Jezu, jak dawno mnie tu nie było. Ale nie o tym teraz mowa. Wiem, że był już taki taki temat ( Nie chcę mi się szukać). Wymyślamy tutaj fabułę na nowy sezon. Nowi bohaterzy, wątki. Zaczynamy od początku...
No właśnie... Ewentualnie Aria zakocha sie w Jasonie, rzuci Ezre, Spencer znów zakocha sie w Alexie/Wrenie. Porzucony Toby wraz z Ezrą się upiją, a Alison, która właśnie wstała z grobu ich przejedzie gdy będzie uciekać przed A. O, a Spencer zrozumie, ze nie moze byc z Toby m po tym jak dostanie kamieniem od A. A wszystkie byłe dziewczyny Emily sie o nią pokłócą, wtargnie Ali i Em ją wybierze!
Ja tam w sumie ledwo go widzę. Od czasu do czasu pojawi się, a tak to prawie go nie ma.
Ooo! A co będzie z halebem?
Zerwą przez A. Potem Hanna pocałuje się z Wrenem, ale zrozumie że kocha Caleba i będą razem <3
Ja jestem dopiero na szóstym odcinku i chyba póki co jeszcze go nie było. On pojawia się i znika więc powinien się pojawić wkrótce. Aria kręci z takim nowym typem :)
Violkę rzuciłam jakiś czas temu...
Teraz Pll i Ndinz, ale myślę trochę o Plotkarze i The lying game...
Zabawne jest to, że Violka miała 160 odcinków i niektóre mnie nużyły, PLL ma niecale 100, ja jestem po 42 i jakoś to bardziej mnie wciągnęło...
Obejrzyj Plotkarę, to mój ukochany serial, żaden inny mu nie dorówna <3
Ale najpierw skończ PLL :)
Oczywiście^^
Wiesz, jak już nadrobię zaległości( bo wspominane jest ze będzie 5 sezon Pll to zaczne nadrabić Plotkarę.
Oglądałaś Ravenswood?
Nie i nie bardzo wiem w jaki sposób to jest powiązane z PLL. Wiem, że jest tam Caleb i chyba tyle.
Kurna, weszłam na forum i czego sie dowiaduje? Że Caleb chcial sie pocałować z dziewczyną-duchem Mirandą ! Oni mi chcą zniszczyć Haleba! Po moim trupie! Prędzej Emily będzie hetero...
Nie podoba mi się ta Miranda. Dobra, widziałam ją tylko na zdjęciu, ale już jej nie lubię.
Ja nie uznaję żadnego Ravenswood, w PLL jest Caleb i tylko to jest ważne :)
Zacytuję kogoś: "Jedyne co łączy Caleba i Mirandę to fryzura".
Ja też nie uznaję. Ludzie nie lubią Haleba, bo są dłuższy czas razem z Hanną. To od razu wszystkie nastolatki zmieniają facetów, jak rękawiczki?
Właśnie! Ravenswood jest tylko tanią papką, by więcej zarobić.
Też czytałaś przed chwilą te komentarze? :)
Uważam że ich związek nadal jest ciekawy mimo że są dłuższy czas razem. Nie rozumiem o co chodzi ludziom. Nudni to są Aria z Ezra, Toby ze Spencer, Emily z Peige, ale nie oni. Oni są uroczy.
Tak, kurcze ja tu nie mogę wytrzymać. Zresztą mam wyjaśnienie: Calebowi spodobała się Miranda, bo dawno nie był z Hanną i chłopak ma deprechę. Podobają mu sie wszystkie babki, jakby właśnie wyszedł z więzienia.
Właśnie. Tamci( oprócz spoby ) mają wspólne zainteresowania. A ci się od siebie różnią i to jest wspaniałe. Dzielą się ze sobą sekretami itp.
Właśnie. Chociaż w necie znalazłam kupe filmików z Emily i Tobym. Też fajnie im razem. Ale w głębi serca czuję, że jej miłość do Alison nie zmarła...
Na samym początku myślałam że Toby będzie z Emily. Nigdy bym nie pomyślała, że ze Spencer.
Ale Ali to jej pierwsza milość tak so romantic <3
Mam pomysł, jak zniszczyć Spoby- niech Caleb wróci z Ravenswood, a tam pojedzie Toby, bo to jego przeznaczenie !
Ja też bardziej myślałam o Emily i Tobym. Jak sie dowiedziałam o Spoby to początkowo nie dowierzałam. Zresztą jak oglądałam to mi sie nieco ten wątek naciągany wydawał. Tak jakby Hanna chodziła z Lucasem.
No wlasnie, a jak wróci i sie dowie, że Ian nie żyje to Em ją pocieszy..
Wiesz, że Toby był A? Ale tylko po to by pomóc Spencer. A już myślałam że zrobią z niego tego złego, a tu lipa :(
Coś mi się o uszy obiło, i chyba Spencer była A, żeby być z Tobym.
Jak dla mnie on jest potworem. Niszczy mi Wrencer/Spencer i Alexa. Jak on może spojrzeć w lustro?
Obejrzałam dzisiaj do 25 odcinka 2 sezonu. Kinomaniak mi się zaciął :(
Ja oglądam na anyfiles :)
Czytam właśnie co się będzie działo w drugiej połowie 4 sezonu, bo wyciekły scenariusze i tak LOL xd
NIE! NAXI PRZEŻYJE! Maxi musi mieć małe bufony z Natalią. Zapomniałaś o mnie i Brodłeju, podła :c
I Eco będzie trwało zawsze - będziemy razem tańczyć Kalinkę, gadać po rosyjsku (co lubię), no po prostu raj :3
A i nazwa parringu bardzo mi się podoba, jest taka... biol-chemowa! XD
Kiedyś nie cierpiałam fizyki, ale doszłam do wniosku, że fizyka jest fajna! Kiedyś chciałam iść nawet na astronomię do Wrocka (serio!),ale kiedy się dowiedziałam ile tam jest fizyki to zrezygnowałam, a teraz bym poszła xd Ale wtedy pokochałam biolę i chemię, poszłam na biolchem i to była jedna z najlepszych moich decyzji, chociaż były plany iść do matfizu xd
Ot, krótka historia z życia pewnej Ewki. xd
- NAXI, NAXI, NAXI, NAXI, NAXI, NAXI, NAXI, NAXI, NAXI, NAXI.. NO I MOŻE JESZCZE RAZ NAXI ŻEBY ZBYT MAŁO ICH NIE BYŁO ^^
- Marcesca.
- Fedemila.
- Diegara.
- Angie wraca.
- Leon i Cami < tak, tak.
- Violka zostaje sama a German szczęśliwy.
Germangie, powrót Angie...
Nie wiem, mało twórcza jestem :P
Żeby nie było kolejnego chłopaka dla Violki i... Kurde, nwm.
Witaj mamusiu! Właśnie, jak to Hania napisała wyżej, masz nową córke, a ja siostre ;D
Leonesca, Leonesca i jeszcze raz Leonesca! (Tak, od czasów drugiego sezonu mam na ich punkcie obsesję :D). Vilu może zejść się z Diego, po wielu trudnościach i przeszkodach wreszcie udaje się im być razem :P Maxi z Naty, ewentualnie żeby była akcja może się wahać między nią a Cami ale ostatecznie wybiera Naty, Fede i Ludmiła też razem, Lara może skumać się z Marco i ktoś nowy fajny powinien się pojawić dla Leny (może Tomi? Nieskazitelnie piękny niczym bóg grecki powraca, by na nowo ratować dziewczyny przed upadkami) xD