PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Musiałam założyć konto, ażeby powiedzieć Tobie szanowna Gabi ;), że bardzo, bardzo, bardzo lubię czytać Twoje komentarze !!
..moim skromnym zdaniem idealnie interpretujesz zachowania bohaterów !!

Przez cały czas jak czytałam Wasze komentarze zastanawiało mnie to, czemu Wy tak dobrze życzycie Iclal ?.. (przecież tym złem, które ona wyrządziła Nur, Yigitowi i Mertowi można by obdarować kilkanaście, jak nie więcej osób - to zło wcielone)..
..aż wreszcie dzisiejszy komentarz Gabi nieco mnie ukontentował..

No, a skoro już napisałam, to przy okazji chciałam Tobie Gabrielo bardzo podziękować za to, że napisałam o tej stronie z ruskim tłumaczeniem.. bo ja w życiu bym na to sama nie wpadła.. (inni trzymają wiedzę dla siebie, a Ty się nią dzielisz (chyba jesteś super babka)) :)
.. dzięki temu nie muszę czekać do jesieni na odcinki z tłumaczem..

Bolshoje spasiba !!

Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
martyna_any

Gabi zawsze najlepiej interpretuje zachowania aktorów w serialu :D

ocenił(a) serial na 3
maja9128

Maju b. Ci dziękuję, ale czy Ty aby nie przesadziłaś odrobinkę??? Jestem tylko człowiekiem, a mylić się jest rzeczą ludzką:)

ocenił(a) serial na 7
gabriela_De

Cześć, nie mogę napisać na priv. to piszę tu. Mówiliście o 3 serii, macie na myśli Tylko z tobą? Z tego co wiadomo to są dwa sezony i tak z ciekawości pytam.

Oglądaliście odcinki powyżej 69? Bo nie mogę nigdzie znaleźć, ale to pewnie wina tego, że u nas jeszcze niema i nie wiadomo kiedy będzie.. Mam racje?

ocenił(a) serial na 3
lucaero

2 sezon miał się skończyć 30 czerwca br. na 57 tureckim odcinku (2 godz.). Niestety, postanowili skończyć na 56 i zapowiedzieli 3 sezon od września br. Ja zupełnie straciłam serce do tego serialu i nawet tego 56 odcinka nie obejrzałam (tylko zakończenie - totalnie beznadziejne). Nie wiem czy od września wrócę, chyba nie.

Co do polskich odcinków to ja ich nie oglądam. Wyłącznie oryginały tureckie z rosyjskim tłumaczeniem. Nie potrafię Ci odpowiedzieć, ale dziewczyny na wątku spoilerowym na pewno są zorientowane. Pozdro :)

ocenił(a) serial na 10
gabriela_De

Odcinki od 70 beda na jesien w Turcji nadal kręcą odcinki

ocenił(a) serial na 3
martyna_any

wchodzę ja dzisiaj na forum i co ja tu widzę!?!? O raju, Martyna, ależ sprawiłaś mi niespodziankę!!! Bardzo, bardzo dziękuję za ocenę. Poczułam się wyróżniona niczym na Oskarowej Gali;) Żartuję oczywiście, ale bardzo mi miło. I cieszę się, że więcej osób podziela moją opinię nt. bohaterów. Razem łączymy się w bólu :)
Co do udostępnienia info nt. odcinków z tłumaczeniem to dla mnie oczywiste. Czyń innym to, co chcesz, by inni czynili tobie, nieprawdaż? Sama wkręciłam się w to nieoczekiwanie dla siebie i zaczęłam oglądać w oryginale. Pod jednym z odc. znalazłam komentarz w jęz. ros. o dostępnym tłum. to dlaczego nie miałam się tym podzielić u nas? Wiedziałam przecież co to znaczy oglądać i nie rozumieć tylko się jakoś domyślać. Gdyby serial był zakończony to nie szukałabym tłumaczeń, ale w tej sytuacji musiałam coś zrobić. Dobrze, że znam ros.
Natomiast po komentarzach tutaj na forum zorientowałam się (zwłaszcza na pocz. tzn. od 47 odc.), że dziewczyny nie mając dostępu do całościowych tłumaczeń (widziałam jeszcze indonez. i arabskie - te ost. nie na bieżąco niestety) odjeżdżają w ocenach w siną dal (co w pełni rozumiem, bo sama oglądając ten serial w oryginale też tak miałam). Dlatego postanowiłam troszkę wyprostować nie tyle oceny (bo to zależy od każdego indywidualnie), co akcję filmu i motywy postępowania bohaterów. Ten serial i tak jest dla nas bardzo niezrozumiały i nie trzeba zaciemniać go jeszcze bardziej z powodu nierozumienia tekstu.
Co do super babki to ja się z Tobą zgadzam ;D i zrewanżuję się tym samym, bo chciało Ci się napisać te parę słów specjalnie dla mnie. Super :)
A sądząc po Twoim wpisie podejrzewam, że jest nas tu znacznie więcej niż tylko aktywne wpisywaczki.
Pozdrawiam wszystkich oglądających i czytających:)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Gabi nie przesadziłam.twoje interpretację z przyjemnością czyta i wiele osób na naszych wątkach które mają w sumie już 2154 wpisy podziela nasze zdanie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dołączam się do oceny. Zresztą na naszym forum zawsze dziękujemy Gabi i prosimy o tłumaczenia bo to nieocenione źródło wiedzy. Gabi zna ros i tylko ona jedna prostuje naszą wiedzę NT serialu. Bo my tylko po turecku oglądając rozumiemy tyle jak na przyslowiowym " tureckim kazaniu".

Elza49

Dołączam z podziękowaniami.
Jesteś Gabrielo nieocenionym źródłem naszej wiedzy na temat AV i jego bohaterów.
Wszyscy życzymy Y i N pięknego ukoronowania ich miłości i będziemy kibicować ich związkowi do końca serialu.
Do dzisiaj nie odważyłam się obejrzeć 56 odc aby łatwiej doczekać 3 serii.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

I jeszcze kilka słów ode mnie. Gabrielo gdyby nie Ty nigdy nie wzięłabym się za tłumaczenie. Teraz to robie, chociaż z trudem (i ze słownikiem) poruszam się po ros literach, i wiem wreszcie co to znaczy tłumaczyć fabułę ludziom, którzy opatrznie rozumieją to co widzą! Ha ha. Ja sama jak nie rozumiałam tekstów to też głupoty pisałam na tym forum. Yigita winilam tam gdzie zachowywał się jak należy. Nie rozumiałam jego zachowania. widziałam np że nie pobił kerema w jego domu ale jak przeczytałam że zrobił to tylko dla nur bo jej obiecał, że nie będzie "скандалить" to aż mnie wzruszył do łez. Itd... nie ma co opisywać moich uczuc. Ha ha

Dlstego jeszcze raz dzięki za tłumaczenia i inspirację do działania.

ocenił(a) serial na 3
Elza49

Тогда поздравляю тебя Эльза и желаю всего хорошего и много успехов в переводе с русского на самый красивый язык в мире, что, конечно, польский язык :)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Привет и больше спасибо Тебе. Я очень рада что Ты поздравила меня по русском языке.
I tyle mi się udało sklecic.
Nawet nie wiem czy prawidłowo. Ha ha. Z podpowiedzi na smartfonie skorzystałam.
No ale ćwiczę "ни за что не откажусь."
Strasznie mi to idzie ale ja fanka przecież i walczę z 34 odc. Tu będzie ten straszny ślub z keremem. Kiedyś próbowałam tłumaczyć ten odc z tur wiec sprawdzę czy mi się choć trochę udało.
Dziękuję Ci jeszcze raz za mobilizację do tego trudu tłumaczenia z języka, który jest mi obcy choć kiedyś z ciekawości uczyłam się alfabetu i jakichś wierszyków Puszkina.. Ha ha
No ale nadal mylą mi się bukwy..

ocenił(a) serial na 3
Elza49

sama się uczyłaś!!?? Tym bardziej podziwiam :) Uważaj tylko na tzw. fałszywych przyjaciół. To są słowa, które brzmią bardzo podobnie do polskich, a znaczą coś zupełnie innego. Albo takie, które mają znacznie szerszy zasób znaczeń niż u nas, Np. pamiętam tłumaczenie z fb gdzie swietskij salon przetł. jako salon świecki i OK tylko co to znaczy??? To słowo ma też znaczenie modny lub po prostu światowy (chodziło o to miejsce, gdzie była aukcja na której Y zerwał N naszyjnik). To generalnie nie wpływa na zrozumienie akcji, ale ja (filolog wychowany na kryminałach) czepiam się szczegółów :) Powodzenia, bo im więcej nas rozumie serial tym mniej głupot na forum ;)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Wow. Ty filologiem jesteś! Szacun! A ja tu sulabizuje ze słownikiem googla. Ha ha. Najgorzej mi idzie 35 odc. Zrobili jakieś napisy jak pismo ręczne. Nie mogę wyrazów odczytać. Liter nieMusze mijać niektóre te mnie istotne dla akcji n-y. Uff
A to ważny odc bo tam ten atak kerema na Hazal i spotkanie z iclal i potem to co powiedzial yigit...i jak się tłumaczył kerem
A nur nasza naiwniaczka okropna wszystko łyknęła i jeszcze go przrpraszala.
Jakoś zmęcze ten odc bo mam nadzieje że wrócą do drukowanych napisów.

Ale ciekawostka. Ja dopiero teraz jakoś zauważyłam że kerem te tabletki bierze ha ha. A to już wskazuje na jego chora psyche.

ocenił(a) serial na 3
Elza49

ale nie rusycystką, żeby była jasność :) A teraz, żeby nie stracić tego, co sobie już przypomniałam znalazłam inny tur. serial po ros. i jestem naprawdę zadowolona. Wiele ciekawych postaci, i złych, i dobrych, i prześmiesznych. Poza tym coś niesamowitego! Intryga jak intryga, ale główni bohaterowie (i nie tylko) pięknie grają miłość, całują się, przytulają, a jak im coś przeszkodzi w pocałunku (wiadomo to tur. serial), to potem mimo wszystko albo się przytulą, albo choć cmokną w policzek, albo chociaż te spojrzenia :) Znaczy można i to w tur. serialu. Uuuuuuchchh!
A nasze s-p z AV stworzyły fajną parę tylko po to, by im potem cały czas dowalać, gnoić i niszczyć. Ja już nawet nie wracam do oglądania poprzednich odcinków. A poza N i Y to nikogo w tym serialu nie lubię. A czasem to już i ich miałam serdecznie dość. Póki co, to nieudane przedsięwzięcie. Cała nadzieja w 3 serii, ale czy T zdoła grać przekonująco??? To już początkująca A jest dla mnie lepsza! Choć Y z początku serialu też był jeszcze w miarę przekonujący...tak czy owak поживём увидим :)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

А więc zdradz co to za serial. Jak juz przetłumacze AV to mogę próbować się nim zająć.
Ale wiesz. Ja teraz kilka razy cofslam odc 37 do tego miejsca gdy yigit leży "umarly" na kanapie a cahit mu mówi, że nawet jak chce zostawić nur to niech nie żeni się z iclal. Że teraz to nie wolno mu drugi raz popełnić tego błędu bo poznał miłość...Tu yigit wygkada świetnie takiego go lubiłam świetnie wygląda a ha did wzrusza.
Oj zostało mu jeszcze tyyyyle odc. A mawet nie wiem czy dam radę tłumaczyć jak s-p przysłały nam fikret żeby tylko zburzyć rodząceą się atmosferę miłości i spokoju
Powiem nawet ze ta fikret przebiła kerema. Ha ha
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 3
Elza49

ja oglądałam AV jakby od końca tzn. od 42 odc. do początku i Y spodobał mi się w dość nieznaczącej scenie właśnie w 1 odc. Chodzi o scenę, gdy czekał na N w samochodzie przed bramą wjazdową do domu Kozanów. Byli wtedy pokłóceni, a on ją zmusił (ale bez siły fiz.) do tego, by wsiadła do samochodu. Pojechali na plażę i tam jej się oświadczył. Ale właśnie ta scena, gdy nie pozwala jej odejść i skłania do tego, by sama wsiadła do jego samochodu była b. dobrze przez niego zagrana. Uwierzyłam mu wtedy (zresztą N również:) Potem spodobał mi się jeszcze w scenie, gdy mówił H i T, że są z N małżeństwem, i potem gdy budził ją w domu ciotki polewając wodą po kolacji z winem w roli głównej:) A potem to już mu zaczęła odrastać ta przyczeska, która przemieniła się w czub na końcu serialu. I tak wraz ze zmianą fryzury Y stracił zdolność przekonującej gry. Cała siła poszła w czub :) Ja znam AV po ros. całe (bez 56 odc.) więc już nie wracam. Chociaż wiedźmy trzeba przyznać to zwykle przewijałam albo przynajmniej wyciszałam i czytałam szybciutko.

A ten serial to "Miłość do wynajęcia". Tytuł tur. to "Kiralik ask". Łatwe nawet dla nas. Ask to miłość, a kiralik było wypisane na domu N w Adanie, pamiętasz? Czyli dom był "do wynajęcia". Tytuł ros. to "Любовь напрокат". Oni zawsze tłumaczą tytuły dosłownie :)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Dzięki. Jak skończę z AV to poogladam по русском языке.
A co do yigita to nasz racje cala sila poszła w czub!
Ale na tej kanapie to jeszcze był "czubeczek" i mój Yigicik wygląda cudnie.. jest smutny i zdecydowany zapomnieć aşk absolutnie. A w głowie ma tylko Nur a ba twarzy ten straszny żal. Jednak slowa w tym serialu duzo znaczą. Bez nich nie rozumiałam wielu rzeczy. A Nur po tej info od Firata! Oj oh czemu ją popsuli zrobili z niej taką głupiutką naiwną i bez instynktu samozachowawczego. Ale i tak taką idiotkę gra lepiej od miłośnika Yigita
Może ich poprawia w 3 sezonie miejmy nadzieje

ocenił(a) serial na 3
Elza49

wypada mi się tylko z Tobą zgodzić - tekst to sprawa absolutnie podstawowa :)
A jeśli gra aktorów jest taka sobie to pozostaje praktycznie wył. tekst do zrozumienia ich postępowania. Pamiętam nasze wrażenia po tur. wersji i prawie całkowita zmiana zdania po przeczytaniu tłumaczenia całego odcinka (bo fragm. też wprowadzały w błąd - ale to już był celowy zabieg).
Tak czy owak męczyłyśmy się oczekując wreszcie jakiegoś sensownego działania i niestety nie doczekałyśmy się.... Ayyy:)

ocenił(a) serial na 3
gabriela_De

Ten serial to "Miłość na wynajem". Rzeczywiście jest świetny, ale można go obejrzeć po polsku z napisami na YT.

Elza49

można gdzieś znaleźć w internecie wasze tłumaczenia dalszych odcinków na język polski? chętnie obejrzałabym kolejne odcinki bo nie mogę doczekać się już kolejnego sezonu ale niestety w oryginale nic a nic nie rozumiem :)
Będę wdzięczna za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 9
agnieszkabujanowska86

No niestety nie ma tłumaczeń na polski. My czytamy po ros strona: asla vazgeçme.rus.sub.
Czasem na naszym forum "spojlery" coś tłumaczyłysmy ale tylko niektóre dialogi.

Elza49

Dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 3
Gosha_5

ja też nie obejrzałam tego odcinka. I zastanawiam się, kiedy i czy w ogóle to zrobię:) Może jak się skończy 3 seria !?!

s-p z AV to coś, przed czym trzeba normalnych ludzi przestrzegać :)
A może przejdą przez wakacje skuteczną psychoterapię???

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Ja wierzę że nasse s-p przejdą skuteczna kurację pod czujnym okiem Edy.
W końcu po coś ją tam wzięli. Nue znamy ploteczek z tureckiej prasy ale pewnie fani cos tam wiedzą j jakieś wieści mają. No tez może naciskają na Edę chociaż ba jej instragramie cisza.

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Gabrielo pomocy!
Przestały mi się otwierać odc . Obejrzalam 44 i od 45 jest pezerwa kilku odc . Po porwaniu nie ma chyba 3 odc. Sprawdziłam tez wcześniej i niektórych nie ma wcześniejszych tych ,które juz oglądałam np 18 i od 30 kilku brak. Może sprawdź u siebie i jeśli masz jakiś sposób to proszę napisz mi
Może jest jakaś inna strona??
Bardzo proszę

ocenił(a) serial na 3
Elza49

napisz proszę, jak zaczyna się strona z której korzystasz.
Ja teraz nie oglądam, więc nie wiem czy "moje" strony działają. Ale pamiętam, że rzeczywiście 18 odc. gdzieś nie działał i wówczas skorzystałam z innej strony, gdzie akurat nie było z tym problemu.

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Podaje link ale niestety musze wyciąć ukosniki bo mi jeszcze nue wchodzi
http:1plus1tv.ruseriestureckie_serialy_na_russkom_jazyke/18935-ni-za-chto-ne-otk azhus-asla-vazgecmem-vse-serii-2015-smotret-onlayn-tureckiy-serial-na-russkom-ya zyke.html

ocenił(a) serial na 3
Elza49

wystarczyłby mi sam początek:) To jedna z "moich" stron. W takim razie polecam Ci drugą zaczynającą się od turkishtvKROPKAru. Sprawdziłam, u mnie działa i 18 odc. i 44. Pozdro

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Proszę podaj mi link nie mogę znalesc serialu otwierają mi się strony po ang.

ocenił(a) serial na 3
Elza49

ja też nie mogę wklejać linków
turkishtv.ruUkośnikturkey-serialsUkośnik538-ni-za-chto-ne-otkazhus-vse_serii

ocenił(a) serial na 3
gabriela_De

u mnie po wpisaniu do wyszukiwarki magicznego hasła tj. asla vazgecmem russ sub pojawiają się linki i ten jest jako trzeci. Pierwszy jest ten od 1 potem jakiś v coś ale mnie on nie podchodzi a potem jest właśnie turkishru. Kiedyś korzystałam też z mundo-latino (wiadomo to seriale brazylijskie), ale tam jest też zakładka z tureckimi po ros. Coś Ci musi zadziałać!!! :)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Gabrielo wielkie dzięki!!!!

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Gabi co się z tobą zadziało? Nie na cie od tak dawna na naszym forum. Czyżbyś zrezygnowała definitywnie z AV??
Brakuje mi dyskusji z tobą. A tu 22 września s-p w spółce z farukiem szykują nan dawkę grozy.

ocenił(a) serial na 3
Elza49

Witaj Elza :) Dzięki za pamięć! Nie piszę nic, bo nic nowego się nie wydarzyło, a moja ostatnia opinia pozostała w mocy. Przekleję, byś nie musiała szukać:
"A nasze s-p z AV stworzyły fajną parę tylko po to, by im potem cały czas dowalać, gnoić i niszczyć. Ja już nawet nie wracam do oglądania poprzednich odcinków. A poza N i Y to nikogo w tym serialu nie lubię. A czasem to już i ich miałam serdecznie dość. Póki co, to nieudane przedsięwzięcie. Cała nadzieja w 3 serii, ale czy T zdoła grać przekonująco??? To już początkująca A jest dla mnie lepsza! Choć Y z początku serialu też był jeszcze w miarę przekonujący...tak czy owak поживём увидим :)"

Upływający czas tylko pozwolił mi zwiększyć dystans do tego gniota. Choć pary żal oczywiście, ale emocje na szczęście mi odeszły. Spadłam tylko kiedyś z krzesła jak ktoś z fb przyszedł na spoilery i obwieścił, że to arcydzieło i że wszystko tu było po coś. Przecież tam w kółko powtarzali to samo (o ile ja pamiętam). Nur ciągle dawali nowego absztyfikanta, a Yigit miał cały czas przy sobie te 2 psychopatki walczące o niego do śmierci tj. matkę i córkę (ew. ciotkę i kuzynkę, czy też teściową i żonę). To jest chore nawet jak się tylko pisze. Nie chcę już wspominać ostatniej wariatki F i zupełnie beznadziejnych wobec niej N i Y.
Mam tylko nadzieję, że nikt więcej nie zatrudni do żadnego serialu tych s-p z AV. I to będzie jedyna sprawiedliwość za tak sp...ony serial. Pozdrawiam Cię serdecznie :)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Dzięki za odpowiedź. Moje zdanie które znasz jest także bez zmian. Kibicuje naszej parze choć chciałabym żeby Yiğit dostał za swoje i trochę się natrudzil zanim mu Nur wybaczy to jego niedowiarstwo i opuszczenie jej w najtrudniejszych momentach mimo obietnicy ze będzie przy nim bezpieczna
Mam nadzieje ze wymienimy opinie po 57 odcinku który zapowiada się jako horror . Oczywiście głównie dla Nur.
Pozdrowko

ocenił(a) serial na 3
Elza49

oczywiście, że znam :) Wszak jesteśmy w tym razem od początku tj. od 47 odc., nieprawdaż??? Wszystkie wiedziałyśmy w co wdepnęłyśmy i razem podtrzymywałyśmy się w bólu i złości, w szczęściu i nieszczęściu (choć tego szczęścia to nie było nawet na lekarstwo :) Jak wspomniałam teraz mam luzik i całk. dystans. I dlatego nie wykluczam obejrzenia ost. 3 odc, bo jakiś sentyment pewnie pozostał. Niestety naszym s-p udało się zniechęcić mnie do głównych bohaterów, co uważam za swoisty "sukces". Prywatnie b. lubię Amine i życzę jej powodzenia. T. tolerowałam gł. ze względu na nią choć miewał niezłe momenty. Tak czy owak dobrze, że to tylko 3 odcinki :) Pozdro

gabriela_De

Ta, tym ktosiem byłem ja. Przypałętałem się z fb i stwierdziłem, że tu wszystko działo się po coś, i w porównaniu do ostatnich odcinków było to sensownie poukładane i spójne. O arcydziele sama sobie dopowiedziałaś. Jak się obejrzało cały serial przynajmniej 2 razy, każdy odcinek brało się na zimno i analizowało go, i się trochę przemyśli, to się więcej rzeczy zaczęło dostrzegać, i tak, takie wnioski się nasuwają, że co afera czy "absztyfikant" to później z czymś się to wiązało. Prosty przykład - gdyby nie ślub z Sancaktarem - nie byłoby planu ślubu z Iclal - Firat by nie pękł - Nur pewnie do tej pory nie wiedziała że nie było żadnej zdrady - szansa na wyjście na jaw tej intrygi w tym momencie byłaby zerowa. Rozumiesz już hipotezę? I tak było przez cały serial, i to był dobry pomysł na serial w którym coś się dzieje i nie jest nudno, a na pewno lepszy niż plątanina nonsensów po wprowadzeniu rudej. Polecam trochę ochłonąć i również nabrać takiego podejścia, wyjdzie na zdrowie zamiast wylewanie żali na s-p, producenta, aktorów czy osobiste zdania innych widzów, albo dać sobie poprostu spokój z tym serialem, nikt do oglądania jak się nie podoba przecież nie zmusza.

ocenił(a) serial na 9
pkow_AV

Hej nie denerwuj się aż tak. My oglądamy i na zimno i na gorąco. I z uczuciem i bez . Czasem godziny się z czymś zdaniem czasem mamy odmienne. Inaczej to forum tez byłoby nudne. Ale tak naprawdę to każdy na tym forum jakiś się wkręcił w ten serial. A co do scenariusza to wprowadzenie Fikret było najgorszym posunięciem s-p, bo doprowadziło do bardzo złej "zmiany" Yigita i zrodzenie się wątpliwości w jego uczucie do Nur. Bk można mu było darować słabość do İclal ale słabość do Fikret juz nie!
Dlatego nie denerwuj się gdy słyszysz inne opinie bo jak się w coś angażujemy to i emocje są silne.

ocenił(a) serial na 10
martyna_any

Gdzie ogladacie odc?tylko na youtube?

ocenił(a) serial na 9
Kinomaniaczka_tvd

Na żywo oglądamy w czwartek 22.09 na kanale showtv na YouTube. O godz 20