedy Pablo przyszedł po Angie na randkę. Za każdym razem jak to oglądam to mnie to rozwala :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja to lubiłam strasznie, jak byłam za Pablangie. Clari uroczo wygląda w kucyku.
Mnie też. Ramallga, co spiknęta? A co z przestrzenią? German bez Angie, bez esmy (w pierdlu siedzi) i co, z Jade? Pablitko bez Angie, bez Jackie. Serial bez Angeles nie będzie miał sensu. Violka bez ciotki - przecież nie da sobie rady. A. nakręca cały film.
Heh, Mati z panią komisarz. <3

No właśnie. Pamiętam jak kiedyś A. powiedziała "Que lastima" (jaka szkoda), a wiesz jak przetłumaczyli? "To jest żałosne".
No ba. :D Ciekawe jak brzmiałby głos Clary po polsku...

Które? To jak przyszedł, Angie była w takiej morskiej bluzce i tylko się uścisnęli i poszedł, czy jak G. "poprawiał A. włosy" i zaprosili Pablitka na kolacje? :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

W skrócie : Angie jest niezastąpiona !

Jak to mawia mój brat : To jest k.... skandal. Żałośni to są oni.

Chyba to drugie co Jade wtedy też była.
Fajne to "A" :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

No ba! Angie górą!

Święta racja.

A tak, to było genialne. I zupa na włosach Jade. Genialne to jest.
Panna A. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Taa, i mina naszej A.( mogę to zgapić ?). Piękne czasy, które już nie wrócą :(
Genialna czwórka ( w zasadzie 5 bo Matias też tam był i jeszcze Violka, alo to już nie ważne). Germangie... i Pablade- czyli para, której już chyba nie będzie, a szkoda :D

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Mi też nie wygląda, ale każdy orzeknie to fotomontażem :D
Oczywiście, że za Dielari ♥

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Im nas więcej, tym lepiej. <3

ocenił(a) serial na 9
Skailes

W serialu Germangie w realu Dielari ♥

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever