Z zabawnych - Mikołaj Vampajer xD
Smutne - odcinek ze styczna/lutego. Rodzice wzięli rozwód, matka popadła w alkoholizm i w 8 urodziny syna poszła się nachlać i olała dzieci. Siostra kupiła bratu baloniki (bo je kochał i chciał puszczać z balkonu - kiedyś matka czytała mu książkę o chłopcu co latał balonikiem) i poszła do pubu zabrać nachlaną matkę. Wracają i okazuje się, że chłopiec wypadł bodajże z 10-12 piętra. Potem matka poszła do kicia, córka do ojca, który miał nową żonę. Potem ta córka usłyszała kłótnię ojca z macochą o tym, że zachowuje się jak upośledzona i tylko zajmuje miejsce w domu niepotrzebnie. Ta się załamała, uciekła z domu i potem trafiła do meliny jakiś ćpunów i zaczęła ćpać. Potem ją znaleźli :C
No świetny. Jak znacie podobne tematycznie dajcie numery odcinków bo zbyt tego nie oglądam. Choć pamiętam że raz trafiłem na odcinek z lessbijkami.
W ostatnich odcinkach (190-202) coraz częściej są poruszane wątki homoseksualizmu.
ja lubię dwa
o jednej dziewczynie, która miała 13 letnią siostrę, matkę szajbuskę w psychiatryku i ojca, który regularnie ją gwałcił w dzieciństwie, i kiedy ona dorosła, ojciec chciał dobrać się do młodej
a drugi o bezdomnych, jeden z nich miał córkę deweloperkę, która go przygarnęła - jednak nie za frajer
w tym odcinku bardzo spodobało mi się to, że zostały tu przedstawione takie wartości jak bezinteresowna i wieczna przyjaźń, szacunek do pieniędzy i życia - coś nowego w TVN
Mnie rozwalił odcinek o dwóch młodych lesbach, które zapragnęły mieć dziecko, więc zaczęły szukać dawcy spermy na dyskotekach. ;D
Chyba się powtórzyli raz. Jak oglądałam to były takie dwa.
1. Raz była para lesb, gdzie jedna musiała iść na dyskotekę i się z kimś przespać, by zajść w ciążę (i zaszła) i się w nim zakochała.
2. Jak była para lesb i para geji. Jedna lesba musiała przespać się z jednym z geji. Ale ostatecznie okazało się że jest w ciąży z jakimś wspólnym kumplem (nie gejem) i się w nim zakochała.
Jak TVN kocha takie motywy ;D
Dokładnie. W ostatnich odcinkach (190-202) coraz częściej są poruszane wątki homoseksualizmu.
Najśmieszniejszy-chłopak wampir.
Najsmutniejszy-kiedy jakaś para adoptowała dwoje dzieci ( rodzeństwo) i pod koniec młodszy zmarł bo spadł ze schodów...
Mój faworyt to ten o synu dyrektora szkoły, co był gejem. W ogóle tvn ostatnio często walcuje ten temat: jakiś fryzjer co ojciec myśli, że on jest gejem, jakiś krawiec co udaje geja w pracy WTF, potem jacys fryzjerzy geje....
A drugi faworyt to odcinek o romansie tej laski 40 lat z tym kolesiem 14 lat, który chyba już grał w jakiś innym odcinku podobnego badziewia tylko na polsacie, bo twarz znajoma.....
Tak, ten koleś grał już w odcinku gdzie jego matka była striptizerką, a on dowiedział się o tym od znajomych ze szkoły.
Mnie bardzo się podobał odcinek o mężczyźnie który miał żonę i dwójkę dzieci (syn Paweł, córka Justyna).
I kiedy nie chciał dać na coś pieniędzy synowi to ten go okradł.
A córka Justyna nie mogła jechać na wycieczkę.
Na koniec się okazało że sprzedał swoją własną firmę.
Pamięta ktoś może numer tego odcinka?
Pamiętam że Pawła grał chłopak który występował też w ,, Sądzie rodzinnym" i ,, Sędzi Annie Marii Wesołowski"