Kręcą go już, wiadomo coś? Powinien pojawić się jak najszybciej, wątpie aby poprzestali na drugim, skoro serial zdobył
tak ogromną popularność. I czy pojawi się w nim Lara skoro Leon wybrał Violettę? I co z Diego, wie ktoś?
Przy Germanku to żeby Violka była w ciązy, to by musiała być chyba wiatropylna ;p ale nieskalane poczecie xD
Ale gdyby już to by chyba zwariował xD ale wolałabym już to niz to jak robią z niego jakiegoś idiote, który nie dopuszcza do córki nikogo.
Ciekawe co on robił w jej wieku? Oj wątpie ze nasz Germanek byl taki świety ;pp
Ja tam go lubię takiego, bo mnie taki rozbraja :D Jak "wołał" "Viooletta, telefon....Violetta...." padłem ze śmiechu xD
tak to bylo rozbrajające xD ale czasami robi się irytujące i myśle ze w 3 sezonie takie też bedzie. German sam powinien sobie znaleść dziewczyne i dac Violce życ ;p
ja wgl mam wizje ze Germi bedzie z mama Fede :D xD w sumie wpadłam na to tylko dlatego, ze szukalam wytłumaczenia na pobyt Fede w Argentynie przez cały 3 sezon (bo musi byc cały sezon!!!) :D
Zaczynają go kręcić dopiero w kwietniu, bo czekają na Ramosa, który ma inne kontrakty do zrealizowania. Gdyby nie on, pewnie kręciliby luty/marzec, bo samo en vivo w lutym się bodajże kończy. ;p
Jak dla mnie to mogliby zacząć bez niego i wkręcić go w połowie sezonu, w końcu Vilu w domu ma Angie, Olgę czy Ramallo, u nas w takim układzie pewnie będzie faktycznie dopiero w 2015 ;/
Fail ! Angie wyjechała do Francji, nie ma jej ;C
A dziwne ... Bo tutaj na filmwebie pisze już 3 sezony Violetty, jak się na "3" klika to wyskakuje że pierwszy odcinek zostanie wyemitowany w Argentynie w kwietniu 2014 roku co jest błędem bo wtedy zaczynają nagrywać -,-
Och no też wątpię żeby bez Clary kręcili dalej serial ;p A odejść - nie odeszła na pewno bo byłoby o tym głośno, tak jak o Pablo E. jak zrezygnował ;p
Hahaha :D Jaraj, jaraj ^^ Jeszcze jakieś ciekawostki ? Nie ? To ja podam xD Diego Ramos udzielił wywiadu i powiedział że wszystkie pierwszoplanowe postacie będą w 3 sezonie :D (Czyli możemy się cieszyć, bo Angie to pierwszoplanowa :D Przynajmniej tak podali ... -,- )