PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645514}

Upadek

The Fall
2013 - 2016
7,7 44 tys. ocen
7,7 10 1 44416
7,7 23 krytyków
Upadek
powrót do forum serialu Upadek

Gillian Anderson

ocenił(a) serial na 8

Bardzo się ciesze, że agentka Scully powróciła. Właściwie dla niej ten serial zaczęłam oglądać, po
tym jak uderzyła mnie jej rola w Hannibalu. Nie ukrywam, że mi się jej zimna emocjonalność
bardzo podoba i pasuje do klimatu 'The Fall'. Jest świetna.

ocenił(a) serial na 7
tantamount

Też się cieszę. Ja zaczęłam oglądać po przypadkowym zobaczeniu jej na plakacie prom. serial :) A potem oglądam kolejny odcin Hannibala a tu znowu ona - miłe zaskoczenie =) Lubię ją. Dobra aktorka.

tantamount

Mnie też do oglądania skłoniła postać Gillian.Serial na początku trochę mnie przynudził tak do 3eciego odcinka ale dałam mu szansę i obejrzałam własnie 3 pozostałe.Jak skończycie napiszcie co sądzicie o zakończeniu pierwszego sezonu.I kurcze..tyle trzeba czekać na drugi sezon.

ocenił(a) serial na 8
aggama

mnie się zakończenie bardzo podobało - przynajmniej 2 sezon nie będzie wymuszony. Myślę, że nawet całkiem realistycznie całą tę sytuację przedstawili. A główny bohater gra super... :)

tantamount

A we mnie cały czas coś krzyczało ''dlaczego oni go nie skojarzyli''??? Gillian chyba go widziała na tym korytarzu,miała jego portret pamięciowy,ten koleś co go przesłuchiwał nie widział tej podobizny?i rysunek dziewczynki..też nie skojarzył że rozmawiał z facetem który ma córkę..?do tego to jego dorastanie w domach opieki..pasuje do profilu takich typków.Mogliby też pokazać rysunek tej dziewczynki w tv może ktoś by go zobaczył i rozpoznał..matka,nauczycielka itd.Jakoś mi to nie pasuje wszystko.

ocenił(a) serial na 8
aggama

hmm, łatwo powiedzieć "skojarzyć"... Zobaczyła go na tym korytarzu i tyle - przecież tylko dlatego, że ma błysk w oku czy cokolwiek innego nie będzie go oskarżać. Co do rysunku - większość dzieci w tym wieku rysuje podobne rzeczy, więc nie wierzę, że ktoś by rozpoznał. Oczywiście dywaguję sobie, jak gdyby była to rzeczywistość :) Cokolwiek byśmy tu powiedzieli, to i tk ten serial powala realem w porównaniu z np, CSI :)