Były zakładane tematy o innych bohaterach, więc ja zakładam o Cami.
Co o niej myślicie?
Izzie wspominała, że nie lubi swojego nosa, więc wykorzystałem okazję xDDDDDD
Ale Ciebie też lubię wnerwiać xd Tini ma również wielki nos :>
Hahahaha TINI I JEJ WIELKI NOS XDD nosek ma akurat zgrabniutki, mały, leciutko zadarty jak króliczek, czyli taki właśnie, jak powinna mieć chica. I w przeciwieństwie do Cande nie ma wysuniętej dolnej szczęki czy końskich zębów XD a jeśli tego sobie życzysz, po ciebie może przyjść, Leon, Tomas, Diego, Tomas z samolotu, Braco, Andres też chciał ja poderwać, Maxiemu sie zdecydowanie spodobała, Louis czy jak mu tam zdecydowanie chciał ja poderwać, nie wiem czy chce mi sie wymieniać dalej xdd
LOUIS TEN W SAMOLOCIE SIĘ NAZYWAŁ XD
Tini ma nos ogromny, lekko zezowate oczy, krostki na czole, krzywy uśmiech, żółte zęby, nogi jak patyki, brak bioder, duże ramiona, duże stopy, podbródek jak ziemniak, trochę zniszczone włosy i mogę Ci dalej wymieniać, jak tam chcesz ;D
Ahahahahahhahha
Tini jest dla mnie prześliczna i wymienionych przez cb nie dostrzegam ;3 jak dla mnie Cande oprócz koloru włosów jest megapospolita. Ma malutkie oczka, coś z ta szczęka, duże uda, końskie zęby, piegowata cere, strasznie skrzypliwa barwę głosu i w ogóle chyba zaprzestane bo jesteś nieuleczalnym przypadkiem XD
Niee, to był Tomas. Ja mówię o wokaliście z Rock bones
Tini jest brzydka, chyba prócz na badania słuchu musisz zbadać wzdrok ;D
Oczka ma duże, szczęka pasuje do oryginalnej urody, duże uda są ładne, w przeciwieństwie do patyków, jakie ma Tini, białe zęby, piegi ma cudowne ;>, przepiękną, czystą, delikatną, oryginalną barwę głosu <nie ten przeciętny, nudny, przekrzyczany głos Tini>.
Tak w ramach rozmowy o pięknie Tini xD Te jej dziubki mnie wkurzają do reszty!
Oryginalny, tere fere. Znam miliard kobitek, które tak śpiewają i żadna nie robi większej kariery.
Masz, pierwsza z brzegu: http://www.youtube.com/watch?v=acZ1rwZg1iI
I to Polka. A nawet nie doszła do ćwierćfinału programu.
Dobrze się czujesz? To co Cami potrafi zrobić ze swoim głosem jest niezwykłe. Od niezwykle wysokiego ven y canta po niezwykle niskie Paso el tiempo ;>
Ciebie nie obrażam xD Cami też nie. Śpiewa ładnie, ale nie jest to cud świata ^^
I przekaż Tinistas, że te tłumaczenie libre soy, nad którym podobno tak się napracowała to kopiuj-wklej z tekstowa ;>
Sądzę o niej to, co DJ zaśpiewał w swoim rapie ;>
"To teraz wam pokażę
jedną z najpiękniejszych twarzy.
To Camila
piękna,miła,
przedstawiam ją dziś.
Fantastyczna, bombastyczna.
Ta dziewczyna ma swój styl.
Jest radosna niczym wiosna,
nie zaprzeczy temu nikt.
To artystka
tańczy, śpiewa
i poczucie rytmu ma.
Jeśli tylko ją poznacie
zachwycicie się jak ja.
I choć czasem serce boli
to już z tym się pogodziłem.
To co było, to już było
bo szanuję Cię, Camilo."
Mądra ja - zakłada temat, a sama się nie wypowie. xD
Dawniej Cami była mi obojętna, ale ostatnio jakoś ją polubiłam.
Moim zdaniem ślicznie śpiewa - chociaż nie ma tak oryginalnej barwy jak Ludmi - oraz jest ładna.
Obojętna mi jest :D
w 1 sezonie Cami była mi obojętna, ale ją polubiłam xD Ma fajny charakter ;d
Ostatnio stwierdziłam, że jest nawet...ładna xd
A z charakteru zawsze ją lubiłam.
Mi była zawsze obojętna, ale ostatnio nawet ją polubiłam. Wyładniała nieco w drugim sezonie, ładnie śpiewa - chociaż barwę głosu ma dość zwyczajną, nie to co Ludmi - dobrze powiedziane, Julka. :P
Ale ogólnie fajna jest. ;)
Mi Caxi nie przeszkadza. I tak go nie będzie. xd W sensie - i tak na koniec będzie Naxi. :D
Wkurzająca, przeciętna, zmieniająca obiekty westchnienia jak rękawiczki, wiecznie coś ją denerwuje. Powinna zainwestować w aparat na zęby i zdjąć z łba te wianki, bo mi się niedobrze robi na ten widok. <Tak, dawno nie kłóciłam się z Sebkiem>
Ano, z tym się trudno nie zgodzić. Choć wolę od nich dwóch Naty, Fran, Lenę, Larę, każdego! :D