PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94821}

Ulica Sezamkowa

Sesame Street
1969 -
7,2 9,0 tys. ocen
7,2 10 1 8963
Ulica Sezamkowa
powrót do forum serialu Ulica Sezamkowa

ULUBIONA POSTAĆ

ocenił(a) serial na 8

Piszcie jakie postacie lubiliście w dzieciństwie (lub nawet teraz) najbardziej :D
Jeśli chodzi o mnie to moja ulubiona postać to OSKAR!!! Jakby ktoś nie wiedział to ten zielony co siedzi w kuble na śmieci. Lubię go za oryginalność (lubi śmieci i brudek ;) ) oraz za to, że zawsze był taki wkurzony i tak fajnie się złościł :)

ocenił(a) serial na 10
mysterii

Mi się najbardziej podoba Grover ! Śmieszny niebieski stworek Xd .. Najbardziej podoba mi się odcinki kiedy pracuje w restauracji ; ]

użytkownik usunięty
Elektra122

Bert i Ernie!

ocenił(a) serial na 9
mysterii

Om nom nom nom...:D wiadomo, że ciasteczkowy potwór:)

ocenił(a) serial na 9
mysterii

Coooooookieeeeeee !!!!

ocenił(a) serial na 8
ZjedzCiastko

Cookies Monster Oskar Elmo i ten wampir co tak lubił liczyć

mysterii

Ciasteczkowy Potwór :D

ocenił(a) serial na 8
kalosz23

Cookie Monster i Zwierzak :D

ocenił(a) serial na 9
flick

Oskar Zrzęda!
Ciasteczkowy Potwór
Loża Szyderców.
Kermit,
Fazi,
Gonzo.

ocenił(a) serial na 10
kalosz23

dokładnie :)

mysterii

Elmo, Oskar i Ciasteczkowy! :D

ocenił(a) serial na 10
mysterii

Oskar, Wielki Ptak, Ciasteczkowy Potwór

duszag

Wielki ptak to żułtodziób

dawidking2

Ernie, Bert, Ciasteczkowy Potwór i Elmo

ocenił(a) serial na 10
mysterii

Zdecydowanie Oskar! Gigant muppet. Zawsze miał polewkę z Wielkiego Ptaka. Ale Ciasteczkowy też był w porządku. Albo Hrabia Dracula co wszystko liczył. Wszyscy byli świetni. Loża szyderców była w The Muppet Show a nie na Ulicy Sezamkowej.

Kurcze za naszych czasów wszystko leciało w tej głupiej telewizorni. A teraz jak nie mają telewizji cyfrowych na których są kanały dla dzieci to w TVP nic już nie zobaczą. W sobotę i w niedzielę tyle było tych programów dla dzieci że nie wiadomo było co oglądać. I Disney i właśnie Ulica Sezamkowa i Muppety, i rodzimej produkcji programy były Tik Tak, Ciuchcia. Co rano było Domowe przedszkole. A teraz programy śniadaniowe, w których pie...lą o d... Maryny. I jeszcze biadolą że pieniędzy z abonamentu mało mają. No to trzeba się bardziej postarać żeby zasłużyć. ćwoki!

ocenił(a) serial na 8
ewej

Absolutny numer 1: Cookie Monster, 2: Grover i 3: Wampir, ale nie pamiętam jak się dokładnie nazywał.

ocenił(a) serial na 9
mysterii

Ciasteczkowy Potwór zdecydowanie. Ale również Oskar Zrzęda, Super Grover, Elmo, Bert i Ernie, Wielki Ptak i Żaba Kermit.

ocenił(a) serial na 8
mysterii

Najfajniejszy był zwierzak, szczególnie jak grał na perkusji, oraz ten w śmietniku

ocenił(a) serial na 9
mysterii

ELMO!!!